• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saclarimla ilgili tek guzel yorum senden geldi Filizim ,tesekkur ederim, karantinada uzar diyorum canim.. :KK200:
Beğenenler de var aslında canım, hem senin o gülümsemen yeter. Bu arada bu boy hayat tarzına ve yeni girdiğin 30lara uyuyor 😄, mini araştırma sonucum:
IMG_20200608_191608.jpg

Ayricaaa uzun saç yaşlı gösteriyor insanı yüzü aşağıya çekiyor. Şimdi daha genç ve dinamik benim fikrine göre 👍🤩 dur bu fikri de destekliyeyeim 😅:
IMG_20200608_191548.jpg

(Evet bugün biraz işsiz kaldım ben 😂😂😂)

hepimiz kullanmalıyız belkide bende son dönemde saç dökülmesi çok olmaya başladı.
yarın sabahı beklerim canım yarın tartıl olur mu?
ama ne oruç ölcem valla.
inan alınmıyorum ben yaşım 44 ve her yaşımla gurur duydum hepsi ayrı güzel ayrı anılar. zaten öylede görünmüyorum.rahat ol ben alınmam.

yav aç insana hele yumurtacıya yapılacak gösteri mi bu.... ağlıycam valla. daha yumurtamı yiyemedim ben.
Tamamdır kaptanım, yarın sabah tartılır yazarım.

Kızlar bugün uzundur ertelediğim ev işlerinden ikisini yaptım. Çok mutluyum 😄
Aklım yemeğe gitmesin diye akşamüstü (benim için en tehlikeli zamanlar) kendime meşgale buldum yani 🤩
Çok iyi yapmışsın cnm

Iyi aksamlar
Günün özeti

12. 15 Ilk ogun.
2 yumurta
2 kasar
5gr tereyag

Aksam
Keto sosis ekmegi
3 sosis
5gr barbecue mayonez

Su 2,5 L
Spor
40dk Bisiklet
20dk Row machine
30dk yuruyus
15bin adim

Altda Makrolarim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS JaneRizzoli JaneRizzoli

Eklentiler

• Screenshot_20200608_184557_com.wombatapps.carbmanager.webp
    Screenshot_20200608_184557_com.wombatapps.carbmanager.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 19
Menün çok güzel bence canım. Afiyet bal şeker olsun 🤩 (kilo da olmasın 😄😄)
Filizimmm :KK200:

Hoşbuldum canım.. Ah ahh bol ye bol kilo al durumları işte.
Hepimizde ayni durumlar, ama bugun guzel bir eksiyle baslamissin ,tebrik ederim :)

Cuma canim hedefime ulasana kadar boyle hafta da birgun serbest gun yapacagim diger gunler ekmek ve turevleri ve tatli yok cuma ya kadar.

Yawrukush Yawrukush canim birsey soracagim sana ben kilo verdikce basenlerim iyice cikti pek de hos olmadi ne tur egzersiz tavsiye edersin acaba
Bugun egzersiz paylasacagim senin icin canim..Not ettim :)

Kahvaltı
Menemen 2 dilim.ekmek 1 kaşık lor

Öğlen
Ciğer durum ama ciğerlerini ve biraz ekmeğini yedim.
1 bardak ayran

Akşam
3 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık çömlek güveç

Ara
1 sade soda
Kosusturmali bir gündü

Ayy cook gerilerde kaldimmm
Biz anı bir kararla 15 günlüğüne kayinvaldemlere geldik bugün.
Elimden geldiğince dikkat etmeye calisacam. Baskül bulursamda tartılacam. Burası çok kalabalık ve büyük bir ev nasıl olacak bilmiyorum.
Not; uzun süredir görmüyorlardı. Herkes zayıflamışsın dedi :KK6:

@mifihafa
Canim kayinvalidenlerde keyifli gecsin zamaniniz :)

O baklavalar ne ozgeee , nasil yersin bensiz off , baklava yapiyim yiyim bari :KK53: Ama kilo almam:sinirli:@Derya_the_queen dilinden kurtulamam valla
Ahaahha kizim sensiz yedigim icin sen zayifsin ben tombissss :))

Selamlar iyi ki pazarlar:KK39:

Bugun 92 gordum kaptanim:KK31:
Harikasin :)

mutlaka vardır canım ama marketlerden çok güzel koliler çıkıyor. benimde hepsi ile aram iyi belli günlerde bana ayırıyorlar bende gidip alıyorum. ne kadar ucuza mal edersem benim karım o kadar fazla oluyor. eşimden evden eve nakliyat ücreti alıyorum da ben. o dönem rayicini öğrenip kamyon parasını düşüp kalanı ondan tahsil ediyorum. kızlar bunu da yazın kenara. :KK71:
Burada turkiyenin 10kurusu gibi fiyata boy boy satiyorlar, burasi gibi dusundum canim ama memleketimizde samimiyet, dostluk var, sana ayirmalarida ne guzel kolileri :)

Bende çoluk çocuk olmadığından sadece kendimle ilgileniyorum :)
Nasıl gidiyor peki aralıklı oruç? Daha önce denemiş miydin?
Daha once kisa soluklu denemistim pes etmistim bu sefer yilmadan devam ediyorum canim.
Cok mutluyum, cok guzel sonuclar aliyorum, sende yapmayi dusunuyorsan, beraber yapabiliriz..

Bir de böyle denedim bakalım kızlar, belki hem tok olup hem de zayıflamak gerçektir gerçekten dedim ☺☺ deneye yanila bulacağız işte bünyeye yarayanları.
Normalde diyet yaparken çay tabağından büyük, tatlı tabağından küçük bir tabağa sığacak şekilde öğünlerim ama bu kez çok azaltmak istemiyorum. iki ileri bir geri'yi göze aldım kızlar. Geri almak istemiyorum bu sefer verince. o yüzden yarın artı da çıksam acelem yok diyorum, cumaya kadar yine dengelerim. Başlangıç kilomdan hafif olmak bile şimdilik mutlu ediyor beni

@bnnu ilk öğünde neredeyse gün aşırı yiyorum canım sucuk ama miktarı epey az, iki üç dilim kadar. Doğal yapan bir kasap var, ısıl işlem görmemiş böyle güneşte kurutulan cinsten aldığım sucuklar, MSG de yok. (Yani baharat kiyma karışımı)
Canim vucudunu en iyi sen bilirsin, ne iyi geliyor, nasil kolay kilolargidiyor.
O yuzden dogru yoldasin kuzum..

Menu

Sabah-ogle
Dana salamli omlet (2 yumurta), 1 ince lavas, sögüs domates, salatalik, kapya, sogan, mor lahana, bir dilim beyaz peynir ve adacayi

Ara
3 hurma, 3 ceviz ve sut

Aksam
Yesil fasulye, et kofte, salata ve ayran

Karpuz ve 5 tane kiraz
Su 3 oldu
Leslie fast walk (30 dk), 1 saat ev isi, saatlerce bebekle evi turlama:KK37:
Cok guzel birgun olmus canim..

y'akşamlar, benim de şöyle oldu:

sabah: yulaf-dereotu- 2 yumurtalı omlet, 3 salatalık, maydonoz, süzme peynir

öğlen: 1 tk pekmez, 2 yk yoğurt, 3 kurukayısı, kakao, tarçın karışımı

akşam: 4 köfte, salata

su: 2.5 lt
bir de yaklaşık 750 ml sıcak suyu bi demliğe koydum içine de 1 kiraz sapı çayıyla 1 yeşilçay attım, demlendi, onu içiyorum

spor: 1 saat kadar bant ve dambıllı kol egzersizleri + 30 dk leslie -koltukta uyuyakalmışım sonra zor ayıldım sdajkf-
Cok guzel birgun olmus canim :)

Selam olsun kadınlar kulübünün güzel bayanlarına
Kahvaltı
2 Salatalık
1 bardak Yoğurt
3 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim.ekmek

Öğlen
Cacık
2 kaşık pilav
2 köfte kadar haşlanmış et

Akşam
Balık ve salata

Su 1 buçuk sanirim ama 5 bardak sekersiz çay!!!!!! O tek şekerde yok artik
Spor yarim saat kadar yürüyüş
Ev iki kat bol bol inip çıkıyorum
@mifihafa
Cok begendim seninde gununu canim, nasil geciyor tatiliniz?

Kızlar iyi geceler nasılsınız? İki gündür gelemedim yine. Burda birini Corona virus şüphesiyle Sivas'a sevk ettiler dün. Neyseki ilk testi negatif çıkmış. Çok korktum inanın, bu kişi bekçi ve karakolda. Pozitif çıksaydı off düşünmek bile istemiyorum.

Ara ara girip okudum dün, alıntılar yaptım ama yazamadım. Bugun mangal yaptık biz de. Biri daha bugün mangal yapacaktı ama şimdi hatırlayamadım adını 🤦‍♀️ hemen iki günlük menümu yazayım ☺

Dün
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir dilim ekmek

Öğle
Bir bardak sütlü kahve

Ara
Üç dilim elma, iki kayısı

Akşam
Bir kase şehriyeli domates çorbası, üç kaşık bulgur pilavı, salata

Ara
10 tane fıstık

Su yine az oldu 1,75 litre

Spor ev isi

Bugün

Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir buçuk dilim ekmek

Öğle-akşam

5 köfte, bir tavuk kanat, iki dilim sucuk, bir bardak ayran, bir bardak ev yapımı vişne suyu(şekeri çok azdı), patlıcan salatası

Ara yarım avuç çekirdek, bir fincan Türk kahvesi

Su en az 3 litredir olcemedim

Spor yok.

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Gecmis olsun gulum, neyseki testi negatifmis, Allaha emanet olun..

açım az sonra yemeğimi yiyeceğim yeter artık dedim. şöyle tereyağlı bol peynirli yumurta yapacağım kendime
cumaya daha çok var brownie etkisi yaşıyorsun sisteminden bugün çıktıysa yarın düşüş başlar.endişe etme
2 gunluk menumude paylasacagim ama telefon Arasta..
Haklisin dun browni yedim ne sacmalik :(
Reglimde yakin , tatli istegi geliyor buna bir cozum bulacagim...

Bugün ki menüm

Sabah
4 yemek kaşığı şakşuka
1 dilim ekmek
2 bardak çay

Ara öğün
2 çatal kavun
2 çatal karpuz
Kiraz

Öğlen
Yarim krep
1 çay kaşığı bal

ARA öğün
Yeşil çay

Akşam
2 tane köfte
Domates
(Firinda)
Bulgur pilavi

Su
1.5 litre

Spor

@Beklenen2
Guzel bir gun olmus canim, misafirligide cok guzel atlatmissin ama suyu biraz daha arttirmaya calis..

Beğenenler de var aslında canım, hem senin o gülümsemen yeter. Bu arada bu boy hayat tarzına ve yeni girdiğin 30lara uyuyor 😄, mini araştırma sonucum:
Eki Görüntüle 2646272

Ayricaaa uzun saç yaşlı gösteriyor insanı yüzü aşağıya çekiyor. Şimdi daha genç ve dinamik benim fikrine göre 👍🤩 dur bu fikri de destekliyeyeim 😅:
Eki Görüntüle 2646274

(Evet bugün biraz işsiz kaldım ben 😂😂😂)
Ayy sarilir operim seni, bence sende beni seviyorsun Filizim :KK200: :-)

Kızlar bugün uzundur ertelediğim ev işlerinden ikisini yaptım. Çok mutluyum 😄
Aklım yemeğe gitmesin diye akşamüstü (benim için en tehlikeli zamanlar) kendime meşgale buldum yani 🤩
Ben 3 haftadir esimle aksam vakit gecirmiyorum..
Cunku aksamlari cikolata, cekirdek, cips , dondurma cani ne isterse yiyor.
Ya cocuklarla uyuyakaliyorum, ya da o birseyler yiyene kadar takilip yaninda sonra kaciyorum ust kata :))

Iyi aksamlar
Günün özeti

12. 15 Ilk ogun.
2 yumurta
2 kasar
5gr tereyag

Aksam
Keto sosis ekmegi
3 sosis
5gr barbecue mayonez

Su 2,5 L
Spor
40dk Bisiklet
20dk Row machine
30dk yuruyus
15bin adim

Altda Makrolarim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS JaneRizzoli JaneRizzoli
Ne kadar aktifsin :) maşallah
İyi gidiyor senin günler sanki

Filizimmm :KK200:

Hepimizde ayni durumlar, ama bugun guzel bir eksiyle baslamissin ,tebrik ederim :)

Bugun egzersiz paylasacagim senin icin canim..Not ettim :)

Canim kayinvalidenlerde keyifli gecsin zamaniniz :)

Ahaahha kizim sensiz yedigim icin sen zayifsin ben tombissss :))

Harikasin :)

Burada turkiyenin 10kurusu gibi fiyata boy boy satiyorlar, burasi gibi dusundum canim ama memleketimizde samimiyet, dostluk var, sana ayirmalarida ne guzel kolileri :)

Daha once kisa soluklu denemistim pes etmistim bu sefer yilmadan devam ediyorum canim.
Cok mutluyum, cok guzel sonuclar aliyorum, sende yapmayi dusunuyorsan, beraber yapabiliriz..

Canim vucudunu en iyi sen bilirsin, ne iyi geliyor, nasil kolay kilolargidiyor.
O yuzden dogru yoldasin kuzum..

Cok guzel birgun olmus canim..

Cok guzel birgun olmus canim :)

Cok begendim seninde gununu canim, nasil geciyor tatiliniz?

Gecmis olsun gulum, neyseki testi negatifmis, Allaha emanet olun..
Katılabilirim ben de sana
günde 1 öğünle mi besleniyoruz? Su içiyor muyuz arada?

Bugünkü menümü ekledim. Ekmek istemedi canım, yemedim ben de.
1 lt dukan birası ve 1.5 litre su içtim.
Yarım daha içip akşamı kapatırım diye düşünüyorum
Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• 2D915A57-A3B1-4795-8440-6C960042A4C5.webp
    2D915A57-A3B1-4795-8440-6C960042A4C5.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 5F36332F-68A2-4B92-A23B-B4BB50789B5D.webp
    5F36332F-68A2-4B92-A23B-B4BB50789B5D.webp
    59 KB · Görüntüleme: 26
Selam kızlar bu günki menümü arz ediyorum 🤣
Öğlen: sucuklu yumurta, peynir domates salatalık ve 1,5 dilim ekmek 1 çay

ara yok

akşam: doyana kadar tavuk eti yedim ama kanat ve kanadın devamı olan yer neresi adını bilmiyorum o minik minik olanlar ondan vardı incik almamışlar:KK12: o yüzden doymam zor oldu.
söz verdiğim gibi gram ekmek yemedim ve ev yapımı limonata içtim 2 bardak ve de salata 3 yk kadar

spor yok anca ordan oraya gezdim oğlanın peşinde yine de yoruldum.
200 zıpzıp cezamı unuttum yarına yapıcam uyuyana kdar yapmazsam

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Nasilsin guzel esim denk gelemiyoruz :)

Oglum dustu canim onemli birsey yok kontroll amacliyiz
Cezami bekliyorum 3 set plank istiyorum
Canim nasil kuzun, bugunde sesin cikmamis seni merak ediyorum Birgaripanne Birgaripanne
Bir haber ver....

bende beğenmedim canım. ve su çok az
hımmm yorumsuz kalmak istiyorum moralini bozmamak için ama o zaman nasıl arkadaşın olurum. yaşını çok büyük göstermiş sakın uzayana kadar makasa elini sürme.
çok güzel olmuş herşeyiyle beğendim.
çok dolmalı olmamış mı biraz. dolma demek kilo demek.
beğendim canım su spor menü tam kararında.
aman ne yaptın kuzum ya yazık ettin gece gece kendine.
affım yok canım 300 jumping ceza veriyorum sana. 7 lahmacun yemezsin bundan böyle.
olmadı tansu beğenmedim ceza almalısın. @erciyes111 ceza kez kızımıza
ooo çok az nasıl dayandın bu kadar aza.
ben içiyorum canım ondanda vazgeçersem ben ben olmam. zaten zombi gibi gezerim.

dağılmayalım canım ne olur bitirelim bu kilo işini. inan dağıtınca toplamak çok zor al iki gündür sistemim arınmadı nasıl yedimse cuma günü. @fmad kes ceza anam aklı başına gelsin.
afiyet olsun canım güzel olmuş
çok iyi suyuna varana kadar çok güzel.
harikasın canım beğendim menünü sporunu ve suyunu.
selam canım çok güzel daha ne isterim herşey dengeli .
çok geçmiş olsun negatif sonuca çok sevindim. ilk gün suyun az ama bugün herşey güzel olmuş.

afiyet olsun. ama keşke limonatada olmasaydı ondaki şeker ne kadar fazladır düşünmek bile istemiyorum. su hiç içmedin mi göremedim ben
Dost dedigin dogru soyler.. :KK200:

uyku tutmadi pek erken kalktim, kalkmisken de tartildim:

cuma: 81.4
bugun: 80.8 çıktı.

onceden nasil yiyorduysam 5 gun bogazi kesince kilolar olay yerini terketmeye basladi djsjs. zamanla yavaslayacak nasil olsa da neyse onu artik o gun dusunurum...
Harika bir eksi:KK9:

Gunaydin :KK25:
Cuma: 93.1
Bugun: 92
Cok guzel bir eksi masallah:KK9::nazar:

Sana hersey yakışır fistik gibisin cok yakismis 💗💗
Canim benim o senin guzel gormenden..:KK200:

Cuma 73.3
Bugün 71.8
Fark 1.5 😍😍
Demekki ameliyat dolayısıyla gerçekten şişlik varmış CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @Meyyal Hayyal
Ne guzel bir eksi Kubracim, nasilsin bugun?

Oooo harika
Kilo vermeye yardimci oluyormusss ve
Libidoyu artırıyormuşsssss, ben de diyorum bana noooldu 2 gündür hahhahahah 😂😂😂😂
Ahahahh cok guldum bu mesaja :))

Ahahah güzel olur canım ama sınavlarım çok yakın o yüzden çok aktif gelemeyebilirim..
22-29-30unda 9-10 sınavım var..

DUA EDİN BANAAA BÜTSÜZ GEÇEYİİİM
Canim dualarim seninle, haydi butsuz gecip gidecek sinavlar :))

Allah iyiliğini versin güldürdün kızım beni :KK70:
Ya bir de aklıma çok kötü bi espri geldi ama içimde tutamayacak gibiyim, üzgünüm şimdiden söylüyorum: 😂😂 :skandal:şimdi karpuz kabuğu denize düşmüş mü oldu :KK70:ben de diyorum bu sıcak ne böyle -yaz geldiğini anladım bugüünn :KK70:

Not: kabukları hazırladım, biraz daha vakit geçirmeyi bekliyorum ara için 🤩
:p:KK70:cok yerinde ve guzel espiri olmus..

Benim eşim matilda34 matilda34 izne mi ayrıldı acaba 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Cuma’dan beri yok 😔😔😔
Izne ayrilmadi ama tatilde canim, gelir insallah matilda34 matilda34

Kozmogirl17 Kozmogirl17 Özlemcimm yakalandinn 😄😄. Baktım siteye girmişsin hemen bir merhaba diyeyim dedim 🤩
Yokluğun belli oluyor canım. Naptın bitti mi tadilat işleri? Yoksa daha var mı? Kv.dende misin canım hala?
Evet kuzum hala kayinvalidemdeyiz isler devam ediyor malesef yogunum cok canim sen nasilsin gorusemiyoruz

Ne kadar aktifsin :) maşallah
İyi gidiyor senin günler sanki

Adimi is sayesinde tamamladim bugun. Ise giderken de arabayi almak yerine bisikleti aldim. Eve gelince kizimi almaya giderekde yuruyus yaptim. Is cikisi isin spor salonuna indim :))

Keto karamel tarifini verecegim birazdan JaneRizzoli JaneRizzoli

Back
X