• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

FitFiliz FitFiliz yüksek dedigin ne kadar?

Of varya bugunu telafi etmem icin 20bin adim atmam lazim. Cocuklari yatirip atacagim kendimi disari. hava hala aydinlik burda
235 kolesterolüm (üst sınır 200yaziyordu)
Ldl kolestrol 162 (onun da üst sınırına 130 yazmışlar)
Hdl kolesterol de 59 (üst sınırı 60)

Sahi bir de sen yorumlasana Zeynep'cim 💞. Bu aralıklar bazen ülkeden ülkeye değişiyormuş

Sahi bir de sen yorumlasana Zeynep'cim 💞. Bu aralıklar bazen ülkeden ülkeye değişiyormuş
Ldl benimde yuksek cikar hep birazcik bence sonuclarinda kafaya takcak bir sey yok kuzum.
Avokado, badem yemeyi tavsiye etmisti doktorum bana..

hdl iyi olan
ldl kotu olan. Benim de o yuksek. Pek fazla degil. Normali burda 3,0 mmol/l
benim 4 cikmisti ocak da. 2019 da 3,8. Yani artis var ama doktor onemsemedi. Sonrada kontrol ettirmedim doktor degistirdigim icin. Korona filan cikincada kaldi. Ben normalde 6ayda bir kan aldirirdim. Halsizlikden dolayi. Ama daha iyi hissediyorum

Ldl benimde yuksek cikar hep birazcik bence sonuclarinda kafaya takcak bir sey yok kuzum.
Avokado, badem yemeyi tavsiye etmisti doktorum bana..
Sağol güzelim öneriler için 🤗, avokado aslında sevmeye de başlamışken biraz arttirabilirim badem bu sıra tüketiyorum aslında (ama kavrulmuş olanını)
Kurufasülye için fazla sıcak canım bu sıralar, ama canin çektiyse kesin içindeki bir besine vitamine vs. ihtiyacın var demek ki ☺️ bir güzel hüplet tatlım 😄 :kk77:

Sağol güzelim öneriler için 🤗, avokado aslında sevmeye de başlamışken biraz arttirabilirim badem bu sıra tüketiyorum aslında (ama kavrulmuş olanını)
Kurufasülye için fazla sıcak canım bu sıralar, ama canin çektiyse kesin içindeki bir besine vitamine vs. ihtiyacın var demek ki ☺ bir güzel hüplet tatlım 😄 :kk77:
Burasi 24 derece Filizim fazla sicak degil.
Ama ben cok severim bakliyatlari , nohutuda, barbunyayida vs..
Her mevsim yerim :))

hdl iyi olan
ldl kotu olan. Benim de o yuksek. Pek fazla degil. Normali burda 3,0 mmol/l
benim 4 cikmisti ocak da. 2019 da 3,8. Yani artis var ama doktor onemsemedi. Sonrada kontrol ettirmedim doktor degistirdigim icin. Korona filan cikincada kaldi. Ben normalde 6ayda bir kan aldirirdim. Halsizlikden dolayi. Ama daha iyi hissediyorum
Ben de covid yüzünden kan tahlili filan yaptırmiyordum uzun zamandır. Hazır o riske girip hastaneye gitmişken doktordan rica ettim. Yoksa yapilmayacakti kan tahlili. D vitamini de olur diyordum sonuçlarda ama onu ölçmemişler.

İyi akşamlarrrrr :KK54: :KK54:
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme salam
1 bardak çay
Domates-salatalık

Akşam
Tavuk (4 parça)
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Soda

Su: 2.5 L
Spor
Valla bugün dünkü ağrıyan bacaklarımın yanına karnım da eklenince baya pert oldum bayadır spordan uzaklaşınca paslanmışım 😆 dedim en azından biraz yürüyeyim o yüzden 7000 adım
350 puan
Begonya2 Begonya2

Haftalardir canim kuru fasulye cekiyor ama nasil Turk marketten almistim..
Ama bizim evde yilda 1 kez falan ancak yapilir cunku esimi bakliyatlar acayip rahatsiz ediyor.
Ki ben rahat yiyebilelim diye en az 7-8 kez su ve tuzunu degistiriyorum ,suda bekletiyorum.
Yinede o yemeyince sadece kendime yapasim geliyor..
Soyle sogani kirip, bahceden yesil sogan-sarimsak toplayip beraber yenecek bir yemek bence o :)
Neyse bugun 1 ogunluk yeme sozu kaptim esimden ve koydum duduklume fasulyeleri..
Basinda bekliyorum kaldi 13 dakika pismesine :))
Oglen 1 tabak yiyecegim, aksami sebze ile kapatacagim...

simdiden afiyet olsun :)
Bizde de bamya pismez. Ben cok severim.Esim sevmez diye yapmadim hic. Gerci ona bakarsan balikda sevmiyordu ama onu yememezlik edemezdim. Simdi kendi ister yapilmasini

Ben bir dönem iyi vermistim kilo. Mirayi emzirme donemi bittiginde. Sabah vaktim yoktu yine kahvaltiya. 1 muz veya yarim avokado yer cikardim.

Oglen ise bol yesillikli,beyaz peynirli tam tahilli sandevic aksam da evde ne varsa. 59 a inmistim.

cumaya kadar sebze yiyeyim sirf birde saglikli yag. avokado ,badem ,zeytinyag gibi

Naptin sen brutusssssss:bicak::KK57:
2 ekmek bildigimiz ekmek mi?
Bulgur falafel bildigimiz bulgur falafel mi , pita derken ekmekten ayri mi dusunelim:silah:
Neresinden tutalim menuyuuuu :)

tum ekmek degil 2 dilim
nohutdan yapilan falafel.
Ay tutacak hicbir yani yok. Tiksindim yemekden ,kusasim var. Okadar tika basa doluyum

simdiden afiyet olsun :)
Bizde de bamya pismez. Ben cok severim.Esim sevmez diye yapmadim hic. Gerci ona bakarsan balikda sevmiyordu ama onu yememezlik edemezdim. Simdi kendi ister yapilmasini

Ben bir dönem iyi vermistim kilo. Mirayi emzirme donemi bittiginde. Sabah vaktim yoktu yine kahvaltiya. 1 muz veya yarim avokado yer cikardim.

Oglen ise bol yesillikli,beyaz peynirli tam tahilli sandevic aksam da evde ne varsa. 59 a inmistim.

cumaya kadar sebze yiyeyim sirf birde saglikli yag. avokado ,badem ,zeytinyag gibi
Vejetaryan diyet cok guzel kilo verdirir.
Eger halsizlik enerji kaybi yasamiyorsa yetiskin insanlar , kesin kilo verme formulu..

Burasi 24 derece Filizim fazla sicak degil.
Ama ben cok severim bakliyatlari , nohutuda, barbunyayida vs..
Her mevsim yerim :))
Hava sıcaklığı tam kararindaymis canım (gunesliyse daha da güzel tabi☀️✨)
Bugün yemekte barbunya vardı bizde, mevsimi şimdi kızım ayıklamişti 😄😄 çok seviyor öyle işleri. Kalorisi çok diye yemedim. İsitirken tadına baktım 2 tane barbunyanın sahi unutmuşum yazmayı ☺️☺️ bugün kendi menümü beğenmedim yazarken çok alakasız geldi 😅

tum ekmek degil 2 dilim
nohutdan yapilan falafel.
Ay tutacak hicbir yani yok. Tiksindim yemekden ,kusasim var. Okadar tika basa doluyum
Falafeli bilmez miyim, israilli bir arkadasim var, vegan kendisi bir falafel yapar ustune tanimam..
Evimin karsisinda da falafel cafe var, yine israillilerin ama her sey cok lezzetli.
Acildi da bu cuma odulumu falafelle mi kulansam, bunu bir dusuneyim :))

Falafeli bilmez miyim, israilli bir arkadasim var, vegan kendisi bir falafel yapar ustune tanimam..
Evimin karsisinda da falafel cafe var, yine israillilerin ama her sey cok lezzetli.
Acildi da bu cuma odulumu falafelle mi kulansam, bunu bir dusuneyim :))

Guzel bir odul olur, yaninda guzel guzel mezeler : ))

Back
X