• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese iyi geceler ☺
Menüm
Sahur
Muzlu yoğurt (4 kaşık yoğurt, bir muz)

İFTAR
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık etli kuru fasulye, küçük bir kase yoğurt, salata

Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks=300
100 bisiklet hareketi=300
100 zıp=200
2 saat ev isi=360
Toplam =1160
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @fyzanur
Gayet guzel menu bende muz yoğurt deneyim sahurda. Oruça başlayınca

Burda hicbir zaman disari cikma yasagi olmadi.
Yinede cocuklari asla park a goturmedim. Ama buranin arti yani acik alan cok. Bisiklet veya kaykay alip ciktik. Veya ufak yuruyusler.
Turkiye de bir kesim maalesef pek umursamiyor
Bende çıkarmadım parka
Bahçemiz var bizim oraya hergün çıkıyor
Apartman olanlar evde bunalıp mecbur çıkıyor parka götürüyor
Bence kentsel dönüşüm yasaklamalı
Herkesin kendine ait müstakil bir evi olsun uzak olsada

çok şey fark eder kaldı ki bir saat olmuyor 11 de çıkış dendi 9 da çıkıyor çocuk 2 saat 10-15 dk olsa idare ederler. benim çocuğum niye 11 olmasını bekliyor beklesinler efendim çıkmasınlar. ben bu izne de karşıyım ama azıcık hava almaları gerek. balkonum olsa evimde ben salmazdım şahsen.
İyi yemiş cezayı bence
evet çok fark ediyor yanlış yazdım kusura bakma.
ama yine de parklar tıklım tıklım doldu hiç olmadı bence 😒

Burda hicbir zaman disari cikma yasagi olmadi.
Yinede cocuklari asla park a goturmedim. Ama buranin arti yani acik alan cok. Bisiklet veya kaykay alip ciktik. Veya ufak yuruyusler.
Turkiye de bir kesim maalesef pek umursamiyor
Aynen canım Turkıye de umursamayan kesim çok. Ben Muğla da yaşıyorum akın akın tatile gelenlerle doldu ortalık bu sene de oturum evinizde.

yazık ya çok kızdım görüntülere. ben avmlerdeki çocuk salonlarına bile hastalık yokken sokmazdım. şimdi hastalık kol geziyor bu insanlar hiç mi korkmuyor.Aslıcım al çocuğunu biraz gezdir bir dükkandan oyuncak al onu oyalayacak geri dönün böyle olmaz
Yok ben awm götürmem
Bahçemiz var çok şükür
Ama bahçe olmayan apartman hayatı yaşayan çıkıyor orda bi doluyor mesafe hiç yok
Bende çok kızdım virüsü hiç önemsemiyor
Bari kentsel dönüşüm yasaklanmalı
Arsa fiyatları düşmeli
Herkesin kendine ait bir evi olsun rahat olsun bence
Nerdeeee

İyi yemiş cezayı bence
evet çok fark ediyor yanlış yazdım kusura bakma.
ama yine de parklar tıklım tıklım doldu hiç olmadı bence 😒
sorun değil canım. bence de olmadı.
Yok ben awm götürmem
Bahçemiz var çok şükür
Ama bahçe olmayan apartman hayatı yaşayan çıkıyor orda bi doluyor mesafe hiç yok
Bende çok kızdım virüsü hiç önemsemiyor
Bari kentsel dönüşüm yasaklanmalı
Arsa fiyatları düşmeli
Herkesin kendine ait bir evi olsun rahat olsun bence
Nerdeeee
oooo çok ütopik bir hayal nerde çok zor dediğin herkese bir alan yaratmak mümkün değil

Çok geçmiş olsun canım, ben boğazdan alinan sürüntü sonucu veriyor diye biliyorum. Umarım iyi gider tedavisi. Hangi şehirdesin?
Ankarada yim canim . Buraları düşük riskli bölge gösteriyor ama böyle giderse çoğalacak. 😢
çocuk bezi hiç aklıma gelmedi bak geçmiş yıllarda ama ben hep kullansam olurdu o derece çoktu. sonra bu 15 günde 1 olmalar başlayınca yavaş yavaş azaldı. o kadar ki 2-3 günde biter oldu öncesi 7 gün dolu dolu olurdu.
kötü olmuş senin için canım üzüldüm. bence acıkınca elma ye iftarda yersin normal yemeğini düzein değişmesin. bu arada bol su içmeye gayret et.

Benim 3 yıl oldu çocuk bezi kullanmam. Salgın olmasaydı k d giderdim aslında yakında bi özel hastane var ama yine de korkuyorum.hakkimda hayirlisi napalim.
Çok kalabalık bak mesafe olmayacağı böle olacağı biliyordum 😡😡😡
Bizim sokakta aynı böyleydi. Cadde üstünde oturuyorum çocuklarını alan alışverişe mağazaya getirmiş. Bende çocuklarla bina önünde yürüdük 30 dk sonra.eve çıktık.

Ankarada yim canim . Buraları düşük riskli bölge gösteriyor ama böyle giderse çoğalacak. 😢

Benim 3 yıl oldu çocuk bezi kullanmam. Salgın olmasaydı k d giderdim aslında yakında bi özel hastane var ama yine de korkuyorum.hakkimda hayirlisi napalim.

Bizim sokakta aynı böyleydi. Cadde üstünde oturuyorum çocuklarını alan alışverişe mağazaya getirmiş. Bende çocuklarla bina önünde yürüdük 30 dk sonra.eve çıktık.
3 saatlik bitti kim bilir kimlere virüs kapmıştır
Benım kız arkadaş gördü bahçe önünde anam bi ağladı 🙄

yapma canım. cuma yersin pilav. ama menülerini toplu olarak gerçekleştikten sonra yazarsan takip etmemiz değerlendirmemiz daha kolay olur.
Daha yapmadım 😅 dünden ezogelin var
Köfteyi buzluktan çıkarcam firina sürcem
Bayat pideleri hazırladım

Bizde apartmandayiz ama heryer dip dibe Bina degil o yuzden sorun olmuyor disari cikmak.

Su corona ya care bulunsada rahatlasak.

Ben bugun 1 ogun beslendim. Suyu arttirmam lazim.
1 ogun beslenme sebebim en son artiydim sanki. Uykusuzluk, stress duzenli beslenmeme derken daha fazla arti cikmak istemiyorum. En son ki ile ayni olsa rahat izne cikacagim.. Oda sirf grubu etkilememek icin

Biraz hiit yaptim evde, onun disinda 2 defa yuruyuse ciktim. Inliners paten aldim birde. Kosmayi ozledim ama sakatligim var. Bisiklet den de biraz skldim :)
Birde boyle deneyeyim cardio. Sklirsam ogluma kalir.

Ve yemekleri de ben hazirladim annem ogluma bakti fazla pisirdim annemle paylastik
Evi komple degistirdik artik yatak odasinda yatacagiz
Kisliklar yazliklar yastiklar yikanacak ici pamuk cirpilacak 3 senedir kullandigim yun yorgan yikanacak ici
Yarin isim daha cok pamuklari cirpip yunu yikayacagim
Canim cok yoruluyorsun son gunlerde ama beslenmenede dikkat etmiyorsun pek..
Uzuluyorum bu duruma..

Her hafta sporlar puanlaniyor mu
Her hafta bir yarisma yapiyoruz canim bu hafta bunu sectik :)

Kızlar arastirdigim kadarıyla kadınlar kulübünde Chole Ting hakkında hiç bilgi yok. Bu yüzden konu açtım. Haftaya chole ting 2 week shred) karın ve bel) ve basen haraketlerim videosuna başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmi? 14 gün boyunca düzenli yaparsan çok belli oluyor incelme. Kendime arkadaşlar arıyorum 😁 hem spor puanlarımız katlanır 😂
Ben bakayim buna, katilayim sana canim :)

Iyi geceler hanimlar
Bugün regli oldum .Bugune kadar 14 gün oruç tutmuş.oldum . Salgın bitse de kadin doğuma.gitsem sık adet görmekten halsiz düşüyorum kesin bi sorun var .
Saat 2 gibi 1 yum omlet 2 dilim ekmek 4 zeytin
Iftar
1 kase arapası çorba
Avuç ici pide
1 tbk kuru fasulye bol salata

Su 2 litre

Spor
100.bisiklet çevirme ×3=300
20 × 2 tekrar alt.karin icin hareket ×3=120
Toplam 420
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @melek ada
Ihmal etme canim bu saglik durumunu...
Bende de implant var reglilerim 10-12 gun suruyor.
Cuma gunu regli oldum kim bilir ne zman bitecek :(

İyi gidiyor canım güzel bı sonuç bekliyorum cumaya
Cok sevindim senin icin, takima daha sIk gelmeye calis canim, aktif olup olmama durumundan emin olamiyoruz.
Hergun duzenli menulerini yaz olur mu canim?
Birde egzersiz yapabiliyor musun , menulerinde goremedim..

İki gündür biraz hasta hissediyorum onun biraz halsizliği var üzerimde onun dışında fena değil. Teşekkür ederim sorduğunuz için :)
Buraya giremedim dün, aklım da buradaydı. Sınavlarım bitene kadar izin alabilir miyim? Diyetim iyi geçiyor aslında ama son iki haftadır da hep aynı yerdeyim. Belki bir ara iyi gelir?
CEYDOS CEYDOS
Yawrukush Yawrukush
Cok dikkat et kendine canim, gecmis olsun..
Tabiki izin alabilirsin ama sinavlarin gecince gel olur mu :)
Kolayliklar diliyorum canim..

Çok şükür iyiyim kaptanım sen nasılsın
Spor yapmaya ve sağlıklı beslenmeye çalışıyırum inşallah hedefime ulaşırım 🤗🤗
Cok sevindim senin icin canim, sohbete gel :)

Günaydin kizlar.
Kucugu krese biraktim. Hava guzel yuruyus ile tadini cikarayim dedim. Crossfit e gidecektim ama tum kaslarim agriyor. Gecen agrittigim omzumda baya agri var yine. Fazla yuklenmeyim 1 gun ara vereyim crossfit e.
Canim bugun dinlenseydin ama dinlenmedin degil mi :)

Selam herkese 🤗 kızlar ben dün gece 3 te sahura kalktım. 2 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim. Sonrasında çok ciddi karın ağrısı ve gaz sancısı yaşadım soğuk yoğurttan oldu sanırım su bile içemedim böyle olunca da niyetlenmeye korktum hala bile ağrım var ve sıcak su torbası ile geziyorum bugün😔 gece sahur yapınca tabi bugün nasıl besleneceğimi sasırdım böyle olunca kaçta ne yiyeyim ben 🤷🏻‍♀️ Bir akıl lütfen ☺
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Canim yogurttan olabilir.
Sahurda ben 2 haslanmis yumurta, domates, salatalik tarzi yiyorum.
Daha oncede boyle rahatsiz olmus muydun, sahurdan oturu?
Simdi nasilsin?

Çok kalabalık bak mesafe olmayacağı böle olacağı biliyordum 😡😡😡
Parklarda herkes dipdibe, cocuklar ,aileler ellerini her yere suruyor.
Izin olsa bile cocuk parka goturulmez, ben 3 aydir goturmedim..

İftar menü
Ezogelin çorbası
Köfteli İskender
Yeşilsoganlı burgur pilavı( belliki yapmayacağım )
Çok açım 😩😩😩
Canim menulerini topluca yaz ki bende kolay takip edebileyim.
Pideli iskender yiyecekseniz, pilav yapma,hic gerek yok, direk kilo alma sebebi...

günaydın kızlar, kızımı gezmeye çıkaracağım için çok erkenciyim. çocuğum çok heyecanlı.
harika olmuş günün canım böyle devam et.
karbonhidratını çok buldum yediğin öğünde bolca mevcut dikkat etmelisin.
bende de menopoza hazırlık saçma sapan regl görmeler başlamıştı 5 yıl önceden belki senin bünyende hazırlık yapıyordur.sorun var diye birde ona evham yapma.
böylede belirsizlik çok zor.inşallah hayırlı sonuçlarını alırız.
seninde menünde çok yoğun karbonhidrat mevcut canım dikkat etmelisin.
kıyamam kızıma ben. vitaminli gıdalar tüket bugünlerde bolca kendini daha iyi hissedersin.
tabiki alabilirsin ama çokta uzaklaşma. takımda olmadığın için istediğin zaman izne çıkabiliyorsun.
harika olmuş hepsi yerli yerinde
fark çok güzel ama menüler çoook karbonhidratlı.
her öğün bol karbolu olmuş. kurtaran iftarı sadece mantı ile yapmış olman araya diğer besinler girmemiş.
kuzum hergün makarna mantı ekmek olmaz çok fazla tıkanacaksın 2-3 kilo sonra.
baklavayı görene kadar evet güzel dedim ama baklava işi bozdu. 30 dk leslie ile baklavayı yaktın.
geçmiş olsun canım bugün mola ver. zaten kasların yapılanması için 1 gün yap 1 gün ara ver diyorlar yapacaksanızda 1 önceki günden farklı kasları çalıştırın.

durumu tüm gün anlayan aileler çocuklarını sabahtan salmışlar dışarı. 1 saat önce marketin önünde bir çocuğa polis 3000 küsür ceza kesmiş

Evet haklısın kaptanım düzenim çok bozuldupu için yavaş yavaş azaltmaya çalılıyorum birden yapamadım
Bol su tüketmeye çalışıyorum normalde hiç içemezken zorluyorum kendimi şimdi

Bugünde sporumu yaptııımm
30 dk leslie
30 dk yürüyüş yaklaşık 6 bin küsür adım atmışım 🤗🤗

SALI MENUM
SABAH 10DA

Az tereyagli 2 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Yarim salatalik
Avuc ici kadar pita ekmegi

ARA 13TE
500 ml sade filtre kahve
Cevizli sucuk (ceri domates ebadinda oldukca kucuk)

OGLEN 15TE
Buharda karnabahar ve mantari hasladim, uzerine kiyma kavurmasi ekledim, birkac kasik sarimsakli yogurt ve cok az salca gezdirip 1 kucuk tabakta yedim.

ARA 17DE
Sade kahve

AKSAM 18.30DA
Kiymali 2 yumurta
Bol salata

SU: 1.5 LT
SPOR: 40dk yuruyus (160)
200 jumping jack (600)
200 ia (400)
1 saat ev isi (120)
TOPLAM:1280 CEYDOS CEYDOS

Back