- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.806
- 598
manzaraya bakıp harekete geçmeye çalışıyorum kaptanım. Harika değil mi? Çıktım koli topladım market market.depoda kolileme yaptım yemeğimi yiyip burayı halledeceğim inşallah
Eki Görüntüle 2645809
Tasinma mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
manzaraya bakıp harekete geçmeye çalışıyorum kaptanım. Harika değil mi? Çıktım koli topladım market market.depoda kolileme yaptım yemeğimi yiyip burayı halledeceğim inşallah
Eki Görüntüle 2645809
yüksek ihtimalle olacak canım.Tasinma mi varCEYDOS ?
Manzara gayet derli toplu nesi var canim, ellerine saglik.manzaraya bakıp harekete geçmeye çalışıyorum kaptanım. Harika değil mi? Çıktım koli topladım market market.depoda kolileme yaptım yemeğimi yiyip burayı halledeceğim inşallah
Eki Görüntüle 2645809
Nasilsin canim, bugun yorulmussun yine..Afiyet olsun. Pizzayi nasil yaptin merak ettim :)
Suyu 3 yapasin bu gidisle. Daha vakit erken
Evdeki hesap carsiya uymadi bugun.
Is cok yogundu 500ml suyu bile zor tamamladim. Birak yumurta orucunu. Eve geldim 1 avuc kaju yedim
Aksam yemegi evdekilerle ayni menu olacak.
Raporum daha sobra
mutlaka vardır canım ama marketlerden çok güzel koliler çıkıyor. benimde hepsi ile aram iyi belli günlerde bana ayırıyorlar bende gidip alıyorum. ne kadar ucuza mal edersem benim karım o kadar fazla oluyor. eşimden evden eve nakliyat ücreti alıyorum da ben. o dönem rayicini öğrenip kamyon parasını düşüp kalanı ondan tahsil ediyorum. kızlar bunu da yazın kenara.Manzara gayet derli toplu nesi var canim, ellerine saglik.
Koli satan yerler yok mu burada her boydan satiliyor ,tasinirken aliyoruz.
Bende çoluk çocuk olmadığından sadece kendimle ilgileniyorum :)Bende iyiyim canim, uyandik, cocuklarin kahvaltisini hazirladim, doyurdum, simdi abi kardes oynuyorlar da bende size bakabiliyorum.
Aralikli oruc yapiyorum en son dun aksam 18de yedim, simdi saatin 12 olmasini bekliyorum 1. ogunum icin.. :)
İçim dışım su oldu :) devam ediyorum kaptanım.çok beğendim canım maşallah sadece su içmeye devam et olur mu?
senin menünüde çok beğendim.
normal zamanda da öyleyim canım. her zaman ne istersen her şeyi sorabilirsin. bizim zamanımızda gönül abla vardı gazetede köşe yazarıydı herkes onu soru sorardı fazla okudum galiba...
onun açığını yakala oradan vur sende.
Pazar da çalışıyor musun? Ne iş yapıyordun, ben kaçırmışım oraları :)Afiyet olsun. Pizzayi nasil yaptin merak ettim :)
Suyu 3 yapasin bu gidisle. Daha vakit erken
Evdeki hesap carsiya uymadi bugun.
Is cok yogundu 500ml suyu bile zor tamamladim. Birak yumurta orucunu. Eve geldim 1 avuc kaju yedim
Aksam yemegi evdekilerle ayni menu olacak.
Raporum daha sobra
En güzeli türk kahvesi canım. Sade yapıp içiyosun hem yağ yakıyor hem de meto dım tıs dım tıs dım tısteşekkür ederim, peki filtre kahve de aynı etkiye sahip mi?

Meleğini bekliyor diye okuyunca sordum canımDeğilim canmm![]()
Koca eğitme konusu müthişşşşçok güzel olmuş canım,ama su lütfen 3 lt ye çıksın
karbonhidratın biraz fazla kaçmış. su göremedim mavi hani nerede?
direnmezsen bayrağı kaptırırsın..eğitim şart.
kendinde yazmışsın suyun az olmuş onu bugün arttıralım.
ödül öğününü de yapmışsın geçmiş olsun. güzel olmuş hani su nerede?
kaçan bie diyet görmedim ben neden öyle dedin?
hadi hayırlı olsun canım. eski üyelerimizden olduğunu biliyorum seni tanımayan takım arkadaşlarımız için katılım formunu doldurabilir misin?
kısır akşama pek uygun olmamış. onun dışında menünü beğendim.
yok canım ya gerçekten doğru söylüyor. 18 yaşımda sadece süt ve grissini ile 5 günde 10 kilo vermiştim ben hiç unutmam. şimdi aylardır diyetteyim ancak o kadar verdim.
5 haziran için sadece afiyet olsun diyorum. 6 haziran olmuş. fut nedir?
harika canım. ama benden sana tavsiye hergün tartılma olur mu?
ne bu valla hepinizin kocası kızgın anam eğitin şunları iki ağlama bile ne çok işe yarar öğrenemediniz mi?
Kalk zıpla kuzucuum..Yaa bugün ben doymuyorumaklıma sürekli karbonhidratlı seyler geliyor
sözde akşama kabak sote yapacaktım şimdi düşünüyorum lahmacun
1-2 yk kaşığı low carb dondurma yedim kesmedi şimdi kahve içiyorum umarım bastırır ama aklım hamurlarda ne oldu böyle yaaa
![]()
AmiinAnnem hep dogmaya gorsunler der. Su gibi akiyor zaman. Allah iyilerle karsilastirsin emeklerini zayi etmesin.
Kolay gelsin oturtursun canım. Kilolar gittikçe daha bi alışırsınEvet IF yapiyorum. Daha tam bir duzen oturtmadim.
Valla nedir boyle kizlar. Asla karisamaz esim :)) Aglamak da olmaz bence kaptan.
Kendin mi yaptin ekmegi
Kendimi hiç böyle düşünemedimyarar yavrum ya neden yaramasın, en müthiş silahımız. içli içli bir kaç damla gözyaşı azıcık üzgün surat nelere kadir.
İşte benim düşüncemBence aglamakdan cok guclu durmak iyidiryani istedigimi yaptirmak icin neden agliyayim?
Kk da istedigim kadar takilacaksam bu beni ilgilendirir. Takilmak icin birinden izin alacagim diye aglamam![]()

8elam kaptan. Şimdilik iyi gidiyor hafta sonu hep yoğun oluyor evet.Selamlar kizlar nasilsiniz?
Haftasonu yogunlugundan takima 2 gundur cok ugrayamadim, diyetler nasil gidiyor?
Hemen gecmisi okuyorum...
Aa sen de mi açlık yapıyosuunBende iyiyim canim, uyandik, cocuklarin kahvaltisini hazirladim, doyurdum, simdi abi kardes oynuyorlar da bende size bakabiliyorum.
Aralikli oruc yapiyorum en son dun aksam 18de yedim, simdi saatin 12 olmasini bekliyorum 1. ogunum icin.. :)
Taşınıyomusun?manzaraya bakıp harekete geçmeye çalışıyorum kaptanım. Harika değil mi? Çıktım koli topladım market market.depoda kolileme yaptım yemeğimi yiyip burayı halledeceğim inşallah
Eki Görüntüle 2645809
Nasıl yaniyüksek ihtimalle olacak canım.
Bizim buralarda da marketlerden alınır.Manzara gayet derli toplu nesi var canim, ellerine saglik.
Koli satan yerler yok mu burada her boydan satiliyor ,tasinirken aliyoruz.
mutlaka vardır canım ama marketlerden çok güzel koliler çıkıyor. benimde hepsi ile aram iyi belli günlerde bana ayırıyorlar bende gidip alıyorum. ne kadar ucuza mal edersem benim karım o kadar fazla oluyor. eşimden evden eve nakliyat ücreti alıyorum da ben. o dönem rayicini öğrenip kamyon parasını düşüp kalanı ondan tahsil ediyorum. kızlar bunu da yazın kenara.![]()

Evet çok mantıklıaynı şeyleri yaşıyorum Canım diyet yapıyorum dediğin zaman insanlar sana aciyan gözlerle bakıyor
artık bende felsefem değiştirdim
karnım tok diyorum
Çok sişim
Midem ağrıyor
kahvaltıda çok yedim acıkmadım
sana gelmeden okulda yedim yolla yedim
böyle beyaz yalanlar söylemek zorunda kalıyorum ama yapmak zorundayım
![]()
7 lahmacun derken nasıl 7Bugünkü menümü de yazayım dursun şööle köşecikte
Öğlen 12:00
3 incir
1 avuç ceviz fındık