• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canımm valla yapılıyo da çok fena oldum ha hem temizlik hem spor derken akşama pert 😀 senin günün nasıl geçiyo
Cuma gününün yıldızı olacaksın bak gör 🥰💜 ödevlerimi yapıyorum biraz ara verdim şimdide evde adımlıyorum ama 4 yk kısır yedim evde başka yemek yoktu Allah affetsin 😭😭😭

Cuma gününün yıldızı olacaksın bak gör 🥰💜 ödevlerimi yapıyorum biraz ara verdim şimdide evde adımlıyorum ama 4 yk kısır yedim evde başka yemek yoktu Allah affetsin 😭😭😭
Yok valla hiç verememişim bu kadar uğraşa neden bilmiyorum cumaya ne olur bilmem .yaa afiyet olsun canım çekti bak bende yarın yapim güzel olur neden vicdan azabı çekiyosun kısır yiyebilirsin

Canım 15 gün için geldik 1 aya uzadı daha fazla kalırdım ama bebeğin aşısı var ve yavaştan soğumaya başladı

Evet canım Rize

Çok güzel olmuş canım ciko erimistir

Odemdir canım sürekli tartilma sen tartı aldın mı

Bu menü ile artı çıkman mümkün değil canım odemdir

Tatlım ben baya bir diyetisyen gezdim zamanında hepsinde listede veriyordu 600 cal olsa asla vermezler bir küçük 80g olandan salataya ekleyebiliyordim yağıni süzüp ve extra yağ kullanmak yoktu salataya bence yağının tamamı ile 600 dur

Abooo hicbirsey yememissin ben emzirdigim için mi çok açım acaba hep açım :KK70:

Gecmis olsun canım , şuan Ankara'da sadece diş çekimi var dolgu vs var mı acaba orda .

Eşim birşey yememissin ki mevsimsel olabilir mi acaba yorgunluğun
Regıla 3 gün var ondan tartıda yanlış çıkıyo olabilirim herhalde 🤔
Bilmiyorum ki benim ikinci defa dişciye gidişim istanbulda vardır herhalde baya☺️

Yok valla hiç verememişim bu kadar uğraşa neden bilmiyorum cumaya ne olur bilmem .yaa afiyet olsun canım çekti bak bende yarın yapim güzel olur neden vicdan azabı çekiyosun kısır yiyebilirsin
Karbonhidrat ya bulgur 4 fazla oldu biraz 2 olaydı iyiydi. Ay ben bu sene ilk defa turşu yaptım kendim. Bir güzel tutmuştu 1 kornişonda zor durdum.

Karbonhidrat ya bulgur 4 fazla oldu biraz 2 olaydı iyiydi. Ay ben bu sene ilk defa turşu yaptım kendim. Bir güzel tutmuştu 1 kornişonda zor durdum.
Ohh afiyet olsun valla bende ilk kez turşu yaptım bu yıl geçen gün kornişon bakalım nası olacak tadı 😆

Ohh afiyet olsun valla bende ilk kez turşu yaptım bu yıl geçen gün kornişon bakalım nası olacak tadı 😆
Ben ince biber yaptım acı biber yaptım küte yaptım kornişon yaptım lahana yaptım 🤣🤣 canım sıkıldıkça yaptım evdeki herkes çürür bu tutmaz dediler ama utandırdı turşum onları bie güzel oldu eminim seninki de çok güzel olur turşuda acemi şansı diye bişey var 💪💪

Ben ince biber yaptım acı biber yaptım küte yaptım kornişon yaptım lahana yaptım 🤣🤣 canım sıkıldıkça yaptım evdeki herkes çürür bu tutmaz dediler ama utandırdı turşum onları bie güzel oldu eminim seninki de çok güzel olur turşuda acemi şansı diye bişey var 💪💪
Haha çok sevdim bunu turşuda acemi şansı 😂😂

Allah razı olsun canım ♥️

menun guzel.canim erken de kapatmissin

cok guzel. sporlar da sahane

aksam erken yemissin diger ogunler de hafif kotu gecmemis. spor da yapmissin. su bikeerg neymiş bakayim hic duymadim :)

if yapiyosun sanirim 2 ye kadar iyi durmussun masallah.
spor da menu de guzel afiyet olsun

afiyet olsun canim menun guzel olmus. fazladan yazdigin puanlar helali hos olsun :KK70:

az ve oz guzel. fasulye kuru mu miktari ne kadar onu da bilsek iyi olurdu :)

corba ne corbasi miktari ne :KK53:
afiyet olsun
sporlar da muthis. su atlamalari ben hic yapamıyorum hele :KK43:

yine ayni seyi yaziyorun ama miktarlar yok :KK53:

guzel canim afiyet olsun. spor da iyi

menu cok guzel. spor da olsaymis iyiymis. kahvenin yaninda bi zararli madde tuketmemissindir insallah :KK70:

👏🏻 en doğru kararı vermişsin 🥳

Geçmiş olsun 🙁

Hayır olsun inşallah :KK43: umarım yarına seni üzen tüm olumsuzluklar uçup gitmiş olur. Mutlu bir sabaha uyanırsın ♥️

tamam belki çok iyi değil o bademler ama kötü de denmez canım. Yarına sporla yakarsın sen o 5 taneciği 👍🏻

Biber kızartması tehlikeli, sadece iki tane yiyerek kendini çok iyi tutmuşsun 👏🏻
Teşekkür ederim canım 🤗

Tabii tabloyu yarın düzenleyeceğim. Geçmiş olsun dikkat et kendine 🥰 mevsim geçişi en sıkıntılı zamanlar.

Çok çok az yemişsin adımların şahane ama bence böyle beslendiğin için de biraz halsiz olabilirsin. En kısa zamanda geçer umarım.

Bu puanlar ne böyle şahane 🥰

Çok da yansımış değil. Umarım kötü bişey olmamıştır? 💜

Çikolatalı bademi de pek severim. Afiyet olsun. Güzel bi gün olmuş bademi saymazsak. O da nazar boncuğu olsun.

Tamamdır yarın düzelticem tabloyu.

Harika bir gün olmuş tebrik ederim.
Teşekkür ederim canım 🌺

Back
X