eliniz kaçamağa gidince bu fotoğraf aklınıza gelsin diye değiştirdim avatarı.Kiz o profil resmi ne oyle korktum inann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eliniz kaçamağa gidince bu fotoğraf aklınıza gelsin diye değiştirdim avatarı.Kiz o profil resmi ne oyle korktum inann
Bir gune bolunce cok gelmiyor bana canim yagözümden kaçmadı canım tabiki fark ettim. ama her gruptan alırken biraz bartılmış gördüm menünü. fasulye yoğurt poğaça makarna hepsi karbonhidrat bunları bir öğünde tüketmen yanlış.
Canim inan iki yildir esim yikiyordu bu yil ben yikadim elim kolum tutmaz oldu aklim gitti yorgunluktenşimdi ikinizden de menülerinizdeki sağlıklı diyete uygun olan gıdaları ve uygun olmayan gıdaları yazmanızı rica ediyorum.
güne bölmeyeceksin bir öğünde aldın bunları vücudunu yordun.Bir gune bolunce cok gelmiyor bana canim ya
ben halı yıkayınca pert oluyorum yemek bile görmüyor gözüm. sen nasıl daldın bu kadar pes.Canim inan iki yildir esim yikiyordu bu yil ben yikadim elim kolum tutmaz oldu aklim gitti yorgunlukten
Ve yemekleri de ben hazirladim annem ogluma bakti fazla pisirdim annemle paylastikben halı yıkayınca pert oluyorum yemek bile görmüyor gözüm. sen nasıl daldın bu kadar pes.
Mercimegi b.m den yeni almistim koyu turuncu olan gelmis cok hosuma gitti aldim denedim özü guzel olunca gunduz boyuda yemek yemeyi unutmusum aklima geldikce su ictimben halı yıkayınca pert oluyorum yemek bile görmüyor gözüm. sen nasıl daldın bu kadar pes.
canım yiyecekleri o zaman öneden planla ölçülerini falan çeşitlerini yine ne yaptığını bilmeden yeme olur mu? Allah kolaylık versin pamuk işini hiç sevmem ben sıkıcı geliyor ama çılgınlar gibi halı yıkarım mutlu oluyorum suyla oynarken. tek sorun işte bişey yapamıyorum sonrasıVe yemekleri de ben hazirladim annem ogluma bakti fazla pisirdim annemle paylastik
Evi komple degistirdik artik yatak odasinda yatacagiz
Kisliklar yazliklar yastiklar yikanacak ici pamuk cirpilacak 3 senedir kullandigim yun yorgan yikanacak ici
Yarin isim daha cok pamuklari cirpip yunu yikayacagim
Evet bende ilk defa pamukla ugracagimcanım yiyecekleri o zaman öneden planla ölçülerini falan çeşitlerini yine ne yaptığını bilmeden yeme olur mu? Allah kolaylık versin pamuk işini hiç sevmem ben sıkıcı geliyor ama çılgınlar gibi halı yıkarım mutlu oluyorum suyla oynarken.
yıkamadıysan parça parça makineye at biz öyle yapıyoruz kurut sonra çırp benceEvet bende ilk defa pamukla ugracagim
Ayy tövbe bismillah o nasil profil resmihaha denemek lazım
spor puanlarını hesaplamamışsın canım bu hafta puanlı yarışmamız var. hesaplarsan listeye dahil ederim.
Sadece su ile haşladım canmtavsiye etmem ama çok zor yedim
açıkınca elma yiyin yoksa ben sizi yerim avatarıAyy tövbe bismillah o nasil profil resmi![]()
Hahahhaaçıkınca elma yiyin yoksa ben sizi yerim avatarı![]()
Yemeklere yağ ve tuz koymuyorum bu hafta beni çok zorladı kilo da veremedim bu hafta şimdiye kadar bakalım cuma nasıl olacak
Online diyetisyen mi menüyu veren. Ben de gitmistim, ama hic kilo veremedim
Ama sende cok işe yaradi. Masallah tıkır tıkır gidiyor kilolar
sıkma canını ben 3 haftadır aynı kilodayım kırılacak bir noktada o yüzden pes etmiyorum.Yemeklere yağ ve tuz koymuyorum bu hafta beni çok zorladı kilo da veremedim bu hafta şimdiye kadar bakalım cuma nasıl olacakhem aç kalıp hem kilo verememek de zor oluyor
![]()
Yemeklere yağ ve tuz koymuyorum bu hafta beni çok zorladı kilo da veremedim bu hafta şimdiye kadar bakalım cuma nasıl olacakhem aç kalıp hem kilo verememek de zor oluyor
![]()