• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar iyi ki pazarlar:KK39:
6 haziran 2020 bugün ne yedim ?
bataktan kurtulma çabaları 1. gün
13: 00 = 3 adet yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
18: 00 = 3 adet yumurtadan tereyağlı pastırmalı omlet
su : 2500 ml

spor : koli işleri + 150 ip + 50 mekik

@bnnu
Bugun 92 gordum kaptanim:KK31:

Canım neskafe ödem yapar ve yağ tutar.. Kilo vermeyi zorlaştırır.. Selülit kaynağıdır..
Neskafe hariç menü güzel💜

Evinden dışarda olmana rağmen menü güzel canım. Zayıflamışsın sözü harika bir duygu. Beynine hapset o duyguyu, dikkat etmeni kolaylaştıracaktır💜

Allah kabul etsin balım.💜

Ah o yemeler yok mu 😎

Aa adaşmışız💜 geçmiş olsun canım

teşekkür ederim, peki filtre kahve de aynı etkiye sahip mi?

iyi akşamlar, benim de şöyle oldu menüm:

sabah : sade nescafe, 2 kurukayısı, 10 zeytin, 3 salatalık, 2 yumurta, 2 ceviz, süzme + beyazpeynir, maydonoz-dereotu

öğle: sütlü nescafe

akşam: ton balıklı salata + 2 yk yoğurt

su: 2 lt
spor: sabah tempolu 1 saat yürüyüş, akşam 45 dk yüksek tempolu cardio videosu

@Aomine Daiki
çok güzel olmuş canım,ama su lütfen 3 lt ye çıksın
Kahvaltı
Menemen 2 dilim.ekmek 1 kaşık lor

Öğlen
Ciğer durum ama ciğerlerini ve biraz ekmeğini yedim.
1 bardak ayran

Akşam
3 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık çömlek güveç

Ara
1 sade soda
Kosusturmali bir gündü

Ayy cook gerilerde kaldimmm
Biz anı bir kararla 15 günlüğüne kayinvaldemlere geldik bugün.
Elimden geldiğince dikkat etmeye calisacam. Baskül bulursamda tartılacam. Burası çok kalabalık ve büyük bir ev nasıl olacak bilmiyorum.
Not; uzun süredir görmüyorlardı. Herkes zayıflamışsın dedi :KK6:

@mifihafa
karbonhidratın biraz fazla kaçmış. su göremedim mavi hani nerede?
Slm kızlar özür dilerim fazla giremiyorum eşim burayı kullanmamdan yana rahatsız oluyor bende o evdeyken giremiyorum bakıp çıkıyorum oda giriş yapmadan pazartesi iş günü inşallah devam ederim sizinle ve diyetime dikkat ediyorum yarında oruçlu olucam
direnmezsen bayrağı kaptırırsın..eğitim şart.
Bugünkü menüm sabah
2 dilim ekmek zeytin peynir
Öğle
4 5 yk ıspanak yemeği
Akşam
2 küçük parca tavuk 2 yk ıspanak 1 kase çorba
Ara
1 yk dondurma
Şu 1.5 lt az oldu biliyorum da evime geldim yarından itibaren kendi düzenime gierim.
Spor malesef yok
CEYDOS CEYDOS @Yawrukush @Meyyal Hayyal
kendinde yazmışsın suyun az olmuş onu bugün arttıralım.
Eveeet ben geldim nerde benim sopam

Yazayım menümü bakalım
Sahur
2 yumurtadan soğanlı omlet
Ekmek 1.5 dilim falan eder
Zeytin
Fıstık esmesi 1tk
2 kayısı

İftar
2 kayısı
1 adet lahana sarma (boyu çok küçüktü annem iftarıma pişirmiş )
Mor lahana yoğurtlaması azıcık mısırla (yağda kavurup yoğurt döktüm)
3 yk bezelye
Kuzu kulağı ot

Bir de canım 3 haftadur sütlaç istiyordu bugün biri yollamış ayyyy dedim dayanamadım
Ama üzülerek güzel olmamıştı
3 yk falandır yedim onu da

00.30
Türk kahvesi
Yanında azıcık çikolata

Spor
Bugün hiç hevesim yoktu bir de iftarda abartınca halim de kalmadı
45 dk yürüyüşe çıktık annemlerle kahveden sonra

Kiraz yediiiim olmamıştı ama erik gibi kıyır kıyırdı

@Yawrukush kaptanım ben geçen haftaki cezamı da yapamadım unuttum
CEYDOS CEYDOS
@cokofesttt eşim nerelerdesin
ödül öğününü de yapmışsın geçmiş olsun. güzel olmuş hani su nerede?
Iyı geceler kızlar yatmadan menumu yazayım bugun kacrdım dozu yarın toparlıcam ınş
sabah:domates salatalık zeytın peynır
Ara : karpuz
akşam : 5 parca fırında kanat bol salata
Ara: 2 adet cıgkofte☹
su : 1.5 lt
spor: leslıe
kaçan bie diyet görmedim ben neden öyle dedin?
Dün ben de bismillah deyip başladım balım💜 o bataktan kurtulma çabasında yalnız değilsin :KK60: menü süper 💜 yumurta kurtarıcıdır :KK66:

Kalk 100 kez zıpla balım :spor::KK45:iyi gelir

Öyle yönlendirme beynini şekerim sakın.. Her yaşta metomuz süper çalışıyor diyoruz haydi kalkın şıkıdık şıkıdık oyna zıpla gitsin pis kara yağlar:KK6::rolleyes:

Bak Yaaaa :sopa:

Ben burdan bilendim:KK62: Allah yardımcınız olsun valla
hadi hayırlı olsun canım. eski üyelerimizden olduğunu biliyorum seni tanımayan takım arkadaşlarımız için katılım formunu doldurabilir misin?
80 kiloyu gören bendeniz bismillah deyip dünkü menümü yazayım.
Sopalarınızı alın kızlar :KK45:

Sabah 10:00
Türk kahvesi sade

Öğlen 12:00
1 haşlanmış yumurta
3 dilim antep, 3 dilim sepet peyniri
Domates salatalık biber
5 zeytin ve yufka

Akşam 18:30
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon kısır
Biber marul

Su 3 litre
Spor Yatak dolabını komple çıkardım havalandırıp tekrar dizdim ve ev temizliği..
kısır akşama pek uygun olmamış. onun dışında menünü beğendim.
Hahhahaha
Yok kız Ne alakası var.😂
Benim kendi üst komşum sağlıkçı, benim diyet yapmaya çalıştığımı görünce, şimdi vermeye çalış Yoksa ileride daha zor verirsin, diye o bahsetti.👍
Belki de beni motive etmek için söyledi Ben onun yalancısıyım😂

Yoksa her yaşın kendine göre bir güzelliği var Sanki ben de 18 20 yaşında değilim ya Canım aşk olsun
😂😂😂😂
yok canım ya gerçekten doğru söylüyor. 18 yaşımda sadece süt ve grissini ile 5 günde 10 kilo vermiştim ben hiç unutmam. şimdi aylardır diyetteyim ancak o kadar verdim.
5 haziran menum: ( cok kotu )
Sabah: 1 ck recel, 1 kaşik kaymak, 1 dilim peynir, 1 dilim beyaz ekmek.

Öglen: 2 kaşik kara bugday, 1 kasik pilav, 1 parca tavuk 3 catal patates kizartmasi, 2 dilim ekmek, 2 mini 15 gramlik intense. ( of dunyalari yemişim, yerken saymayinca boyle oluyor iste )
Su: 2 litre.
Spor: 6000 adim.

Dunki menum;
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Oglen: et sote 1 porsiyon, 1 kase salata, 1 dilim ekmek.
Ara; fut.
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 8000 adim.
@esmeriiim
5 haziran için sadece afiyet olsun diyorum. 6 haziran olmuş. fut nedir?
Selamlar iyi ki pazarlar:KK39:

Bugun 92 gordum kaptanim:KK31:
harika canım. ama benden sana tavsiye hergün tartılma olur mu?
Kocası Kadınlar Kulübü'ne girmesine razı olmayanlar +1

şimdi Eşimle oğlum araba yıkatmaya gitti Böylelikle Ben de soluğu hemen takımımda alıyorum

Yaşasın gizli işler yapmak
Oooo çok heyecanlı😂😂😂
ne bu valla hepinizin kocası kızgın anam eğitin şunları iki ağlama bile ne çok işe yarar öğrenemediniz mi?

hadi hayırlı olsun canım. eski üyelerimizden olduğunu biliyorum seni tanımayan takım arkadaşlarımız için katılım formunu doldurabilir misin?
yok canım ya gerçekten doğru söylüyor. 18 yaşımda sadece süt ve grissini ile 5 günde 10 kilo vermiştim ben hiç unutmam. şimdi aylardır diyetteyim ancak o kadar verdim.
ne bu valla hepinizin kocası kızgın anam eğitin şunları iki ağlama bile ne çok işe yarar öğrenemediniz mi?
Ağliycam vallaha ya dut yazacaktim, zaman bulupta yazamiyinca hizlica yazip cikmak isdiyorum sonuc: " fut"

Motive ediyor beni kaptanim. Meraktan olurum tartilmazsam:KK45:

Kendinden biraz bahseder misin, kac kilo/nasil verdin:KK19:

Yaa bugün ben doymuyorum 🙈🙈🙈 aklıma sürekli karbonhidratlı seyler geliyor 😔😔😔 sözde akşama kabak sote yapacaktım şimdi düşünüyorum lahmacun 😂😂😂 1-2 yk kaşığı low carb dondurma yedim kesmedi şimdi kahve içiyorum umarım bastırır ama aklım hamurlarda ne oldu böyle yaaa 😔😔😔
Uzun sure mi ac kaldin? Ben biraz once hurma arasi ceviz yapip yedim yaninda da sut ictim. Hem acligimi kesti hem tatli ihtiyacimi karsiladi :KK39:

Motive ediyor beni kaptanim. Meraktan olurum tartilmazsam:KK45:

Kendinden biraz bahseder misin, kac kilo/nasil verdin:KK19:
tabi ki. 44 yaşında 4+22 yıllık evliliği olan (öncesi sevgiliydik) biri 21 artık diğeri 13 yaşında iki kız çocuk annesiyim. 43 yıldır kilo ile savaş halindeyim. kilo verme hikayelerim çok fazla ama ben azıcık bir kaç ay öncesinde ve bundan bahsedeyim. geçen yıl buraya katılmadan kilo vermeye çalıştım başarılıda oldum. yani en azından ucundan acık 67 ye kadar düştüm ama ne yazık eşim zamansız hadi tatil yapalım deyince mecbur çıktık tatile bol gezmeli bir tatil oldu ama beslenmeme dikkat edemedim döndüğümde 71 kilo olmuştum. sonra yeni yıl geldi o gece vur patlasın çal oynasın 8 ocak günü 73,6 kg ile buraya koştum geldim. sanırım ilk başlarda az beslenmeli bişeyler yaptım ama güzel kilo vermem Arrietty_ Arrietty_ arkadaşımızın beni yumurta orucu ve ketojenik beslenme ile tanıştırmasıyla oldu. bu vakte kadar takır takır gitti kilolar.ama şansızlık bu ya ben menopoz teşhisi konan bir kadın olmama rağmen ilk kilo verme döneminde regl oluyordum. ama 2,5 ay oldu malesef gene kesildi bende hormon ilaçları kullanmak istemiyorum. sürece bıraktım. bu yüzden bu kadardır zorlanmam. hoş mutlu olmalıyım ilk menopoza girdiğimde anlamadan 8 kilo almıştım en azından şimdi almıyorum. züğürt tesellisi işte.

Yaa bugün ben doymuyorum 🙈🙈🙈 aklıma sürekli karbonhidratlı seyler geliyor 😔😔😔 sözde akşama kabak sote yapacaktım şimdi düşünüyorum lahmacun 😂😂😂 1-2 yk kaşığı low carb dondurma yedim kesmedi şimdi kahve içiyorum umarım bastırır ama aklım hamurlarda ne oldu böyle yaaa 😔😔😔
çikolata at ağzına kessin 1 kare %85 bitterlerinden.

tabi ki. 44 yaşında 4+22 yıllık evliliği olan (öncesi sevgiliydik) biri 21 artık diğeri 13 yaşında iki kız çocuk annesiyim. 43 yıldır kilo ile savaş halindeyim. kilo verme hikayelerim çok fazla ama ben azıcık bir kaç ay öncesinde ve bundan bahsedeyim. geçen yıl buraya katılmadan kilo vermeye çalıştım başarılıda oldum. yani en azından ucundan acık 67 ye kadar düştüm ama ne yazık eşim zamansız hadi tatil yapalım deyince mecbur çıktık tatile bol gezmeli bir tatil oldu ama beslenmeme dikkat edemedim döndüğümde 71 kilo olmuştum. sonra yeni yıl geldi o gece vur patlasın çal oynasın 8 ocak günü 73,6 kg ile buraya koştum geldim. sanırım ilk başlarda az beslenmeli bişeyler yaptım ama güzel kilo vermem Arrietty_ Arrietty_ arkadaşımızın beni yumurta orucu ve ketojenik beslenme ile tanıştırmasıyla oldu. bu vakte kadar takır takır gitti kilolar.ama şansızlık bu ya ben menopoz teşhisi konan bir kadın olmama rağmen ilk kilo verme döneminde regl oluyordum. ama 2,5 ay oldu malesef gene kesildi bende hormon ilaçları kullanmak istemiyorum. sürece bıraktım. bu yüzden bu kadardır zorlanmam. hoş mutlu olmalıyım ilk menopoza girdiğimde anlamadan 8 kilo almıştım en azından şimdi almıyorum. züğürt tesellisi işte.
Zor bir surec, daha kolay atlatirsin umarim. Masallah evlatlarini Allah bagislasin:KK19:

Bence onu da içme kuzum sağlığa zararlı

Ya benim anlamadığım şu
Biriyle evlendiğin zaman annen yine annen baban yine baban kardeşin yine kardeşin ama artık senin çekirdek ailen başka
Değişti o yani
Saygı sevgi hepsine okeyim de kadınlar kendini her şekilde verirken bu erkekler neden böyle yapıyor
Evlenmeye korkuyor insan yani
Ya tabiiki imtihan olacağız bir de sabretmek lazım bir şeylere de
Allah akıl vermiş fikir vermiş
DÜŞÜN YANŞ
Sonra neden deliriyor bu insanlar diryorlar beyinleri yaniyorda ondan boyle insanlari anlamaya caalisirken clisirken
Canım çocuk çok başka bir şey
Çalışsan zaten kazandığını oraya vereceksin

Ya var ya iyi insan olsun samanlık seyran olur
Beyin algilamadi iste
Iyı geceler kızlar yatmadan menumu yazayım bugun kacrdım dozu yarın toparlıcam ınş
sabah:domates salatalık zeytın peynır
Ara : karpuz
akşam : 5 parca fırında kanat bol salata
Ara: 2 adet cıgkofte☹
su : 1.5 lt
spor: leslıe
Yavas yavas canim
Dün ben de bismillah deyip başladım balım💜 o bataktan kurtulma çabasında yalnız değilsin :KK60: menü süper 💜 yumurta kurtarıcıdır :KK66:

Kalk 100 kez zıpla balım :spor::KK45:iyi gelir

Öyle yönlendirme beynini şekerim sakın.. Her yaşta metomuz süper çalışıyor diyoruz haydi kalkın şıkıdık şıkıdık oyna zıpla gitsin pis kara yağlar:KK6::rolleyes:

Bak Yaaaa :sopa:

Ben burdan bilendim:KK62: Allah yardımcınız olsun valla
Inan gidebilme sansim olsa tokmakla doverdim
Kocası Kadınlar Kulübü'ne girmesine razı olmayanlar +1

şimdi Eşimle oğlum araba yıkatmaya gitti Böylelikle Ben de soluğu hemen takımımda alıyorum

Yaşasın gizli işler yapmak
Oooo çok heyecanlı😂😂😂
Niye esin girmeni istemiyor mu
Tarcinli sut ic

Zor bir surec, daha kolay atlatirsin umarim. Masallah evlatlarini Allah bagislasin:KK19:
süreci önceden yaşadım aniden bir kova su dökülmüş hisleri evdekileri nasıl haşlasam, acaba kocamı boşasam mı bunları atlattım hep. şimdi sadece kesildi gitti. teşekkür ederim canım cümlemizinkini bağışlasın olmayana da Allah en kısa zamanda nasip etsin ( B Beklenen2 ). senin bebişin kaç yaşında kız mı erkek mi?

süreci önceden yaşadım aniden bir kova su dökülmüş hisleri evdekileri nasıl haşlasam, acaba kocamı boşasam mı bunları atlattım hep. şimdi sadece kesildi gitti. teşekkür ederim canım cümlemizinkini bağışlasın olmayana da Allah en kısa zamanda nasip etsin ( B Beklenen2 ). senin bebişin kaç yaşında kız mı erkek mi?
6 aylik daha, erkek. Uykusuyla ek gidasiyla ugrasiyorum ben de. Sevmelere doyamiyorum tabi. Şükür verene:nazar:

6 aylik daha, erkek. Uykusuyla ek gidasiyla ugrasiyorum ben de. Sevmelere doyamiyorum tabi. Şükür verene:nazar:
Allah bağışlasın canım en güzel yılları tadını çıkarın. o kadar hızlı yuvadan uçuyorlar ki anlamıyorsun hiç büyük kızım 13 yaşında ayrıldı evden küçükte aynı planları yapıyor. eğer istediği gibi olursa karı koca yanlız başımıza kalacağız.

Allah bağışlasın canım en güzel yılları tadını çıkarın. o kadar hızlı yuvadan uçuyorlar ki anlamıyorsun hiç büyük kızım 13 yaşında ayrıldı evden küçükte aynı planları yapıyor. eğer istediği gibi olursa karı koca yanlız başımıza kalacağız.
Yatılı bir okul kazandı o zaman desene Ceyda'cim. Ne zor olmuştur, çok küçük daha 13. Gerçi daha hayata hasır oluyorlar öyle büyüyenler ama herkesin harcı değil işte. Hangi bölümde okuyor şimdi üni.de olan canım?
Allah tüm yavrularımızın şansını bahtını açık etsin 💗

Back
X