• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı akşamlar
Öğlen bir yumurta bi dilim ekmek bir dilim peynir 8 zeytin bi tk bal
9 badem iki kare bitter Türk kahvesi
Akşam iki kase muradiye çorbası bi tane karnıyarık (patlıcan kızartma değil kendime közledim yaptım çok hafif ve yağsız)
3.5 litre su
İki saat ev işi 360
Leslie 45.dk 315
Toplam 675
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS luges luges
afiyet olsun canim menü cok guzel begendim 🥰

iyi gunler kızlar

dun ne yedim
sahur
1 haşlanmış yumurta
semizotu marul ekşimen
domates salatalık biber
1 dilim peynir

iftar
firinda kofte patates (8 kofte 3 dilim patates)
salata
2 kaşık bulgur pilavi

ara
annem baklava yapmiş bir dilim tadina baktim şerbeti cok azdi

su 3 litre ictim
spor 30 Dk leslie 210 p

Komşumun annesini normal odaya almislar . Kan testi yapılmış. Bu işten pek bişey anlamadım. Ateşi 38 miş suruntu de çıkmış hastalık . Kan testi çıkmamış sonucu hangisi doğru olur
Çok geçmiş olsun canım, ben boğazdan alinan sürüntü sonucu veriyor diye biliyorum. Umarım iyi gider tedavisi. Hangi şehirdesin?

İyi de 4 saatlik için izin var diye çocukları çıkarması da iyi değil ya yakalanırsa parklar tıklım tıklım dolar ben güvenemedım
Korona her yerde var
Kimsenin olmadığı yere çıksın hava alması için
İngilitere de çocuklar için yeni hastalık çıkmış korkuyorum

günaydın kızlar, kızımı gezmeye çıkaracağım için çok erkenciyim. çocuğum çok heyecanlı.
Herkese iyi geceler ☺
Menüm
Sahur
Muzlu yoğurt (4 kaşık yoğurt, bir muz)

İFTAR
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık etli kuru fasulye, küçük bir kase yoğurt, salata

Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks=300
100 bisiklet hareketi=300
100 zıp=200
2 saat ev isi=360
Toplam =1160
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @fyzanur
harika olmuş günün canım böyle devam et.
Iyi geceler hanimlar
Bugün regli oldum .Bugune kadar 14 gün oruç tutmuş.oldum . Salgın bitse de kadin doğuma.gitsem sık adet görmekten halsiz düşüyorum kesin bi sorun var .
Saat 2 gibi 1 yum omlet 2 dilim ekmek 4 zeytin
Iftar
1 kase arapası çorba
Avuç ici pide
1 tbk kuru fasulye bol salata

Su 2 litre

Spor
100.bisiklet çevirme ×3=300
20 × 2 tekrar alt.karin icin hareket ×3=120
Toplam 420
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @melek ada
karbonhidratını çok buldum yediğin öğünde bolca mevcut dikkat etmelisin.
bende de menopoza hazırlık saçma sapan regl görmeler başlamıştı 5 yıl önceden belki senin bünyende hazırlık yapıyordur.sorun var diye birde ona evham yapma.
Komşumun annesini normal odaya almislar . Kan testi yapılmış. Bu işten pek bişey anlamadım. Ateşi 38 miş suruntu de çıkmış hastalık . Kan testi çıkmamış sonucu hangisi doğru olur
böylede belirsizlik çok zor.inşallah hayırlı sonuçlarını alırız.
Bu ara temizlik yazliklari çıkar erken vakit nasıl geçti anlamadım
Menüm
Sahur 2dilim tamb.ekmegi
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
İftar 1 kepçe corba bir parça pide 4 köfte 2 kaşık yoğurt salata
Ara sade türk kahvesi
Ara az çerez 1 kayısı 1 kare bitter çay
Su: 2 lt
seninde menünde çok yoğun karbonhidrat mevcut canım dikkat etmelisin.
İki gündür biraz hasta hissediyorum onun biraz halsizliği var üzerimde onun dışında fena değil. Teşekkür ederim sorduğunuz için :)
Buraya giremedim dün, aklım da buradaydı. Sınavlarım bitene kadar izin alabilir miyim? Diyetim iyi geçiyor aslında ama son iki haftadır da hep aynı yerdeyim. Belki bir ara iyi gelir?
CEYDOS CEYDOS
Yawrukush Yawrukush
kıyamam kızıma ben. vitaminli gıdalar tüket bugünlerde bolca kendini daha iyi hissedersin.
tabiki alabilirsin ama çokta uzaklaşma. takımda olmadığın için istediğin zaman izne çıkabiliyorsun.
Bugünkü menüm sahur
2 yumurta konserve mısır küçük bi kase sade domates salatalık
Iftar
Yarım kase çorba 2 3 yk taze fasulye bol salata yağsız tuzsuz ekşili
Şu 2 .5 lt
Spor
1 saat ev işi 180 puan
200 bacak hareketi 400 puan
30 squat 90 puan
Toplam 670 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
harika olmuş hepsi yerli yerinde
Tamam kaptanım :)

Cumartesi kilom 73.100 gram
Salı günü kilom 72.550 garm

Fark : 550 gram 🤗🤗
fark çok güzel ama menüler çoook karbonhidratlı.
11 Mayıs menüsü

Sahur
Dımates
Salatalık
Haşlanmış 1.5 yumurta
3 zeytin
Peynir
3 dilim ekmek
1 fincan bitki çayı

İftar
Bir tabak mantı

8 bardak su içebildim 1.5 litre ye denk sanırım
Ve 30 dk leslie yaptım
her öğün bol karbolu olmuş. kurtaran iftarı sadece mantı ile yapmış olman araya diğer besinler girmemiş.
12 Mayıs menüsü

Sahur
Domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
1 yumurta
3 dilim kadar ekmek

İftar

Yarım kepçe tarhana çorbası
3 y.k makarna
6 köfte
Salata
Ayran

30 dk leslie yaptım bugün 3.günüm ve çok güzel ter atıyorum maşallah :)

1.5 litreye yakın su
kuzum hergün makarna mantı ekmek olmaz çok fazla tıkanacaksın 2-3 kilo sonra.
iyi gunler kızlar

dun ne yedim
sahur
1 haşlanmış yumurta
semizotu marul ekşimen
domates salatalık biber
1 dilim peynir

iftar
firinda kofte patates (8 kofte 3 dilim patates)
salata
2 kaşık bulgur pilavi

ara
annem baklava yapmiş bir dilim tadina baktim şerbeti cok azdi

su 3 litre ictim
spor 30 Dk leslie 210 p
baklavayı görene kadar evet güzel dedim ama baklava işi bozdu. 30 dk leslie ile baklavayı yaktın.
Günaydin kizlar.
Kucugu krese biraktim. Hava guzel yuruyus ile tadini cikarayim dedim. Crossfit e gidecektim ama tum kaslarim agriyor. Gecen agrittigim omzumda baya agri var yine. Fazla yuklenmeyim 1 gun ara vereyim crossfit e.
geçmiş olsun canım bugün mola ver. zaten kasların yapılanması için 1 gün yap 1 gün ara ver diyorlar yapacaksanızda 1 önceki günden farklı kasları çalıştırın.
İyi de 4 saatlik için izin var diye çocukları çıkarması da iyi değil ya yakalanırsa parklar tıklım tıklım dolar ben güvenemedım
Korona her yerde var
durumu tüm gün anlayan aileler çocuklarını sabahtan salmışlar dışarı. 1 saat önce marketin önünde bir çocuğa polis 3000 küsür ceza kesmiş

yıkamadıysan parça parça makineye at biz öyle yapıyoruz kurut sonra çırp bence
Oyle deneyim
Kızlar arastirdigim kadarıyla kadınlar kulübünde Chole Ting hakkında hiç bilgi yok. Bu yüzden konu açtım. Haftaya chole ting 2 week shred) karın ve bel) ve basen haraketlerim videosuna başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmi? 14 gün boyunca düzenli yaparsan çok belli oluyor incelme. Kendime arkadaşlar arıyorum 😁 hem spor puanlarımız katlanır 😂
Canim hatirlat yapalim

günaydın kızlar, kızımı gezmeye çıkaracağım için çok erkenciyim. çocuğum çok heyecanlı.
bende de menopoza hazırlık saçma sapan regl görmeler başlamıştı 5 yıl önceden belki senin bünyende hazırlık yapıyordur.sorun var diye birde ona evham yapma.
kıyamam kızıma ben. vitaminli gıdalar tüket bugünlerde bolca kendini daha iyi hissedersin.
tabiki alabilirsin ama çokta uzaklaşma. takımda olmadığın için istediğin zaman izne çıkabiliyorsun.
her öğün bol karbolu olmuş. kurtaran iftarı sadece mantı ile yapmış olman araya diğer besinler girmemiş.
baklavayı görene kadar evet güzel dedim ama baklava işi bozdu. 30 dk leslie ile baklavayı yaktın.
geçmiş olsun canım bugün mola ver. zaten kasların yapılanması için 1 gün yap 1 gün ara ver diyorlar yapacaksanızda 1 önceki günden farklı kasları çalıştırın.

durumu tüm gün anlayan aileler çocuklarını sabahtan salmışlar dışarı. 1 saat önce marketin önünde bir çocuğa polis 3000 küsür ceza kesmiş
1 saat ne farkeden ki 11-15 arası polisin ceza çekmesi çok saçma olmuş

1 saat ne farkeden ki 11-15 arası polisin ceza çekmesi çok saçma olmuş
çok şey fark eder kaldı ki bir saat olmuyor 11 de çıkış dendi 9 da çıkıyor çocuk 2 saat 10-15 dk olsa idare ederler. benim çocuğum niye 11 olmasını bekliyor beklesinler efendim çıkmasınlar. ben bu izne de karşıyım ama azıcık hava almaları gerek. balkonum olsa evimde ben salmazdım şahsen.

Selam herkese 🤗 kızlar ben dün gece 3 te sahura kalktım. 2 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim. Sonrasında çok ciddi karın ağrısı ve gaz sancısı yaşadım soğuk yoğurttan oldu sanırım su bile içemedim böyle olunca da niyetlenmeye korktum hala bile ağrım var ve sıcak su torbası ile geziyorum bugün😔 gece sahur yapınca tabi bugün nasıl besleneceğimi sasırdım böyle olunca kaçta ne yiyeyim ben 🤷🏻‍♀️ Bir akıl lütfen ☺️
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Bende ondan korkuyorum 40 yaşındayım teyzem bu yaşta birden kesildi. Geçen yıl çok stresli bi yıldı benim icin bu bu yolda böyle geçiyor hakkımda hayirlisi Ceydos um peki kanamaların nasıldı benimki cok yoğun geçiyor artık ped değil çocuk bezi kullanıyorum

Bende ondan korkuyorum 40 yaşındayım teyzem bu yaşta birden kesildi. Geçen yıl çok stresli bi yıldı benim icin bu bu yolda böyle geçiyor hakkımda hayirlisi Ceydos um peki kanamaların nasıldı benimki cok yoğun geçiyor artık ped değil çocuk bezi kullanıyorum
çocuk bezi hiç aklıma gelmedi bak geçmiş yıllarda ama ben hep kullansam olurdu o derece çoktu. sonra bu 15 günde 1 olmalar başlayınca yavaş yavaş azaldı. o kadar ki 2-3 günde biter oldu öncesi 7 gün dolu dolu olurdu.
Selam herkese 🤗 kızlar ben dün gece 3 te sahura kalktım. 2 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim. Sonrasında çok ciddi karın ağrısı ve gaz sancısı yaşadım soğuk yoğurttan oldu sanırım su bile içemedim böyle olunca da niyetlenmeye korktum hala bile ağrım var ve sıcak su torbası ile geziyorum bugün😔 gece sahur yapınca tabi bugün nasıl besleneceğimi sasırdım böyle olunca kaçta ne yiyeyim ben 🤷🏻‍♀️ Bir akıl lütfen ☺
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
kötü olmuş senin için canım üzüldüm. bence acıkınca elma ye iftarda yersin normal yemeğini düzein değişmesin. bu arada bol su içmeye gayret et.

Çok kalabalık bak mesafe olmayacağı böle olacağı biliyordum 😡😡😡

Eklentiler

• 82CBEBD4-753F-4D4F-AA69-79CAE498850E.webp
    82CBEBD4-753F-4D4F-AA69-79CAE498850E.webp
    65 KB · Görüntüleme: 39
Çok kalabalık bak mesafe olmayacağı böle olacağı biliyordum 😡😡😡
yazık ya çok kızdım görüntülere. ben avmlerdeki çocuk salonlarına bile hastalık yokken sokmazdım. şimdi hastalık kol geziyor bu insanlar hiç mi korkmuyor.Aslıcım al çocuğunu biraz gezdir bir dükkandan oyuncak al onu oyalayacak geri dönün böyle olmaz

Korona her yerde var

Burda hicbir zaman disari cikma yasagi olmadi.
Yinede cocuklari asla park a goturmedim. Ama buranin arti yani acik alan cok. Bisiklet veya kaykay alip ciktik. Veya ufak yuruyusler.
Turkiye de bir kesim maalesef pek umursamiyor

İyi geceler kızlar bugün hiç giremedim buraya kusura bakmayın
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 dilim ekmek
5-6 zeytin, domates, salatalık

Ara
2 kuru incir+ 2 ceviz

Ara:
Elma

Akşam
1 dilim ekmek
1 parça tavuk
Yoğurt

Su: 2lt
Spor: 4 saat ev işi+ yemek ( evi süpürdüm sildim, tüm camları sildim, yazlık kışlık çıkarıp gardrop temizleyip düzenledim ) başka da spor yapamadım : 720p

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Menu super gozukuyor

Back
X