• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaslarim bugun cok ugrayamadim, cocuklar, odevler, alisveris, onlari yerlestirmece..
Hala Akinin odevleriyle ilgileniyorum..
Ucurtma yaptik birazdan yuruyuse gidecegiz cocuklarla, ucurtmalari ucuracagiz.
Menum guzel , suyum guzel ama henuz ev isi haric spor yapamadim..
Hepinize iyi sahurlar :))

Feyzoşum ne güzel bir kilodasin. :nazar: Keşke daha akıllı davransaydim kilo koruma konusunda. Yine de buna şükür biraz aklım başıma gelmeye başladı.
Sen neler yapiyosun? Online mi derslerin?
Evet kuzum şu an yök açıklama yaptı ben tutuşmuş durumdaydım derse verdim kendimi
Çalışma molalar vs uğrayamadım hatta buraya.. ben de aldım ne zamandır böyle bu civarlardayım en son cuma tartıldım (hiç benlik değil bu hareketler her gün çıkarım 😂😂)

Kaptanım iyi gidiyor şu sıra
Ama yemek işine hiç dikkat etmiyorum
Okullar erteleniyor sanırım cuma tam netleşecek
Bir arkadaşımı gördüm
Askında çok kilolu değildi boyu vardı 1.70 falan bilki az daha uzun
Kilosu da 70 falandır oralarda
Ama çok basenliydi
Bir zayıflamış
Resmen yarısı gitmiş
Şoka girdim
Verdiği tüm kilo basenlerden gidince o kadar fark etmiş ki maşallah önceden de güzeldi şimdi de güzel kilo yakışıyordu yani ama tabi şimdiki hali çok sağlıklı

Ben de kendime baktım yaprağa baktım (göbeğimin adı) bir hüzünlendim...
Bende iyiyim canim, nasilsin , nasil gidiyor calismalar?

Gel artik canim :))

Canim aramiza hosgeldin ben ozge, 32 yasindayim,evliyim , 2 oglum var.
Beraber tum fazlaliklardan kurtuluruz insallah :)

Canim hic egzersiz yapabildin mi?

Canim sahurda tok tutacak protein agirlikli besleniyorum ben.
Iftarda abartmadan midemi cok yormadan hafif yiyorum, cayi faslinda da sadece kuru meyve ile tatli istegimi bastiriyorum.

Canim Allah kolaylik versin, cok ozletme kendini:)

Sen geldiysen bende donuyorum kilo vermeye canimcim :)
Bugun esimle spor bisikleti baktik siparis verecegiz.
Hazir ol ben de 70 kilo oldum :(

Canim bu linkteki egzersizler yeni baslayan insanlar icin kardiyo egzersizleri.
Konusmalar ingilizce ama turkce cok iyi bir spor kaynagi bulmak zor oluyor, bunlara bakip icine sineni evde yapabilirsin.
Konusma seslerini kapatirsin sadece hareketleri yapman yeterli :)

Canim cok sagol ne guzel aciklamissin arkadasimiza :)

Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim,evliyim, 2 oglum var.
Guzel bir duzen oturtup kilolari veririz beraberce :)

Ellerine emeklerine saglik canim. :KK200:
Hemen guncelliyorum ilk sayfayi..

Hic egzersiz var mi canim?

Canim cok uzuldum Allah sifa versin, sizde c ve d vitamini alin cok dikkat edin kendinize..

Hic egzersiz yapiyor musun canim?
Menun oldukca az olmus..
Sahuruda yaz olur mi birdahaki sefere :)

Canim hosgeldin aramiza, nasilsin?
Her sey yolunda mi?
Nasil gecti Tr ziyareti?
Bebis icinde hakkinizda hayirlisi olsun.:KK200:

Canim nasilsin seni merak ettim, her sey yolunda mi?

Allah kabul etsin, ellerine kollarina saglik canim....

Nasilsiniz kizlar aksam cocuklari uyuturken uyuyakalmisim, menumu yazip listeyi yapamadim.
Simdi hallediyorum, sizler neler yaptiniz bugun?
@Periannem , fayfeyfiy fayfeyfiy nasil gidiyor sinav calismalari kizlar?
Ben offline ders dinliyorum biraz da ders çalışıyorum kaptanım
3-4 gündür spor yapmıyorum

Offlinelarım dersane ama henüz okul derslerimi dinletemedim az kaldı ama 2 ders sonra (yaklaşık 30 saat) geçebileceğim inşallah

Siz nasılsınız :)

Hayirli sabahlar
Dunku menum
Sahur
2 minik pogaca peynir domates salatalik cay 2 catal kalan biber patlican kizartmasi

İftar
1kepce hazir sebze corbasi 1 dolu tabak kuru fasulye 1 kase yogurtlu pancar salatasi el kadar ev yapimi kiymali pide (bu biraz fazla oldu farkindayim😞)

Ara erik ve kiraz

Su 3lt yakin
Spor yok evisi 4 saat

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Evet kuzum şu an yök açıklama yaptı ben tutuşmuş durumdaydım derse verdim kendimi
Çalışma molalar vs uğrayamadım hatta buraya.. ben de aldım ne zamandır böyle bu civarlardayım en son cuma tartıldım (hiç benlik değil bu hareketler her gün çıkarım 😂😂)
Allah kolaylıklar versin sana güzelim benim 😊 yalnız bu uzaktan eğitim hiç yaramadı öğrencilere çünkü hocalar ödevleri abarttı çevremdekilerden biliyorum. Sanki bir kendi dersleri varmış gibi ödev atıyorlar, ama sen yaparsın canım.
Hahaha bu konuda senden nöbeti devraldım: ben her gün çıkıyom tartıya. 1kilo verdim bakalım bugün itibarıyla. Yawrukush Yawrukush Özge'me de bi dal challenge uzatıyorum burdan :KK70: Bakalım yarın hangimiz daha çok verecek meydan okuması :halay:

12.05.2020

Sahur

4 yk yukaf
1/2 sb sütle yulaf lapası
İçine 5 çekirdekli kuru üzüm
1 tk tahin

İftar

1 kase yoğurt çorbası
1/2 yt çiğer kavurma
3 yk pilav

Ara

1 sb kefir

Su 2,8 lt

13.05.2020

Sahur

2 haşlama yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik

İftar

1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon yumurtalı fırın ıspanak
1 adet kuru dolma

Ara

1 sb kefir

Su 3 lt

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
cok güzel emziren anne menusu tebrikler .

Benm birinci olmayacam kesin😊aslında aynı kiloda kalsam olur bu hafta hiç gitmedi nerdeyse😅insallahh sen olırsun🤗

Dur hemen umudunu kaybetme canim, temiz beslendin, spor yaptin. İnsallah güzel gelir sonucun.

karbonhidrat almadığım için bana bişey yapmıyor gibi geliyor. eskiden karma yediğim zaman kendime gelemezdim halsizlik olurdu hani kolestrol yükselen kişilerde olduğu gibi. şimdi çok dincim.

iki gününde güzel olmuş canım harika
Doğru aslinda o acıdan dusunmemistim, hem protein hem kh sadece yumurtadan aliyorsun..
Ben de diger hafta yumurta kuru deneyim 😍

karbonhidrat almadığım için bana bişey yapmıyor gibi geliyor. eskiden karma yediğim zaman kendime gelemezdim halsizlik olurdu hani kolestrol yükselen kişilerde olduğu gibi. şimdi çok dincim.

iki gününde güzel olmuş canım harika
Biliyomusun canım çok dogru bu tespit, ben de dün karbonhidrat almadım ıspanak hariç. Protein ağırlıklı beslenince tartıda bile hemen farketti.
Ama gel gör ki işte en lezzetli şeyler de hep Kh. 😣
Dayanması zor 😄

Kızlar dun detoks yaptım çunku haftasonu bıraz abartmıştım ablam gelmişti Anneler Gunu bahanesiyle yedık tatlıyı lahmacunu bem şiş. Amaaaa bu kızzzz aldığı kiloları vermeyi bildi. Dun butun gun sadece yeşil çay ve süt içtim hiçbir sey yemedim. 2 saat arayla bir bardağa yeşil çay ile süt karıştırdım uzerine tarcın. Çok kotuydu en son 7.30 da içtim. Sonra başım çok ağrıdı dayanamayıp 10.da yattım sabah kalktım 1 kılo gitmiş :KK9: :olamaz::olamaz::olamaz::KK50:
Bugun ikinci gun detoksumun sadece yumurta 5 tane yumurta yıyecegım. En azından aldıgın kiloyu verdım belkı daha verırım.

Selam kizlar. 😘😘

Yarin son günümüz. Yarin için süt ve yeşilçay kürü yapıyorum. 😍

Evet doğru anladiniz, sadece süt ve yeşilçay tüketeceğim.😜

Benim icin her persembe bir gelenek haline geldi. 👍
Süt miktari 1 litreyi bulabilir. 👈
Yeşilçay miktari ise maksimum 3 poset olacak. 👈

İftarimi koca bir kupa sütlü kahve ile yapacağım. 💞😘

Bakalim bu cuma takimda birinci kim olacak ?
Vucudunu sarsintiya ugratma canim bu diyetin ara uzunlugu bir kac haftadan fazla diye biliyorum ama sen bilirsin en azindan asagida arkadasi cevapladim ondan yap
net adım olarak paylaştığın için 14000 olarak kabul etmek zorundayım kusura bakma. ama bugün menün güzel. bol proteinli olmuş tam sevdiğim gibi.

önce yumurta yesem sonra kür yapsam olur mu acaba???
Kaptanım boyle et uzrine beslenmem mukemmelse her aksam kendime bir parca et pisireyum ekmeksiz yerim
Kızlar dun detoks yaptım çunku haftasonu bıraz abartmıştım ablam gelmişti Anneler Gunu bahanesiyle yedık tatlıyı lahmacunu bem şiş. Amaaaa bu kızzzz aldığı kiloları vermeyi bildi. Dun butun gun sadece yeşil çay ve süt içtim hiçbir sey yemedim. 2 saat arayla bir bardağa yeşil çay ile süt karıştırdım uzerine tarcın. Çok kotuydu en son 7.30 da içtim. Sonra başım çok ağrıdı dayanamayıp 10.da yattım sabah kalktım 1 kılo gitmiş :KK9: :olamaz::olamaz::olamaz::KK50:
Bugun ikinci gun detoksumun sadece yumurta 5 tane yumurta yıyecegım. En azından aldıgın kiloyu verdım belkı daha verırım.
Bu kuru duymustum ramazandan sonra denicem daha doğrusu emzirme dönemi bitince

hayirli geceler kızlar

dun ne yedim
sahur
1 tane ev yapimi pogaca
domates salatalik yesillik

iftar
1 tabak haşlanmış yeşil fasulye
1 kase sehriye çorbası(sehriyesi cok azdi)
1 kase salata

su 3 litre su
spor 30 Dk leslie 210 p
cokofesttt cokofesttt
harika canım gayet makul
Sahur
Bi yumurta bi dilim peynir bi dilim ekmek
4 zeytin bi tk bal
İftar bi kase çorba 100 gram tavuk göğsü avuç içi kadar pide
Spor yok
2.5 litre su
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS luges luges
sporda olsaymış harika olurmuş.
yok be tatlım gene ertelenecek. benim kızda haber bekliyor ama temmuzdan önce bişey çıkmaz. daha var tatilinizin bitmesine
Hayirli sabahlar
Dunku menum
Sahur
2 minik pogaca peynir domates salatalik cay 2 catal kalan biber patlican kizartmasi

İftar
1kepce hazir sebze corbasi 1 dolu tabak kuru fasulye 1 kase yogurtlu pancar salatasi el kadar ev yapimi kiymali pide (bu biraz fazla oldu farkindayim😞)

Ara erik ve kiraz

Su 3lt yakin
Spor yok evisi 4 saat

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
dokunmadım pidene kalsın bugün düne göre daha iyi çünkü.

Harikasin canim
Dengeleme dedikleri olay tam da bu işte. Diyetimiz bitip istedigimiz kiloyu korumak icin de bu sekilde hemen toparlariz

Kaptanım iyi gidiyor şu sıra
Ama yemek işine hiç dikkat etmiyorum
Okullar erteleniyor sanırım cuma tam netleşecek
Bir arkadaşımı gördüm
Askında çok kilolu değildi boyu vardı 1.70 falan bilki az daha uzun
Kilosu da 70 falandır oralarda
Ama çok basenliydi
Bir zayıflamış
Resmen yarısı gitmiş
Şoka girdim
Verdiği tüm kilo basenlerden gidince o kadar fark etmiş ki maşallah önceden de güzeldi şimdi de güzel kilo yakışıyordu yani ama tabi şimdiki hali çok sağlıklı

Ben de kendime baktım yaprağa baktım (göbeğimin adı) bir hüzünlendim...
bende senin yaşındayken böyle hisler yaşardım. kendine işkence etme.hadi yeniden tanışalım yaprak ben elizabeth. memnun oldum.

Vucudunu sarsintiya ugratma canim bu diyetin ara uzunlugu bir kac haftadan fazla diye biliyorum ama sen bilirsin en azindan asagida arkadasi cevapladim ondan yap

Kaptanım boyle et uzrine beslenmem mukemmelse her aksam kendime bir parca et pisireyum ekmeksiz yerim

Bu kuru duymustum ramazandan sonra denicem daha doğrusu emzirme dönemi bitince
Tesekkur ederim canim, benim metabolizmam ancak böyle kilo veriyor. Yoksa cok yavas gidiyor, usanip geri gomuluyorum karbonhidratlara.
Ayy benim zaafim zaten ekmek hamur isi pasta Börek....😂
Bu karantina bitince komsu günleri, akraba gunleri arkadas gunleri beni batırmaz insallh.😂
Simdi kesinkes kararaliyim. Önüme tabakta gelince dayanmak cok zor.😂

Back
X