• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Otururken popişimin kemikleri batıyor o saylanır mı😁😁 eşim diyo nereye elimi atsam kemik geliyor bu ne yaa 😂😂dedim dur bismillah 💃💃yeni başladık
ileri aşamaya geçmişsin sen. hemen bu noktada uyarımı yapayım. dışarıda ahşap banklar veya metal banklar varya aman gözünü seveyim yavaş otur. o acıyı anlatamam. mümkünse leydi edası ile totişini yan koy sonra düzeltirsin rahatlığına göre.

ileri aşamaya geçmişsin sen. hemen bu noktada uyarımı yapayım. dışarıda ahşap banklar veya metal banklar varya aman gözünü seveyim yavaş otur. o acıyı anlatamam. mümkünse leydi edası ile totişini yan koy sonra düzeltirsin rahatlığına göre.
Arrietty_ Arrietty_ kaptanim bu ikisi hava atiyo. Banlayin pleaseeee🙏😬

Arrietty_ Arrietty_ kaptanim bu ikisi hava atiyo. Banlayin pleaseeee🙏😬
züğürt tesellisi bebeğim. yoksa aynı kiloda yaklaşık aynı boyda olduğum aysunayy aysunayy 'ın ölçüleri benden daha dar. onu hazmetmeye çalışıyorum. 91 belim var daha ne olsun. daha öncede dedim. boyum kısa olsa bildiğin adile naşit.

Değildir o bebeğim kedidir kedi😂😂

Değildir kaptanım 🥰 🥰

Aynen öyle kaptanım sana gelen bana gelsin dedik daha ne yapalım 🤣🤣

Denicem tatlım sağolasın😍

Şaka yapıyorum bebeğim Rabbim evlatlamızın eksikliğini göstermesin 😍 18den gün aldım bebeğim 🤣🤣

Amin kaptanım 🥰 🥰 🥰

Eriiiyyyooooooootrruuuuuuuummmmm🤣🤣 kız gaz verme @esmeriiim e bu sefer hiç bişey yemeyecek

Amiiinnnn kuşum Amiiinnnn ye bebişim istediğini yiyebilirsin atış serbest😂😂😂

Aminn ablacım hep birlikte 💖💖

💃💃💃💃

Bana da her gören soruyor yemiyorum diyorum spor yapıyorum diyorum aaa hiç bişey kullanmadı mı diyo yahu boğazı tutsan zaten vericenn 😂😂

😂😂😂

O dediğini ben yıllar yıllar yaptım hiç Bi faydasını görmedim en sonunda karar verir uzun vadeli ve tabii sürdürülebilir beslenme şeklini öğrendim sonuç 💃💃💃💃

Didin didin 😂😂

😭😭😭Biz netarafa ölüyoruz 🤕🤕

Ayy nispet yapar gibi olmasın ama bende bir bel oyuntusu var akıllara zarar 😂😂💃💃

Bence artık korumaya geç 🤣🤣

🤣🤣

Herkes farklı söylüyor en güzeli deneyimleyip öğrenmek

😍😍😍Sağol canım

Şahanesin beyybeeee🤣🤣

😂😂😂Sen en iyisi sevinnnn

İlk dikkatimi çeken köprücük kemilikleri zaafım varr arkadaş oraya

😍😍

Havan batsın🤣🤣

🤣🤣

Hiçççç

😂😂😂