• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende krema ile iciyordum filtre kahveyi, onuda kestim, artik sade iciyorum.
Zaten seker hic kullanmam kendimi bildim bileli..
Sade kahve olmasa bende tum gun baygin gezerim Denizcim:)
Kuzun nasil evde neler yapiyorsunuz?
Filtre kahveyi direk suya karistirsak olur mu.
Türk kahvesi gibi pisirmek mi gerekiyor.

Napsin teyzesi, evdeyiz oyunlar oynuyoruz. Dergi okuyorum ona.
Kovalamaca saklambac top sira ile oynuyoruz.
Masaya tiras köpüğüsıkıyoruz onunla epey oynuyor.
Banyonun lavobosuna tipa kapatiyor, ilik suda arabalarini yüzduruyor.
Beni rahat birakmasi icin macerali, evi dağıtan oyunlarina izin veriyorum :)))

Seninkiler napiyor canim

Suana kadar guzel gitti de. Esim cigkofte istiyor. Yine disari atacagim kendimi. Tutamam cunku evde olursam
Off bende dayanamam cig kofteye, en azindan balkona cik, uzaklas cig kofte ortamindan..
Var ya bu hafta , hafta sonundan beri acayip gerginim diyet konusunda.
Ve diyetime istedigim gibi devam edemiyorum, sebebide esim...
Surekli gozumun onunde cikolatalar, pestiller, abur cuburlar, aksam kase kase cekirdekler neler yiyor..
Ya gorunce dayanmak zor, surekli ust kata cikiyorum aksamlari, dun patladim artik oda yapma diyet diyor , sacma sapan ac kaliyorsun diyor oyy oyyy :KK43:

Son düzenleme:
Filtre kahveyi direk suya karistirsak olur mu.
Türk kahvesi gibi pisirmek mi gerekiyor.

Napsin teyzesi, evdeyiz oyunlar oynuyoruz. Dergi okuyorum ona.
Kovalamaca saklambac top sira ile oynuyoruz.
Masaya tiras köpüğüsıkıyoruz onunla epey oynuyor.
Banyonun lavobosuna tipa kapatiyor, ilik suda arabalarini yüzduruyor.
Beni rahat birakmasi icin macerali, evi dağıtan oyunlarina izin veriyorum :)))

Seninkiler napiyor canim
Canim filtreler var kagittan , onunla ve sicak su ile suzdurup icilebiliyor.
Benim makinam var, tek pisirimlik kahveler aliyorum , makina kendisi yapiyor.
Ya benim oglanlar beraber oynuyor arada, disari bisiklet surmeye cikiyoruz 1 saat, bahcede trambolin var orada oynuyorlar, hava guzelse sisme havuzla oynuyoruz ama 1 haftadir serin..
Fakat artik boyama, hamur vs hic istemiyorlar biktilar :(
Etkinlik kalmadi yapacak, 4 aydir evdeyiz , cok cizgi film izliyorlar gibi hissediyorum cok uzgunum o sebeple sordum canim..

Yawrukush Yawrukush :sinirli::sinirli::sinirli: ne demek if yapamıyom. İf you stop if, you'll eat oklava 😂😂😂

(Yeterince silkeleyici oldu mu bilmem ama 😊😊😊 tatlım benim şöyle düşün onkadar emek harcayıp 5 kiloya yakın verdin, tamam yorucu bir süreç ama alması da bir o kadar kolay o yüzden emeklerini çöpe atma. No woman no cry- ay pardon o şarkıydı No pain no gain :KK70::KK70:

merhaba, benim programıma göre bugün kahvaltım serbestti ve spor açısından boş olan tek günümdü, baştan belirteyim. kahvaltıyı yine de sınırlı tuttum kendimce, ve 30 dk yürüyüş yaptım.

sabah: 1 tk fıstık ezmesi & 1tk nutella, yarım simit, maydonoz, 2 yumurtalı omlet, zeytin, süzme peynir

öğlen: birkaç parça kuruyemiş, sade nescafe, yarım kayısı

akşam: 4 köfte + salata

su: 2.5 lt

Size bugün kurcaladiğim tariflerin en masum olanlarından birini atayım. Bana lezzetli olur gibi geldi

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-09-18-01-55-737_com.newspaperdirect.pressreader.android.webp
    Screenshot_2020-06-09-18-01-55-737_com.newspaperdirect.pressreader.android.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 28
Bende 6.30 da kalkiyorum kaptanim essim 4 12 gittigi hafta dinleniyorum

Simit hayal ettigin simit deil canim 😉😉

Bende deildim ama simdi dayaniyorum erdal demirkiranin sadece aptallar 8 saat uyur kitabini okumani tavsiye ediyorum

Kaptanim dikkat ediyorum aksam bir sey yemicemmm

Ben de kizima hamile iken ki zamani ozluyorum surekli uyurdum surekli
Edinmeye calisicam Tansu'cum bu kitabı sağol😘

Yawrukush Yawrukush :sinirli::sinirli::sinirli: ne demek if yapamıyom. İf you stop if, you'll eat oklava 😂😂😂

(Yeterince silkeleyici oldu mu bilmem ama 😊😊😊 tatlım benim şöyle düşün onkadar emek harcayıp 5 kiloya yakın verdin, tamam yorucu bir süreç ama alması da bir o kadar kolay o yüzden emeklerini çöpe atma. No woman no cry- ay pardon o şarkıydı No pain no gain :KK70::KK70:
Ahaaha no woman no cry :)
Oklavadan korktum , kendime geleyim..

Bir de şey var 😂😂 Yawrukush Yawrukush sen bihter ziyagisin kendine gel 🤩🤩
:KK70: :KK70:

deniz diyette deniz diyette denizcim yakın bir a101 varsa oranın filtre kahvesi tek içimlik poşetlerde 1.25 tl. Bardağa geçirip süzüyorsun makineye de gerek yok ayrıca taze olduğu için çok lezzetli
Heh bende kagit filtre derken boyle bir seyden bahsetmeye calisiyordum :)

merhaba, benim programıma göre bugün kahvaltım serbestti ve spor açısından boş olan tek günümdü, baştan belirteyim. kahvaltıyı yine de sınırlı tuttum kendimce, ve 30 dk yürüyüş yaptım.

sabah: 1 tk fıstık ezmesi & 1tk nutella, yarım simit, maydonoz, 2 yumurtalı omlet, zeytin, süzme peynir

öğlen: birkaç parça kuruyemiş, sade nescafe, yarım kayısı

akşam: 4 köfte + salata

su: 2.5 lt
Canim kendi programini uygulamissin o yuzden sorun yok, bana sadece kahvaltin biraz fazla geldi, nutella- simit bir arada olunca :)

Ahaaha no woman no cry :)
Oklavadan korktum , kendime geleyim..

:KK70: :KK70:

Heh bende kagit filtre derken boyle bir seyden bahsetmeye calisiyordum :)

Canim kendi programini uygulamissin o yuzden sorun yok, bana sadece kahvaltin biraz fazla geldi, nutella- simit bir arada olunca :)

ya bişi diyeyim mi, hocama serbest kahvaltıdan ne kastettiğini sormuştum ilk programda 'serbest kahvaltı' yazısını görünce. o da işte biraz nutella, reçel, fıstık ezmesi falan dedi. nutellayı sırf o aklıma düşürdü diye yedim. bir hafta hiç çikolata mikolata şeker yemedikten sonra tadı o kadar kötü geldi ki, şimdiki aklım olsa yemezdim.

Back
X