canim kendi adima cevap veryim
spor kousunda ne zaman baslamaya kalktiysam endense bi aksiliktir gidiyor gecen hafta carsamba gittim fitnesse cuma tekrar gidicektim oglum hasta oldu gidemedim bu haftada ailecek hastayiz simdi haftaya pazartesi gidicem diye planliyorum yine bi aksilik cikmassa su konusundada bende icemiyorum malesef zorluyorum ama olmuyor bir türlü anca spor yaptimmi biraz fazla icebiliyorum bitkli caylarina gleicne yesil cayi bi türlü icemiyodum ama sonuda buldum icebilecegim bir yesil cay vanilya aromali ama suan hastayim canim hic bisey istemiyor bi iyleseyim herseyi rayina oturtcam ins ilk önce sporla basliycam bu ise tabiki inan cok istek var icimde spora gidebilmek icin ama aksilikler yakami birakmiyor evdede kenid basima yapamiyorum fitnesde güzel oluyor hoca esliginde yapiyosun gerci bi düzene otrtabilirsem bi gün spora gidicem ertesi gün evde yürüyüs yapicam bakali ins yine bi aksilik yasamam he yemeyi düzelttim zaten artik az yiyorum cumaya kadar yazmiycaktim ama dayananmdim bu sabah 68,7 dim mucize gibi :))
canım bence gerçekten iyi ilerliyorsun .. ben hatta abzen senin mesajlarını okuyup gaza geliyorum :) kilo vermenede çok sevindim darısı benim başıma olsun ...
spor yapmamaktan kastım da hasta olduğumuz zamanlar hariç canım benim..
örneğin kendi adıma 2 hafta önce birgün çıkar ertesi gün bırakırdım... iyi olsamda üşenirdim spora gelince.. hastalık yoksa kötü tabikide o başka ... sana ve sana ve oğluna çok geçmiş olsun canım benim... umarım biran önce düzelirsiniz...
su içme konusunda ise zorla bişeler yap .. su içemiyorsan konsantre olmayan meyve suları tüket .. ama vucudunu sususz bırakma.. ki bunun içinde çok gayretllisin canım bence başaracaksın bunuda ve 55 olunca sil baştan :lepi: