• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam faslı da bitti benim için 🙂

Eklentiler

• 20210522_161310.webp
    20210522_161310.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 35
😆😆 Kabak detoksu iyi olur canım senin için bence 💃

Menü de adımlarda güzel kuzu💖

Menğn güzel yavru su gerçekten önemli bu süreçte 💖💖

Akşam yemeği doyurdu mu yavru seni 🤔🤔

Menüde sporda gayet güzel canım 😍 😍 😍

Menün güzel ama karpuz kavun gibi meyveleri çok tüketmemek lazım daha doğrusu kontrollü olması gerekiyor porsiyonların💕💕 ona dikkat kuzu💋

Şahanesin yavru yine💖💖 bu nasıl bir puan 😱 bugün hiç spor yapmamışken hemde ben şimdi bu Sporlara nasıl yetişeyimm söyle hadi bana nasıl edeyim 🤣🤣

💕💕

Menüde Sporlar da şahane💕💕

Öylesine alıntıladım abla sana diyecek sözüm yok😂😂 afiyet şifa olsun sezgisel beslenmen bol olsun kilolar uçup gitsin 🤩🤩

Şahane spor kaptanım size yetişmem için çok çalışmam lazım çooookkk 😍😍

Yavrucum abs de zor hareketler var niye zorluyorsun kendini 😱😱 karın çalışma bu ara bak gelir seni elticanlıktan men ederim redderim seni alalafe bir elti olursun ona göre😡😡😡

Yeşil mercimekte erşte var mıydı kuzu?

Edersin kuzu mersk etme💋

💖💖💖Şahanesin kuzu

Menğn az ama doyurucu şeyler var 😊 😊 @Ceydos um

Güzel menü 💕💕💕
ŞİMDİ zıp zıp zıplamışsındır sen. Kapatmışsındır arayı. Asi Matmazel Asi Matmazel
Masallah sana 😍 yaptigin videolara baktim. Yapabilirim sanki. Yapacam 💪
Yapabilirsin tabii ki. Amaç zorlandığın yerde dur hatta hareketi atla. Önemli olan tam yapmak değil gelişim göstermek.😍😍
Bunlar da benim bugün yaptığım videolar
Sonrasında kamyon çarpmıştan beter oldum. Kollarım, göğsüm, bacaklarım ve karnım yanıyor.

8 MIN LEG STRETCH - short & relaxing for thighs, hamstrings & your butt I Pamela Reif

O nece videodur kaptanım ya. Bana bir adet bile zor geliyor. Tebrik ederim çok👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ŞİMDİ zıp zıp zıplamışsındır sen. Kapatmışsındır arayı. Asi Matmazel Asi Matmazel

Yapabilirsin tabii ki. Amaç zorlandığın yerde dur hatta hareketi atla. Önemli olan tam yapmak değil gelişim göstermek.😍😍

O nece videodur kaptanım ya. Bana bir adet bile zor geliyor. Tebrik ederim çok👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Hem sövüyorum kadına rest vermediği için hem devam ediyorum 😀 nasıl bir inat bendeki çözemedim 😀

Ne güzel sporlar yapılmış bravo valla
Ben grip oldum yatıyorum sabahtan beri adım sayım bile 330 :KK61:
Azcık kendime gelirsem atlamak istiyorum..İnşallah covid olmamışımdır
Geçmiş olsun yorma hiç vücudunu bol sıvı tüket vitamin takviyen varsa kullan. Dinlensin vücut. Şüpheleniyorsan test yaptır canım için rahat eder

Geçmiş olsun yorma hiç vücudunu bol sıvı tüket vitamin takviyen varsa kullan. Dinlensin vücut. Şüpheleniyorsan test yaptır canım için rahat eder
Sağol kaptanım yanımda 2litre su sişemle yatıyorum bol bol içiyorum c vitamini alcak eşim nöbetçi eczaneden halsizliğim geçerse biraz adım atarım yattıkça kötü oluyorum

Back
X