Ayy çok geçmiş olsun dikkat et
Ben de az yiyordum ama metabolizma yavaşladı
Harikasın ben şu an vücudu alıştırma aşamasında olduğum için seninkiler çok geldi gözüme demek ki
Ve kayısılı form çayında da sinameki varmış maalesef
Bence de bi diyetisyene git ya da gidemiyorsan burdaki menülerden örnek al ve biraz az az sık sık yemeyi dene
Ama metabolizma yavaşlar az yiyince çok ye demiyorum ama bu diyet sağlığını da bozar bizim bı tanıdık var kadın hep 100 kilonun üstündeydi sürekli diyet yapıyordu ama hep al ver şeklinde çünkü ara ara diyetini bozup ne bulursa yiyor sonra da çorba diyeti kabak detoksu falan gibi kısa sürede bir sürü kilo vermeye çalışıyordu
Neyse uzatmayım bu kadın en son 25-30 kilo verdi ve yıllar sonra ilk kez 80e düştü sonra bu pandemide bı başladı yemeye tekrar kısa bı sürede 100ü gördü bu kadar kiloyu alıp alıp verince dengesi bozulmuş 6 ay ishal olmuş ve sonunda doktor iltihaplı bağırsak sendromu teşhisi koymuş ben bunu öğrenince hemen diyetisyene gitmeye karar verdim çünkü kilo vericem derken sağlığımdan olucam diye korktum ve diyetisyen bana dolu dolu bir liste yazdı mesela 1 günde 4 dilim ekmek var ve biz genelde diyete başlayınca ekmeği keseriz o yüzden gözüme fazla göründü söyledim ona da o da dedi ki
az yiyerek kilo verirsin evet ama metabolizma yavaşlar ve öyle bir hale gelirsin ki hayatın boyunca diyete mahkûm olursun dedi ve bana da mantıklı geldiği için sizinle paylaştım kusura bakmayın çok uzun oldu