4 yaşındaki lösemi hastası kız en sevdiği hemşiresiyle 'evlendi'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
4 yaşındaki lösemi hastası kız, en sevdiği hemşiresiyle "evlenerek" hayalini gerçekleştirdi.
859972_630x354.jpg

Dış Haberler
Cumartesi, 18 Temmuz 2015 12:16

ABD'deki Albany Medical Center isimli hastanede, 4 yaşındaki lösemi hastası Abby isimli kızın hayali en sevdiği hemşire olan Matt Hickling ile evlenmekti. Abby, bu isteğini annesine söyledikten sonra annesi Hickling ile kızının talebini paylaştı.

Hastane çalışanlarıysa "düğün pastası", "damatlık", çiçek ve "gelinlik" ayarlayarak 24 saat içerisinde evliliği gerçekleştirdi.

Hickling, Abby'nin kendisine utangaç bir şekilde evlenme teklif ettiğini, kendisinin de kabul ettiğini belirtti. Abby, sonrasında bunun yaşadığı "en güzel gün" olduğunu belirtti.

071715-cc-leuk-wed-rings-img.jpg

071715-cc-leuk-wed-cake-img_0.jpg

http://haber.sol.org.tr/toplum/4-yasindaki-losemi-hastasi-kiz-en-sevdigi-hemsiresiyle-evlendi-123238

çocuk psikolojisi açısından belki yanlıştır ama ya o kız büyüyemezse, o mutluluğuna değer
umarım bir gün gerçekten gelin olur

aaayyy gözlerim doldu :KK43: hic dayanamam :KK43:

Küçük bir çocuğu mutlu etmek kadar güzel birşey yok :KK200: Allah şifasını versin küçük meleğinde inşallah..

ay duygulandım ya ne kadar güzel bir haber bu böyle inşallah o küçük melekte sağlığına kavuşur tez zamanda :KK200:

:) kıyamam sana miniğim inşallah ömrün güzel olur

psikolojik açıdan doktorlar düşünmüştür sanırım o_O

o değilde ankara demetevler onkoloji bu sene gördüm bildim

hemşirelerinden tutun doktorlarına

sonra gazi ünv.okulundan her hafta oraya gelen öğrencilere okullarına

çok ağlamıştım 23 nisan gösterilerini izlerken

çocuklara ayrı ordaki pırıl pırıl gençlerin kocaman yüreklerine ayrı

iyi insanlar iyki varsınız:KK56:

Helal olsun hemşiresine herkes yapmaz belkı gelin olamıycak ibşallah olurda güzel bir anı olarak kalır bu görüntüler

X