• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar elimde olmayan kişisel birtakım durumlardan dolayı hesabımı kapatıyorum😢
sizlerle çok güzel paylaşımlarımız oldu, bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
farkında olarak ya da olmadan kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
hepiniz hakkınızı helal edin, varsa benden yana helal olsun...
Öpüyorum sizi çok🥰 Allah’a emanet olun 😔
Ne dıyon lenn. Dank dıye gıdıyon anaa.

Kızlar elimde olmayan kişisel birtakım durumlardan dolayı hesabımı kapatıyorum😢
sizlerle çok güzel paylaşımlarımız oldu, bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
farkında olarak ya da olmadan kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
hepiniz hakkınızı helal edin, varsa benden yana helal olsun...
Öpüyorum sizi çok🥰 Allah’a emanet olun 😔
Noluyo yaaaaaa

Grup cok sessiz kaldı tadımız tuzumuz gitti...Ben de igneme ordan da yuruyuse gideyim bari...:işsiz:
Klasik Pazar günü
Benim haftasonum temizlik ile geciyor ise dönünce 😑
Cocuklar balkonda havuza girmek istedi. Orayi bosalttik, spor aletleri ordaydi. Ev dandini resmen

Alys Alys spor salonunda neler yapiyorsun?
Bu hafta ici 4 gun is yerinin spor odasina inmeyi dusunuyorum. Her isi goren agirlik makinasi var. Ismini bilmiyorum 😂
Ondan faydalanayim diyorum

Alys Alys spor salonunda neler yapiyorsun?
Bu hafta ici 4 gun is yerinin spor odasina inmeyi dusunuyorum. Her isi goren agirlik makinasi var. Ismini bilmiyorum 😂
Ondan faydalanayim diyorum

Ben simdilik sana onceden gonderdigim programa devam ediyorum,

6 haftada bir normalde yeni program yapıyorduk ama simdi tatil oncesi değiştirmek istemedim.

Tatil sonrasi yeni program isticem, belki agirligi artiririz, kollarim guzellesti, ust karin da
Alt karinda degisim hic yok 🤗 belki artik biraz popo da olabilir. Popo icin sadece squat yapiyorum, onceden lunge yapmistim ama agirlikla yapmaya gücüm yetmemisti, simdi yapabilirim muhtemelen.

Screenshot_20210519_145153.webp

Back
X