Yeğeniniz gayet normal bir çocuk aslında. Bence bakış açınızı değiştirin..
Bayildim bu yorumaAçık açık konuş kardeşinle.
Yanlış anlama ama yeğeninin davranislari zaten yanlış ve hiçbir sevimlilik payi yok.
Kardeşin eğitsin çocuğunu...o ne öyle "mogli" gibi? Çocuk ormanda yaşamıyorsa eğitim şart. Kardeşin küserse küser. Canina minnet
Hic mi çocuk görmedik.Yeğeniniz gayet normal bir çocuk aslında. Bence bakış açınızı değiştirin..
Bayildim bu yoruma
Zaten dokdora götürdü cocuk suan tam anlamıyla konuşamıyor. Konuşamadığı için dokdora götürdüğünde dokdor ilk olarak söylemiş davranış bozuklugu var ılk olarak bunu duzeltmelıyız daha sonra konusması ıcın egıtım verecegız dıye bılıyor yanı davranıs bozuklugu oldugunu.
Konusursa düElir mi yani ?İşte anlatmak istediğim buydu. Tepki gösterenlerin bilgi kıtlığına cevap vermiyorum. Çocuğun başka bir problemi var aslında.
Yoksa bir çocuğun elindekini fırlatması, dolaplara girmesi, koltuk masa tepesine çıkması bir nebze normaldir..
Bu çocukta iletişim problemi var. Siz onu anlamadığınız için dikkat çekmeye çalışıyor..
Siz kendi çocuğunuzu uzak tutma derdindeyken asıl yeğeniniz SOS veriyor..
Daha önceleri cocuk cok telefonla oynadı ve ılgısız kaldı bır tane daha oglu var onun okuluyla ılgılenırken kucugunu cok rahat bırakdı. Bıraz yanlıs davranıslarına dur demekde gec kaldı onada Söylüyorum suan ılgılenıyor ama cocuk dınlemıyor sımdıde.Çocuğun davranışlari aykırı geldi bana da .Çocuktur hareketli olur ama eşyalara zarar vermesi başka bir durum.Kardesinle konuş derim bir de ana baba olarak çocuğa karşı tutumları nasıl ?
Arkadaşımın oğlu ki nispeten uslu bir çocuk şu an,o yaşlarda perdenin ipiyle neredeyse kendini asıyordu,koltuk tepesinde oynarken,boğazına dolamiş bir güzel,sonra koltuktan atlamaya kalkınca faciaya ramak kalmıştı inanın. Apar topar indirdiler falan. Ki aynı odada onca insan varken oldu bu olay.Ama öyle yani...
Ne bilim okurken gözümde mogli canlandi :) masada avize sallamak...bi tarzan gibi atlamadigi kalmış perdeden perdeye.
Bide 4 yaşında yani... minnak bebek degil.
Bazi üyelerde normal demiş...sanki cocuk görmedik
Konu sahibesi pedagog edasıyla yegeniyle vakit gecirtsin cocugunu ozaman. Birken iki olsunlar nasıl.İşte anlatmak istediğim buydu. Tepki gösterenlerin bilgi kıtlığına cevap vermiyorum. Çocuğun başka bir problemi var aslında.
Yoksa bir çocuğun elindekini fırlatması, dolaplara girmesi, koltuk masa tepesine çıkması bir nebze normaldir..
Bu çocukta iletişim problemi var. Siz onu anlamadığınız için dikkat çekmeye çalışıyor..
Siz kendi çocuğunuzu uzak tutma derdindeyken asıl yeğeniniz SOS veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?