• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben normalde bugün yemek olarak birsey yemeyecektim, annemlerle yedik aksam yemeğini.
Neyse dedim bir parca pide yiyim, ortama uyum saglayim. Bu annem yok mu...😁
Kilo alsam, laf söyler. Verince aman geri alma iyi oldun der, ama sofraya oturunca da yemem icin iisrareder durur....
😂😂😂
1 parca yedim diye daha da ye
Sonra kek geldi ince bir dilim ye
Kurabiyeden barial cok hafif
İsrar israr kiyamet....
Dedim ben hakkimi erikten yana kullanıyorum, erik yiyeceğim :)
Hayir klasik ev kurabiyesi nasil hafif olabilir ki 😂😂😂
Zateen pide yemisim ödem tutacam 😂
Ah bu anneler 😂

ödül canım

söylüyorum
anneannemin yadigarı kuzenimin SALAK kocası haklı yada haksız yere kuzenımın bogazını sıkmış üstelik hamile salaklıkta kaçıncı seviye bilmiyorum
lütfen dualarınızı bekliyorum ama kuzenimin kaynanasına ALLAH canını alırdA oğlunu bu kadar etkilemez inşALLAH
Ayyyyy inanamıyorum
Çok çok çok geçmiş olsun canım

Tansucum ya Allah yardımcısı olsun
Gerçekten çok çok üzüldüm
Ya ben anlamıyorum
Gelinse o da bir ananın kızı değil mi
Oğlunun canı olması gerekirken olaylara bak..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
İnşallah eşi kaynanası vs vs yaptıkları yanlışı fark ederler
Bir de bu durum var
‘Bin yinliş bir şiy yipmidim ‘ ki Allah ıslah etsin ya

Birgaripanne Birgaripanne öyle kaynananında kocanın da allah soyunu kurutsun ya. Hem hamile hem eziyet ediyolar hemde kahve mi istiyo. Öylesinin kafasından aşağı dökmek lazım kaynar kahveyi ama işte... nefret ediyorum bu zihniyetten ya. Arkanda anan baban yoksa seni köle yapacaklarını düşünüyolar. Buna inat işte kızlarımızın okuyup, çalışıp kendi ayakları üstünde durmaları lazım. Okumasalar bile kendilerini geliştirip dimdik kimseye tamah etmeden yaşamaları lazım

Ayyyyy inanamıyorum
Çok çok çok geçmiş olsun canım
Bende inanamiyorum tabi o ssalaktan boyle birsey asla ummuyordum ama oldu annemin kaderini yasiyor ben de esimle kavga ettigim zamanlar oldu hatta karsilikli atistik ama sesimin cikmaayacagini sandigi zamanlardi ofkemi gormeden once insansan konusurak anlasirsin dedim duzeldi cok sukur ama bu kadar da olmaz
Tabi benim sinir krizi gecirdigim zamanlar genelde kavga olur cunku hayata adapte olmakta sikinti yasadigim surecler uykusuz yorgun oldugum surecler
Esimin ailesi yuzunden asla kavga etmedik ve esim asla ailesini on planda tutmadi ilk once ben anlattim asla yalan soylemedim evlendigimizden beri ha bir tek ara sira ictigim s yi soylemedim

Tansucum ya Allah yardımcısı olsun
Gerçekten çok çok üzüldüm
Ya ben anlamıyorum
Gelinse o da bir ananın kızı değil mi
Oğlunun canı olması gerekirken olaylara bak..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
İnşallah eşi kaynanası vs vs yaptıkları yanlışı fark ederler
Bir de bu durum var
‘Bin yinliş bir şiy yipmidim ‘ ki Allah ıslah etsin ya
Ah bir de oyle demzler mi
Birgaripanne Birgaripanne öyle kaynananında kocanın da allah soyunu kurutsun ya. Hem hamile hem eziyet ediyolar hemde kahve mi istiyo. Öylesinin kafasından aşağı dökmek lazım kaynar kahveyi ama işte... nefret ediyorum bu zihniyetten ya. Arkanda anan baban yoksa seni köle yapacaklarını düşünüyolar. Buna inat işte kızlarımızın okuyup, çalışıp kendi ayakları üstünde durmaları lazım. Okumasalar bile kendilerini geliştirip dimdik kimseye tamah etmeden yaşamaları lazım
Maalesef canim okuyamadi lise bitti ama devami yok analik 5 kurus gondermem diyince annem babamda bir yere kadar destekci olabildi
Sonucta 2 yil okudum o kadar masraf bosa gitti bir yer kazanamadim atama da yoktu daha yeni basladi esimin kazanci yetiyor sukur alacagim aylikta asgari ucret cocuklarim icin deger mi degmez belki kendini avutuyor diyebilirsiniz ama gercekten degmez ben baktigim kecilerle ustune bir miktar para ve nisan yuzugumle kupemi koyup 40 gram maras burmasi aldim onu da eve verdik ama en azindan kirada deilim
Ustelik diplomaminda bir yere gittigi yok sonucta

İyi akşamlar herkese

12.00: yumurta, salatalık, çeyrek yufka, tahin pekmez, peynir

15.00: bir dilim peynir, karpuz

18.00: köfte, cacık

Ara: muz, şeftali

Su: 1,5 litre
Spor : 50 jj
50 bisiklet
50 mekik
50 bacak egzersizi
Temiz menü olmuş. Bu hafta eşsiz galiba, iyi gider umarım 👍☺️

Maalesef canim okuyamadi lise bitti ama devami yok analik 5 kurus gondermem diyince annem babamda bir yere kadar destekci olabildi
Sonucta 2 yil okudum o kadar masraf bosa gitti bir yer kazanamadim atama da yoktu daha yeni basladi esimin kazanci yetiyor sukur alacagim aylikta asgari ucret cocuklarim icin deger mi degmez belki kendini avutuyor diyebilirsiniz ama gercekten degmez ben baktigim kecilerle ustune bir miktar para ve nisan yuzugumle kupemi koyup 40 gram maras burmasi aldim onu da eve verdik ama en azindan kirada deilim
Sen çalışkan bir insansın, o kadar keçiye bakmadan belli. Çocuklar biraz büyüsün mutlaka istediğin gibi bi çalışma hayatın olur canım bence de

Canım dediğim gibi tek olay okumakla bitmiyo ki. Erkeğin kadını sindiremeyeceğini bilmesi gerekiyo. Çalışmasan da okumasanda kendini ezdirmediğin sürece saygı duyulur.
bende eşimle 17 yaşımda köpek gibi severek görüşmeye başladım. O okumadığı için okumamı asla istemiyodu. Babamda illaki okuyayım diye diretiyodu.Lise bitti işe girdim. Babam oku oku yedi beni eşim okuma okuma.. en sonunda babam okumazsan kimseye vermem annesi öldü babası bakamadı evlendirdi dedirtmem dedi. Bunlara da inanmıyodu eşim. 3. Yılımızda artık baskısından kıskançlığından bıkıp ayrıldım. Kızz atm ye gidip para çekmeme karışıyodu. Kartımı ona verecekmişim maaşımı o çekip bana verecekmiş babababa. Ayrıldık. Ayrıldıktan sonra sınava girdim okuduğum bölümden çok Farklı bölm kazandım. Dış ticaret okudum ama muhasebede çalıştım buraya yakın gümrük yok diye . Otobüsle 1-2 saat yol çekmek lazım. Ayrıldıktan 1 Yıl sonra barıştık. nişanlıydım çalıştım evlendim çalıştım.Ne maaşımı ne kartımı istedi. Herhangi bi kavga olduğunda çekip gidiceğimi çok iyi biliyo. Hatta oğlum ufak olmasına rağmen oğlumla beraber çıktığım yere çağırdı patronum. Ev tarzı ofisimiz vardı yan tarafı fabrikaydı bi odayı kreş yaparız bakıcı tutarız çalışırsın diyodu. Bende oğluma kıyamadım hem evhem iş hem koca ağır gelir dedim. Ay çok yazmışım 😂 dediğin gibi diplomalarımız bi yere gitmiyo istediğimizde kullanırız

Sen çalışkan bir insansın, o kadar keçiye bakmadan belli. Çocuklar biraz büyüsün mutlaka istediğin gibi bi çalışma hayatın olur canım bence de
Hayirlisi canim esim bu gune kadar bir kez benim param dedi onda da pisman oldu
Tabi bende suc var hesabina cok karisir olmustum

Ha kuzenim icin okumak nasil olurdu ekimde nenem vefat ettiginde okulu birakip geri donecekti
Canım sen tuttuğunu koparıyosan ha masa başında çalışmışsın ha bağ bahçede. Helal olsun valla. Dediğin gibi kirada olmak zor. Sonuçta eviniz kendinizin ve seninde alın terin var. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Kuzenininde sucu yokki sahip çıkan olmamış, annesi babası dağılmış, sıcak bi yuvam olur diye düşünmüştür belki. İnşallah Allah kocasına da kaynanasına da vicdan verir

Canım dediğim gibi tek olay okumakla bitmiyo ki. Erkeğin kadını sindiremeyeceğini bilmesi gerekiyo. Çalışmasan da okumasanda kendini ezdirmediğin sürece saygı duyulur.
bende eşimle 17 yaşımda köpek gibi severek görüşmeye başladım. O okumadığı için okumamı asla istemiyodu. Babamda illaki okuyayım diye diretiyodu.Lise bitti işe girdim. Babam oku oku yedi beni eşim okuma okuma.. en sonunda babam okumazsan kimseye vermem annesi öldü babası bakamadı evlendirdi dedirtmem dedi. Bunlara da inanmıyodu eşim. 3. Yılımızda artık baskısından kıskançlığından bıkıp ayrıldım. Kızz atm ye gidip para çekmeme karışıyodu. Kartımı ona verecekmişim maaşımı o çekip bana verecekmiş babababa. Ayrıldık. Ayrıldıktan sonra sınava girdim okuduğum bölümden çok Farklı bölm kazandım. Dış ticaret okudum ama muhasebede çalıştım buraya yakın gümrük yok diye . Otobüsle 1-2 saat yol çekmek lazım. Ayrıldıktan 1 Yıl sonra barıştık. nişanlıydım çalıştım evlendim çalıştım.Ne maaşımı ne kartımı istedi. Herhangi bi kavga olduğunda çekip gidiceğimi çok iyi biliyo. Hatta oğlum ufak olmasına rağmen oğlumla beraber çıktığım yere çağırdı patronum. Ev tarzı ofisimiz vardı yan tarafı fabrikaydı bi odayı kreş yaparız bakıcı tutarız çalışırsın diyodu. Bende oğluma kıyamadım hem evhem iş hem koca ağır gelir dedim. Ay çok yazmışım 😂 dediğin gibi diplomalarımız bi yere gitmiyo istediğimizde kullanırız
Hayirlisini versin rabbim
Canım sen tuttuğunu koparıyosan ha masa başında çalışmışsın ha bağ bahçede. Helal olsun valla. Dediğin gibi kirada olmak zor. Sonuçta eviniz kendinizin ve seninde alın terin var. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Kuzenininde sucu yokki sahip çıkan olmamış, annesi babası dağılmış, sıcak bi yuvam olur diye düşünmüştür belki. İnşallah Allah kocasına da kaynanasına da vicdan verir
Amin canim

İyi akşamlar herkese

12.00: yumurta, salatalık, çeyrek yufka, tahin pekmez, peynir

15.00: bir dilim peynir, karpuz

18.00: köfte, cacık

Ara: muz, şeftali

Su: 1,5 litre
Spor : 50 jj
50 bisiklet
50 mekik
50 bacak egzersizi
pek güzel canım sadce suyun az keşke daha fazla olsa.

iyi akşamlar, benim de şöyle oldu menüm:

sabah : sade nescafe, 2 kurukayısı, 10 zeytin, 3 salatalık, 2 yumurta, 2 ceviz, süzme + beyazpeynir, maydonoz-dereotu

öğle: sütlü nescafe

akşam: ton balıklı salata + 2 yk yoğurt

su: 2 lt
spor: sabah tempolu 1 saat yürüyüş, akşam 45 dk yüksek tempolu cardio videosu

Aomine Daiki Aomine Daiki

Harikasin Feyzos :))

Sagol kuzum :)

Evet canim 7 takim toplamda..
Bazi takimlar malesef kapandi..

Ellerin dert gormesin kaptanim, dun asiri asiri yoruldun bu takim isleriyle, hakkin odenmez... :KK200:

Ne guzel hedefler bunlar, cok cok begendim Denizcim :)

M MaviFeslegen senle es olmak harikaydi canim . 5. olmusuz bence gayet guzel :))

Yeni esim aydingelini aydingelini harika bir hafta olsun canim bizim icin :))

Askolsun ne kacmasi bu hafta bomba gibi gelecegiz kuzum :)))

Sen muthis bir detaysin kaptan...:KK200::KK200:

Bu listeye bayiliyorum, ellerine saglik ceydosum :)

Bebisini Allah bagislasin canim, emziriyorsunda cok guzel kilolar verecegine eminim :)

Canimm canimmmm nasilsin , ozlettin kendini, arayi cok aciyorsun Ozleeeeem..:KK200:

Hosgeldin canimm iyiyim cok sukur ,sen nasilsin, neler yapiyorsun gorusmeyeli :)

Ahahahah bu yoruma oyle bir guldum ki, agzimda kahve vardi, zor tuttum agzimda Filizzz alemsinnnn.:KK70::-)
Bencede unutulmaz eşim. 5 benim.en sevdigi m rakamdir

Back
X