• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yatılı bir okul kazandı o zaman desene Ceyda'cim. Ne zor olmuştur, çok küçük daha 13. Gerçi daha hayata hasır oluyorlar öyle büyüyenler ama herkesin harcı değil işte. Hangi bölümde okuyor şimdi üni.de olan canım?
Allah tüm yavrularımızın şansını bahtını açık etsin 💗
yatılı okul değildi canım neyseki edirnede kazandı annemlerle yaşadı. şimdi küçük izmir planı yapıyor o yatılı istiyor. haftasonları amca hala dede yanına giderim diyor.

Allah bağışlasın canım en güzel yılları tadını çıkarın. o kadar hızlı yuvadan uçuyorlar ki anlamıyorsun hiç büyük kızım 13 yaşında ayrıldı evden küçükte aynı planları yapıyor. eğer istediği gibi olursa karı koca yanlız başımıza kalacağız.
Annem hep dogmaya gorsunler der. Su gibi akiyor zaman. Allah iyilerle karsilastirsin emeklerini zayi etmesin.

Menün çok güzelmiş canım ama akşam menüne gözüm takıldı. Tavuk göğsü ile sahanda yumurta😜

Sen açlık mı yapıyosun canım. Menü spor düzen harika :KK9:bayıldım takibindeyim:KK55:

Evet IF yapiyorum. Daha tam bir duzen oturtmadim.
ne bu valla hepinizin kocası kızgın anam eğitin şunları iki ağlama bile ne çok işe yarar öğrenemediniz mi?

Valla nedir boyle kizlar. Asla karisamaz esim :)) Aglamak da olmaz bence kaptan.

Ceydoş canım hamur istediği için low carb ekmeğimle tost yapıp kahvemle yedim 😂😂😂

Kendin mi yaptin ekmegi

Evet IF yapiyorum. Daha tam bir duzen oturtmadim.

Valla nedir boyle kizlar. Asla karisamaz esim :)) Aglamak da olmaz bence kaptan.

Kendin mi yaptin ekmegi
yarar yavrum ya neden yaramasın, en müthiş silahımız. içli içli bir kaç damla gözyaşı azıcık üzgün surat nelere kadir.

yarar yavrum ya neden yaramasın, en müthiş silahımız. içli içli bir kaç damla gözyaşı azıcık üzgün surat nelere kadir.

Bence aglamakdan cok guclu durmak iyidir :D yani istedigimi yaptirmak icin neden agliyayim?
Kk da istedigim kadar takilacaksam bu beni ilgilendirir. Takilmak icin birinden izin alacagim diye aglamam ;)

Bence aglamakdan cok guclu durmak iyidir :KK70: yani istedigimi yaptirmak icin neden agliyayim?
Kk da istedigim kadar takilacaksam bu beni ilgilendirir. Takilmak icin birinden izin alacagim diye aglamam :KK66:
İdolümsün :)

Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush menümü ekliyorum.
Bir gün protein bir gün sebze yiyorum akşam yemeklerinde. Proteini üst üste yiyemiyorum ben.
Sebzeyi bazen çorba, bazen sote yaparım.
Canım nasıl istiyorsa :)
Bu çorba geçen akşamdan kalmıştı, onu bitirdim, tam doydum :)
Sabahki pizzama da bayıldım, ara ara yaparım artık.
2 litre suyum da içildi.
Yarım saat de cardio yaptım
Ev işi, market falan da vardı bugün.
Bir de bitki çayı ve türk kahvesi.

Eklentiler

• 7B4D3588-4A8E-4E32-8D9A-2308B59EA70F.webp
    7B4D3588-4A8E-4E32-8D9A-2308B59EA70F.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 50B29F9C-73CD-4BFA-A808-60E91A38B95D.webp
    50B29F9C-73CD-4BFA-A808-60E91A38B95D.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 33
Bir gün protein bir gün sebze yiyorum akşam yemeklerinde. Proteini üst üste yiyemiyorum ben.
2 litre suyum da içildi.
Afiyet olsun canim guzel bir gun olmus yine , nasilsin?

çok güzel olmuş canım,ama su lütfen 3 lt ye çıksın
karbonhidratın biraz fazla kaçmış. su göremedim mavi hani nerede?
direnmezsen bayrağı kaptırırsın..eğitim şart.
kendinde yazmışsın suyun az olmuş onu bugün arttıralım.
ödül öğününü de yapmışsın geçmiş olsun. güzel olmuş hani su nerede?
kaçan bie diyet görmedim ben neden öyle dedin?
hadi hayırlı olsun canım. eski üyelerimizden olduğunu biliyorum seni tanımayan takım arkadaşlarımız için katılım formunu doldurabilir misin?
kısır akşama pek uygun olmamış. onun dışında menünü beğendim.
yok canım ya gerçekten doğru söylüyor. 18 yaşımda sadece süt ve grissini ile 5 günde 10 kilo vermiştim ben hiç unutmam. şimdi aylardır diyetteyim ancak o kadar verdim.
5 haziran için sadece afiyet olsun diyorum. 6 haziran olmuş. fut nedir?
harika canım. ama benden sana tavsiye hergün tartılma olur mu?
ne bu valla hepinizin kocası kızgın anam eğitin şunları iki ağlama bile ne çok işe yarar öğrenemediniz mi?
Vayy beee
Senden öğreneceğim cok sey var Ceydosum. Yaşam koçu gibisin 💗

Şükür fena gitmiyor :)
İyiyim sen nasılsın kaptanım :)
Bende iyiyim canim, uyandik, cocuklarin kahvaltisini hazirladim, doyurdum, simdi abi kardes oynuyorlar da bende size bakabiliyorum.
Aralikli oruc yapiyorum en son dun aksam 18de yedim, simdi saatin 12 olmasini bekliyorum 1. ogunum icin.. :)

Sonra neden deliriyor bu insanlar diryorlar beyinleri yaniyorda ondan boyle insanlari anlamaya caalisirken clisirken

Beyin algilamadi iste

Yavas yavas canim

Inan gidebilme sansim olsa tokmakla doverdim

Niye esin girmeni istemiyor mu

Tarcinli sut ic
Telefona cok kafayi takiyosun diye istemiyor canim
Kk bağımlılık yapti bende 😂

2 litre suyum da içildi.
çok beğendim canım maşallah sadece su içmeye devam et olur mu?
Selam kizlar
Sabah
1 yumurta ile menemen
Çay

Ara
Az karpuz

Aksam
Firinda çipura
Tursu
Salata

Su 3lt
Spor oglumu parka indirdim 3 saat
fyzanur fyzanur
senin menünüde çok beğendim.
Vayy beee
Senden öğreneceğim cok sey var Ceydosum. Yaşam koçu gibisin 💗
normal zamanda da öyleyim canım. her zaman ne istersen her şeyi sorabilirsin. bizim zamanımızda gönül abla vardı gazetede köşe yazarıydı herkes onu soru sorardı fazla okudum galiba...
Telefona cok kafayi takiyosun diye istemiyor canim
Kk bağımlılık yapti bende 😂
onun açığını yakala oradan vur sende.

Bence aglamakdan cok guclu durmak iyidir :KK70: yani istedigimi yaptirmak icin neden agliyayim?
Kk da istedigim kadar takilacaksam bu beni ilgilendirir. Takilmak icin birinden izin alacagim diye aglamam :KK66:
normal şeyler dışında misal ben tatil yapmak istiyorum ama zamansız. iki ağlarım darlandım diye. hemen ayarla arkadaşını gidin tatil yapın der eşim. corona beni yaktı anlayacağınız ilk defa totişimin üstünde bu kadar oturdum.

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Haftasonu yogunlugundan takima 2 gundur cok ugrayamadim, diyetler nasil gidiyor?
Hemen gecmisi okuyorum...
manzaraya bakıp harekete geçmeye çalışıyorum kaptanım. Harika değil mi? Çıktım koli topladım market market.depoda kolileme yaptım yemeğimi yiyip burayı halledeceğim inşallah
_20200607_184826.JPG

2 litre suyum da içildi.

Afiyet olsun. Pizzayi nasil yaptin merak ettim :)
Suyu 3 yapasin bu gidisle. Daha vakit erken

Evdeki hesap carsiya uymadi bugun.
Is cok yogundu 500ml suyu bile zor tamamladim. Birak yumurta orucunu. Eve geldim 1 avuc kaju yedim
Aksam yemegi evdekilerle ayni menu olacak.

Raporum daha sobra

Back
X