• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK62:==> DUYURU <==:KK62:

⛔ Haftaya cuma icin hedef belirtmeyenler en gec yarin sabah hedef belirleyip paylasmalidir
⛔ Bu hafta, Pazartesi kontrol tartisi fotografli olacaktir

H3RA_ H3RA_ @sedulu @Ayse_M Alys Alys @Serina08 esmeriiim esmeriiim @Ayse_M Asi Matmazel Asi Matmazel @noram @nurdeva @Ozzybal @KumraL_KrakeR @stitch @asena87 CEYDOS CEYDOS @klbk33 @AKovser @Ressamgibi Varyemez Varyemez AppLesma AppLesma @Onlymemeself @Nalyeccc @Melegimkorusun aysunayy aysunayy aedenli aedenli

Ben muafim dimi beybi kaptan?

Bir hafta mezuniyet tatilindeyim, sonra gelcem 😘

Kaptancım ben listelerimi sansürleyerek paylaşayım en iyisi 😉

Kiz ben bugun senin taktigi yaptim.
Izin verdim kendime, ama dedim acsan ye veya gercekten canin istiyorsa.

Sabah 10da ara ogun yaptim, 12de ogle yemegi canim istemedi bir sey yemedim.

Sonra gene canim bir sey istemedi ama carsiya cikacaktim, aksam da gece kalacak diye sutlu kahve ictim.

Ondan sonra da normal aksam yemegini yedim. Sadece fazladan corba ictim, o da cok guzel olmus diyerek 😆

Baya basariliydi bence.
Tabi tam olmasi gerektigi gibi degil ama alismak da gerekli elbette.

Kaptancım bakma sen benim 4 parça börek yediğime kendime hiçbirşeyi yasaklamazsam ben sadece tadımlık olarak yiyip içiyorum

Örneğin açma poğaça vs yi aylar oldu yapmadım istersem yapar yerim ama yemek istemiyorum modundayım

Ben aynı depremlerin yer kabuğunun gazını aldığı gibi

az az yediğimde yiyecek içeceklere aşermiyorum

Çoğu şeye yasak koyunca o zaman psikolojik olarak zorlaniyorum
geçen yıl bir arkadaşımız vardı. senin gibi her şeyin tadına bakarak kilo vermeye çalışıyordu. börekler sarmalar dolmalar. aylarca bir al bir ver şeklinde devam etti. karbonhidrat ve şekerden uzak duramıyordu bir türlü. belli bir noktada kilo vermesi durunca pes etti. abov dememizin nedeni budur yoksa afiyet olsun.

Kiz ben bugun senin taktigi yaptim.
Izin verdim kendime, ama dedim acsan ye veya gercekten canin istiyorsa.

Sabah 10da ara ogun yaptim, 12de ogle yemegi canim istemedi bir sey yemedim.

Sonra gene canim bir sey istemedi ama carsiya cikacaktim, aksam da gece kalacak diye sutlu kahve ictim.

Ondan sonra da normal aksam yemegini yedim. Sadece fazladan corba ictim, o da cok guzel olmus diyerek 😆

Baya basariliydi bence.
Tabi tam olmasi gerektigi gibi degil ama alismak da gerekli elbette.
Ne güzel 😍
Kendini dinle
Şartlara göre içinden geldiği gibi davran hepsi bu
Stres yok bol huzur yasak yok ama ben istemiyorum modunda 🤭😍

:KK62:==> DUYURU <==:KK62:

⛔ Haftaya cuma icin hedef belirtmeyenler en gec yarin sabah hedef belirleyip paylasmalidir
⛔ Bu hafta, Pazartesi kontrol tartisi fotografli olacaktir

H3RA_ H3RA_ @sedulu @Ayse_M Alys Alys @Serina08 esmeriiim esmeriiim @Ayse_M Asi Matmazel Asi Matmazel @noram @nurdeva @Ozzybal @KumraL_KrakeR @stitch @asena87 CEYDOS CEYDOS @klbk33 @AKovser @Ressamgibi Varyemez Varyemez AppLesma AppLesma @Onlymemeself @Nalyeccc @Melegimkorusun aysunayy aysunayy aedenli aedenli
Ben şu hedefi tartinin altına yazmayı hep unutuyorum özür dilerim kaptanim
İki seferdir yazdığım hedefi tutunca iyice unutkan oldum
Hedefim 69.00
Kaptanim gerçekten çok özür dilerim
@Arriety

Ne güzel 😍
Kendini dinle
Şartlara göre içinden geldiği gibi davran hepsi bu
Stres yok bol huzur yasak yok ama ben istemiyorum modunda 🤭😍
Iste o mod bana uzak, deniyorum bakalım, benim icin kilo koruma denemesi de olacak ayni zamanda.

Onun icin de simdiden taktik geliştirmem lazim.
Onceki mezuniyetimden sonra aldim geri kilolari, bu sefer ayni hatayi yapmak istemiyorum.

H3RA_ H3RA_

Kahvaltı öncesi

21 kuru üzüm +3 kayısı +500 ml su

Kahvaltı

2 yumurta
2 domates +2 tk zeytinyağı
3 tk fıstık ezmesi
4 parça börek
7 zeytin
1 kk peynir
15 kaju
2 ceviz
600 ml şekerli çay

Aralar

250 ml kefir
500 ml su +2 çay kaşığı keten tohumu unu
500 ml su
1maden suyu

Akşam

1 kepçe mercimek yemeği
1.5 tahta kaşık makarna
4 yk yoğurt
3 -4 yeşil soğan
Magnolya
normal şartlarda cok şey yazardım da konu sen olunca susuyorum 😅 afiyet olsun abla, magnolyayı benim için de yiyeydin gııı😅

aedenli aedenli merhaba yeni eşimmm :)
Selaaaam💙
Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ @sedulu aedenli aedenli

12 gibi kahvaltı; 2 h yumurta, salatalık domates, zeytin, bir dilim pide

Ara; kakaolu, tarçınlı kahve

15.00: 3 tane sarma, 1 havuç

18.00; 2 kase yeşil mercimek çorbası

Su; 3 litre

Spor; 120 sn plank 40p, 400 ip atlama 130p, 10,451 adım 315p, 62 dk normal yürüyüş 62p.
Toplam; 547 puan
Eki Görüntüle 2854423
Akşama bi salata istedi sanki menün, onun dışımda harika canım, sporun da öyle şahane
Ben bugün spor yapamadım canım istemedi ama yarın telafi ederim inşallah 🌺
Kayisiyi gece islattiginda ne oluyor ve sayesinde sabah wcye cikabiliyor musun ben de cumalari deneyeyim ona gore 🤗
Normal insanlarda tuvalete çıkmaya yardımcı oluyor, ama ben normal değilim sanırım bi işe yaramadı 😖 ama sende yarar belki, aysunayy aysunayy faydasını görmüş 🌺
Yarın H3RA_ H3RA_ kaptanımın tavsiyesi ile zeytinyağı eklenmiş ılık su içeceğim bu sefer olacak inanıyorum😅😅
Menü ve su güzel eşim👏🏽
🥰

Oğlum agladi yine mecbur asaagi indik . Benim ütü isi yine yattı yapamadım. Gelince Banyo yaptırdım simdi yemek yiyip yattılar. Bugün herkes erkenden uyudu.
Yorma kendini
Ben utuyu senede 1-2 anca yaparim 😌
Disariyi cok seviyor herhal?

Back
X