• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba herkese, bol eksiler:spor: yeni katildim araniza.

Kullanıcı Adı: minimalce_
Mesleginiz: masa basi
Yaşınız: 24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: yurtdisi
Boyunuz: 1.72
Kilonuz: Yarin sabah tartilip güncel kilomu bildiricem, 95-97 tahminen
Hedef kilonuz: 65-70 kg
Kilo alma hikayeniz: evlendikten sonra asiri kilo alimi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sagligim ve mutlulugum icin, istediklerimi giyebilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? hayir

kızlar hızlıca göz attım yazdıklarınıza en acilleri hemen cevaplıyorum erciyes111 erciyes111 kek falan hiç olmamış canım. @Meyyal Hayyal canım 2 kaşık uygundur ama seninki servis kaşığı ile iki kaşık gibi.
hemen durumumu anlatayım size de laptopumu dün kucağıma aldım tam mesajları yazacağım laptopum çat yaptı ve kapandı akım gitmiyor. şarj olmuyor. eşimin laptopuna kaldım ama o da sürekli nehirin emrinde. boşta kalırsa alabileceğim.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sagligim ve mutlulugum icin, istediklerimi giyebilmek icin
Merhabalar aramiza hosgeldiniz ,ben Ozge ,takim kaptaniyim, 32 yasindayim, evliyim , 2 oglum var, bende yurtdisinda yasiyorum :)
Yarin tartilip baslangic kilonuzu yazarsaniz bilgilerinizi kaydederim.
Hedef kilonuzu 70 olarak aldim , 70e ulasinca dilerseniz 65 yapariz.
Takimimizin kurallarina gelince hergun aksam ogun yedigimiz her seyi , ictigimiz su miktarini ve, yuruyus-ev isi-egzersiz yaptigimiz her turlu hareketi yaziyoruz.
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Cuma gunleri ise takimlar arasi yarisma oluyor, tartilip ,tarti fotografimizla kilo bildirimimizi yapiyoruz.
Bunun haricinde de cok sohbetli, guzel bir grubuz, muhabbetle gunler hizla geciyor, kilolar gidiyor :)

aramıza hoşgeldin canım. ben kaptan yardımcısı ceyda inşallah hep birlikte kilolarımızdan arınırız . net kilonu bildirirsen başlangıç kilonu ona göre girelim.

kızlar hızlıca göz attım yazdıklarınıza en acilleri hemen cevaplıyorum erciyes111 erciyes111 kek falan hiç olmamış canım. @Meyyal Hayyal canım 2 kaşık uygundur ama seninki servis kaşığı ile iki kaşık gibi.
hemen durumumu anlatayım size de laptopumu dün kucağıma aldım tam mesajları yazacağım laptopum çat yaptı ve kapandı akım gitmiyor. şarj olmuyor. eşimin laptopuna kaldım ama o da sürekli nehirin emrinde. boşta kalırsa alabileceğim.
Seni merak ediyordum canim simdi girdim siteye, mesajina cok sevindim..
Laptop servise mi gitti Ceydos?

Seni merak ediyordum canim simdi girdim siteye, mesajina cok sevindim..
Laptop servise mi gitti Ceydos?
daha yollayamadım canım. depodan kolisini bulmam gerekiyor aldığım yere mesaj yazdım faturasını bulamadım yollamalarını istedim.seyyah yaşamaktan gına geldi artık. dün geceden beri içim daralıyor. bütün geçmişim onda. batarya arızası ise sorun yok ama ya verilerim gittiyse paniğindeyim.

CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush dün bildirim yapmamıştım kontrol kilosunu, bugün tartıldım.
75,7 başlangıç 76,5
Yavaş gidiyor kilolar
Ama gidiyor :)
Harika haber tebrik ederim canim :)

Yawrukush Yawrukush aralıklı oruca baktım biraz. Benim çok kafama yattı.
Zaten 2 öğün besleniyordum.
18-6 yapıyorsun galiba sen
Ben de öyle yapıcam.
Bugün 13:00a ayarladım kendimi. Akşam yemeği de çok geçe kalmasın diye.
Kahvaltıda 1 dilim tb ekmeği yesem 🙈
Hergun alman gereken karbonhidrat miktari mevcut canim, onu dilersen tahilli, tam bugday ekmegi ile alabilirsin.
Fat secret diye bir program var ,telefonuna indirip, yedigin her seyi oradan takip edebilirsin:)

Daha ne olsun. Bence cok iyi vermissin. Boyle devam
Aralikli beslenmeninde faydasini gorursun.
Esim de basladi :))
Bakti hizlandi kilo vermem boyle. Oda diyet yapiyor. Ama kuruyemis cok yiyordu. Simdi birakti onuda

Cocuklari tek tek biraktim yuruyusdeyim Bende. Hava serin usudum. Eve gidip dinlenecegim. Sonra temizlikdi yemekdi derken kizi almaya gidecegim. Ardindan spor dersim var 1 saat
Yine yogun ama guzel birgun oluyor desene canim.
Benim esimde gunduz benle hesapta diyet yapiyor aksam ne bulursa yiyor:))

Suyu yazacaktım sonradan hatırladım ama düzeltme butonu gitmişti süresi dolduğu için . 2 lt içebildim dün suyu.
Cuma eşim kendi kuaförüme götürecek düzelttirmek için, çok kısa saç sevmiyorum ama düzeltmek için omuzlarıma kadar gelecek sanırjm 😐

Ayy ben senin fotoğrafını gördümde yazamadım o sıra bişey çıktı. Maşallah ne kadar güzelsin yaa, saçında bana garip gelmedi açıkcası. Bende kendi saçımı önden yine biraz beğendim de arkadan fiyasko. Saçım kalın ve gür aramakas yapmadıkları içinde katlar çok kötü duruyo söylesemde anlamıyolar
Canim esim o senin guzel gormenden, sana guzel gelmisimdir..
Icine sinmemis kesimin, kendi kuaforune ilk firsatta gider duzelttirirsin uzme canini..
Benimde Turkiyede bir kuaforum var hep gittigim, sacimi yillardir taniyan bilen, insan bildiginden sasinca istedigi gibi olmayabiliyor..

daha yollayamadım canım. depodan kolisini bulmam gerekiyor aldığım yere mesaj yazdım faturasını bulamadım yollamalarını istedim.seyyah yaşamaktan gına geldi artık. dün geceden beri içim daralıyor. bütün geçmişim onda. batarya arızası ise sorun yok ama ya verilerim gittiyse paniğindeyim.
Veriler gitmez canim, bizim kac laptop gitti esimle evlendigimizden beri ve hatta kac telefon..
Ama icindeki tum verileri kurtardik, hatta servise bile yollamadan esim halletti.
Veriler kurtarilir icini ferah tut..

menü yazayım hemen

8 haziran 2020 dün ne yedim

19:00 dan sonra 3 yumurta + bol peynirden tereyağlı omlet +1 grissini

su :1500 ml malum dişten dolayı içemedim yiyemedim.
spor : koli yapma devam.

bnnu bnnu canım kusura bakma aslında ben düzenli bir insanım ama işte başıma gelen malum yazamıyorum ilgilenemiyorum çoook üzülüyorum.ama cuma seni üzmeyeceğim birinci biz olacağız.

Veriler gitmez canim, bizim kac laptop gitti esimle evlendigimizden beri ve hatta kac telefon..
Ama icindeki tum verileri kurtardik, hatta servise bile yollamadan esim halletti.
Veriler kurtarilir icini ferah tut..
inşallah canım bir gitsin bakalımda ne diyecekler.

Yaa kaptanım o kadar mutlu oldum ki yazdıklarını okuyunca 😍 ben de seni, CEYDOS CEYDOS kaptanimi ve bütün buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum ❤ düzenim bozulunca mutsuz oluyorum. Buraya karşı da sorumlu olunca off ne bileyim işte. Ama tamam bugünden itibaren daha düzenli, daha dikkatli olacağım. Bu arada cumartesi pazar menulerimi yazmıştım. Dünü yazamadım hemen onu da yazicam. İnanın iki küçük çocuk olunca 24 saat yetmiyor ya da ben yetistiremiyorum
Canim benimde bu hafta guzel baslamadi, diyetimi istedigim gibi yapamadim, biraz stres yaptim ama stres tartiyada yansiyor..
Simdi yeni birgun basladi, bugun elimizden geleni yapalim, tartiya daha zamanimiz var :)

Dünkü menümu yazayım
Sabah
Bir yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir dilim ekmek

Öğle arkadaşlarla görüştük veeeee
Bir dilim kek, üç kaşık kadar kisir, bir minik kurabiye hepsini yedim çok özür dilerim 😔

Akşam
Bir kase şehriyeli domates çorbası

Ara
10 fıstık, üç yeni dünya

Su
2 litre

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Ceza geliyor bu menuye malesef, aksam sadece corba icip dengelemeye calismissin, ona sevindim :)

Size kucak dolusu papatya yolluyorum ❤
Harika, papatyalar en sevdigim cicekk, ohh kokusu buraya geldi..

Sabah tartildim
Cuma
70.9
Bugünde
70.4 çıktım
500 gram gitmiş 😍
Ne guzel bir eksi, tebrikler canim..

iyiyim canim, sukur bebis de iyi. yuvarlanip gidiyorum :KK70:
Arada bize boyle yaz Deryacim , ozluyoruz, merak ediyoruz.
Kuzucun nasil, abla olacagi icin heyecanli mi?
Senin bulantilarin gecti mi?

08.06.2020

10:00
Türk kahvesi şekersiz

(12:30)

2 haşlama yumurta
Domates salatalık
2 dilim peynir

18:30

4 yk taze fasulye
6 yk bulgur pilavı
1 kase mevsim salata

Su 2,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş :120p

B barga @Akrrep
Guzel olmus canim :)

canım yemekler harika görünüyor
Afiyet olsun
brokoli nasıl yiyorsun haşlıyor musun
Sagol Denizim..
Ben her turlu sebzeyi cig yiyebilien bir insanim kimi zamana brokoliyi cig , uzerine limon ,az tuz ve zeytinyagi ile kitir kitir yiyorum.
Kimi zamanda buharda pisiriyorum, buhar aparatiyla, yine cok az limon-tuz-yag bazen sarimsak oyle tuketiyorum..
Yani cig ya da buharda cige yakin sekilde pismis haliyle tuketiyorum kuzum..

menü yazayım hemen

8 haziran 2020 dün ne yedim

19:00 dan sonra 3 yumurta + bol peynirden tereyağlı omlet +1 grissini

su :1500 ml malum dişten dolayı içemedim yiyemedim.
spor : koli yapma devam.

bnnu bnnu canım kusura bakma aslında ben düzenli bir insanım ama işte başıma gelen malum yazamıyorum ilgilenemiyorum çoook üzülüyorum.ama cuma seni üzmeyeceğim birinci biz olacağız.
Canim nasil oldu disin?

Bugün yine ev işleriyle meşgul dün canım, balkonumu düzenledim. Halilarim da az önce geldi, bir gece balkonda bekleticem. Halı satanlar gibi üst üste serdim hepsini ,😂😂
Oh mis gibi olmustur balkon, tam balkon zamani..
Halilarinda temizlenmis miss :)

selaam, ben bi yürüyüş yaptım geldim ve çok uykum var, uyumamak için kendimi zor tutuyorum. sizin nasıl geçiyor :-)
Uyu biraz kisa sureli dinlenme yap canim..
Yuruyus yormustur..
Benim gun icinde okadar uyuyasim geliyor ki, sabah 6da kalktigimdan :) ama cocuklardan uyumak ne mumkun..

Kotu kaptanim kuzenim caya cagirdi orda biraz otlandim...
Simit koftesi
Sigara boregi firinda pismis

simit köftesini ilk defa duydum. aklımda çok fantastik şeyler canlandı, hemen bakıcam şimdi ne olduğuna (:

Uyu biraz kisa sureli dinlenme yap canim..
Yuruyus yormustur..
Benim gun icinde okadar uyuyasim geliyor ki, sabah 6da kalktigimdan :) ama cocuklardan uyumak ne mumkun..

ay kolaylıklar dilerim. çocuk sorumluluğu benim hayal dahi edemediğim bir şey.

Back
X