• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de istiyorum basliyorum bugun yürümeye..baska da spor yapamiyorum ben yaa..Ama yapmam sart etlerim sukuşi kivaminda:cry: ozellikle kollar ve göbeğim ici doluyken bu kadar yumuşak değildi :KK70:
adımla ama son dakikalarını yada saatlerini artk ne kadar oalcaksa koşu temposunda bitir gerçekten çok çabuk topluyor o zamna
Şimdi ben cağnım chloe yapcam
Sen de yap bişeyler bak kötü örnek olma bu sabiye🤣
yok yok başlayacağım tabi ama şimdi değil daha ayılamadım uykudan. kendime geleyim çamaşırların %50 sini hak edeyim sonra.

Harı bakalım bende yapayım chloe bıraz özendım😆
Yapın yaptırın🤣🤣 kendime ödül koydum bitirince çilekli süt yapcam🤣🤣
yok yok başlayacağım tabi ama şimdi değil daha ayılamadım uykudan. kendime geleyim çamaşırların %50 sini hak edeyim sonra.
Senin gün yeni başlıyor tabi ben erken uyandım bebişlerimin sınavı var diye 🤣🥰
Kendine gel yaparsın canım acelesi yok, ev işinde de kolay gelsin😘

adımla ama son dakikalarını yada saatlerini artk ne kadar oalcaksa koşu temposunda bitir gerçekten çok çabuk topluyor o zamna
Bacaklarıma cok faydası oldu bak tas gibi olmak uzereler :KK70: amma alt gobek yok cok kötü..gerci daha 7 8 kilom var verince azalir daa...etler genetik yaa annem de sukuşi gibidir benim:KK70:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece 🟨sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre🟥 kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.​
  • Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
  • Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

@Aytac Ugur - Sporunu yaptin mi bilmiyorum. Beslenmende cok kotu. Evdeki durumlardan dolayi MUAF olmak istersen haber et. Hic saglikli degil beslenme tarzin

esmeriiim esmeriiim @Ozlemlerhayallar Menülerinizi göremedim ?

Dün topluca dinlenme günü diye kimseye spor yapmadi diye ceza vermedim. Bugün mutlaka en az 30dk spor bekliyorum sizlerden

Ismim yazmiyor diyenler : Menü paylasmadigi icindir

:KK49:Spor Puan Listesi :KK49:

IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@Yzgt66432,5500
@asena87101187
@_Vera_345240
@Lusi500,5528,5
@klbk3352566
@KumraL_KrakeR982
@magickk461392
@Tavsannesi52293
H3RA_ H3RA_ 368223
@pisi pisi kopatim180182
aedenli aedenli 1570240
aysunayy aysunayy 2375180
@Suzan Avci713
@Karpuzuncekirdegi300
@Asi Matmazel538
@emell_390390
@Mahi57295297

Affet gaddar reis🥺 heralde ilk defa spor yapmadim basladigimdan beri😚

Ağustosta k.v görümce elti kocalari cocuklari toplaşıp bana gelebilirlermis denize 0 oturuyom ya ben:KK53: dedim gelen yemegini aşini yapsin...:KK53:
kahvaltı hazirla oglen plaja git oraya poğaça börek cay yap..kosa kosa gel evde bide aksam yemeği hazırla cay kahve imanım gevriyo yazları yaw:KK53: Onceden soyle yarim pansiyon çalışırım ben dedim:KK53:

Kızlar elimde olmayan kişisel birtakım durumlardan dolayı hesabımı kapatıyorum😢
sizlerle çok güzel paylaşımlarımız oldu, bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
farkında olarak ya da olmadan kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
hepiniz hakkınızı helal edin, varsa benden yana helal olsun...
Öpüyorum sizi çok🥰 Allah’a emanet olun 😔

sizlerle çok güzel paylaşımlarımız oldu, bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
aaaa şaka mı yapıyorsun ciddi misin? neden böyle bir karar aldın ?

Noldu nereye saka yapiyorsun

Back
X