• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Böyle iyi. Sadece 🍊 mandalinayı öğle yesen iyi olurdu. Senin bünyeni çözmeye çalışıyorum da ondan. Normalde sorun olmaz da 🙂 regl olucan diye fazla çıkıyormuşsun. Kırk yılda bi destek oldum regl e mi denk geldi 😊 hangi gün gider şişkinliğin ?
Günaydın canım bugün regl oldum belliydi çok zor geçeceği şişlikten vs sancıdan ağlıyorum felaket sancılıyım bugünden itibaren geçer inşallah şişlik sen nasılsın neler yapıcaksjn bugün

Bu kadar stres yapma, herkes regl döneminde 1-3 kg arası fazla çıkıyor. Videolardan spor yapmak zorluyorsa, açık havada yürüyüş yap, ne güzel. Ben bile pazar günü çocukları bırakıp yarim saat yürüdüm çok iyi geldi.
Günaydın eşim nasılsın? Bugünlük planın ne bu gece regl oldum ben ama sancım çok fena pek diyete uyabilir miyim bilmiyorum çünkü şekerli su içiyorum sancı için spor da yapamam ☹️ affet beni

Günaydın eşim nasılsın? Bugünlük planın ne bu gece regl oldum ben ama sancım çok fena pek diyete uyabilir miyim bilmiyorum çünkü şekerli su içiyorum sancı için spor da yapamam ☹️ affet beni
Günaydın, çok güzel cumaya kadar ödemin gider. Sen kendine dikkat et, dinlen, gerisini düşünme😊 ama diyeti sadece bugünlük biraz gevsetsen daha iyi olur.

Günaydın, çok güzel cumaya kadar ödemin gider. Sen kendine dikkat et, dinlen, gerisini düşünme😊 ama diyeti sadece bugünlük biraz gevsetsen daha iyi olur.
Eşimm hiç merak etme bugün de elimden geldiğince dikkat edicem. Cumaya güzel eksikler görücez inşallah

Günaydın dün menüyü yazamadım site bakımdaydı diye bugün bildireyim hemen
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet peynir 3 zeytin salatalık yeşil çay
Öğlen kahve
Akşam 2 kase şehriye çorbası 3 çatal makarna bolca brokoli salatası
Su 3.5 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
Adım 14000 600 puan
Toplam 1100 puan
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ buketx buketx

E English_teacherrr ortagim farklı bir liste ile devam edecegim diyetisyenle insallah. Cumaya guzel sonuclar olacak diye düşünüyorum ♡♡♡
Nasıl bir liste canım paylaşır mısın bizimle de bende sabah yulaf lapası yedim elmalı spora hiç halim yok bugün niyeyse başımda ağrıyo keyfim de yok bugün ilerleyen saatlerde yaparım bişeler inşallah

Pazartesi günü aç karnına 2 tane kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir, yeşillik, 3 ceviz, 1t.k fıstık ezmesi ev yapımı
Ara yeşil çay
Akşam 1 kase yogurtlu çorba, kuskus dünden az vardı, 3 sarma
Ara avuç içinde şan fıstıgı, yarım elma

Bolca su Screenshot_20201221_232634_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp

abla bunu bana diyosun dimi :KK200: çokkk haklısın ama işte yaşım genç heves ediyorum sporlara yapıyorum etkisini de görüyorum vallahi ama tartıda artı görünce gelip buralarda ağlıyorum.Eee kendi düşen ağlamaz derler ama işte ben düşüp ağlasam beni teselli etseniz olmaz mı :kızgın::kızgın: reglden sonra incelme tablosuna ölçülerimi yazıcam bakalım ne kadar incelmişim.Bu arada şimdi herkes beni kovalıcak ama karın kası kol kası yapmaya karar verdim 63 kgyi görünce ki zor görürüm

eşim menün çok hafif maşallah sana :KK200::KK200::KK200:

menün çok güzel abla :KK200::KK200:

güzel bir gün olmuş canım:KK200::nazar:

çok geçmiş olsun :KK61::KK61:

menü çok güzel :KK200::KK200::nazar::nazar:

bugün gerçekten çok az yemişsin veee adımlar şahane

menü çok güzel :KK200::KK200:

afiyet olsunn ama fazla mı acep gerçi sen cumaya 1.5 kg verirsin işi çözmüşsün :KK200::KK200:

çok az yemişsin canım:KK200::KK200:

şahanesin abla
Merhaba canım
Menüler güzel ama yolunda gitmeyen birşeyler var anlamıyorum bedenimi tanıyamıyorum bu virüs bende birşeyler i değiştirdi sanki yada yaşlandım şimdiye kadar çok iyi kilo vermem gerekirdi oysa

Back
X