- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Yaaa Özgem ne güzel sözler bunlar. Bak bunu okuyunca daha da motive oldumE-brulim gulum yillar gecsede, enerjinden, pozitifliginden hic bir sey eksilmemis,iyi ki dondun aramiza
![]()
Bende buraya döndüğüm için mutluyum, ilk başlarda çok tedirgindim, aynı enerjiyi yakalayabilir miyim diye endişelerim vardı ama burada ki arkadaşlar beni çok güzel karşıladı hemen aralarına aldılar sağolsunlar
şimdi kaptanım benim en büyük sorunum hipdipslerim ve love handle’larım ona yönelik bir şeyler olabilir. Onun haricinde bacaklar da incelse iyi olurOkadar cok ki.
Mesela ne calismayi dusunuyorsun yarin?
Ona gore atayim video. Sen bak
Hergün atarim ben
Evet dedigin gibi. Bir yanim eksIk hissediyorum
Çocuklar kapıyı aşındıracak yakında deseneBu arada bizim burada Halloween (Cadilar Bayrami) hazirliklari basliyor.
Eksiklerimi tamamlayip , bugun ve yarin bende bahce ev, suslemesi yapacagim, sizlerle de fotograflari paylasirim :)
Rwglime çok az var doymak nedir bilmiyorum. Canım tatlı çekiyor sürekli.![]()
Yemeeee Vera yada dur ye ye. Ye de seni geçeyim
4 az kız 6 olsun da bende mezun olayımHaftaya burda rekabet büyük kaptanım sende katıl bize. Haftaya herkesten en az 4 kilo gidicek dimi kızlar@Sivaskayseri
E-brulim
Tüm olumsuzlukların geride kaldığı çok güzel bir hafta olsun senin içinBen yarindan itibaren duzenime geri donecegim canim..
Zor bir hafta gecirdik dikkat edemedim![]()