4 yıl sonra gelen mucize ve endişelerim,korkularim

zelis1089

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
91
45
35
Merhaba hanımlar ben 4 yıl tedavi ardından normal yolla hamile kaldım mucizem mutluluktan uçurdu beni fakat keseyi daha yeni gördüm bugün henüz çok erken 3-4 haftalık tahmini bekledikce endiselerim artmaya başladı kaybetme korkum beni tedirgin ediyor kesenin içinde olduğunu görsem kalp atışlarını duysam rahatlayacagim
Birde eşim ve ben o sevinçle herkese söyledik şimdide nazara gelme korkum vr allahım korusun nolur birşeyler diin içim rahatlasin
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.

Tebrik ederim sizi.. lütfen içinde sadece sevinç olsun.. tedirgin olma... sen hiç merak etme o sıkı sıkı tutunacaktır hayata..
sevincinizi paylaşmak çok güzel birşey.. ikinizde sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatıp, yavrunu kucağına alacaksın inşallah..
kötü düşünme ne olur..

Eger ömrü yazilmişsa sag salim dogar dert etme bunlari.
Yapman gereken tek sey sadece Tevekkül etmek..

Merhaba hanımlar ben 4 yıl tedavi ardından normal yolla hamile kaldım mucizem mutluluktan uçurdu beni fakat keseyi daha yeni gördüm bugün henüz çok erken 3-4 haftalık tahmini bekledikce endiselerim artmaya başladı kaybetme korkum beni tedirgin ediyor kesenin içinde olduğunu görsem kalp atışlarını duysam rahatlayacagim
Birde eşim ve ben o sevinçle herkese söyledik şimdide nazara gelme korkum vr allahım korusun nolur birşeyler diin içim rahatlasin
Aklına kötü şeyler getirip kötüyü çağırma. Herşey çok güzel olacak de ve buna inan ben öyle yapıyorum :)

Mucize bir bebek :) Rabbim bahtını güzel etsin inşallah bir ömür sağlıcakla yaşasın.
Gönlünüzü ferah tutun. Mucizeyi veren Rabbim o bebeğe uzun ömürler de verir inşallah. Tadını çıkarın.
Sevgiler :)

İçinizi ferah tutun. Allah kavuştursun bebeğinize.
Bol bol nazar duası okuyun isterseniz :)

Elhamdullilah yavrunuz sizinle! Tadini cikartin ve bol bol dua edin:KK68:... Rabbim sag salim kucagin alip, hayirli evlat olarak yetistirmeyi nasip etsin insallah..

İn
İnşallah canım kesenin içinde görürsün o minik melegi benimde şuan 3-4 haftalık keseyi gördükte bebeği daha göremedik bizimki biraz sürpriz oldu bide beş aylık kızım var

Hayir canim rahatlamayacaksin. Keseyi gordun Allahin izniyle kapl atsini da duyacaksin. Bu sefer insanlarin 8. 10. Haftalarda duuk yaptiklarini duyupsu haftalar bir gecseydi diyeceksin. Mide bulantilarin olacak 4. Ay bir gelseydi diyeceksin. Allah korusun kanaman olacak (ins. Olmaz) bunlar bir bitseydi 3 ay dolsaydi dusuk riskim kalmasaydi diyeceksin. 3 ay dolacak bu sefer baska turlu bekleyeceksin gecseydi diyeceksin. Sonra bunun ikili uclu testleri var ultrasonu var. Onlar bir bitseydi iyi sonuclari bir alsaydik diyeceksin filan.Bu boyle sonuna kadar gidecek. Onun icin kendini kalp atisina sartlandirma.
Seni uzmek icin boyle yazmadim. Seni anliyorum. 5. Yili evliligimin ustelik basarisiz tedavilerin ustune tadaviyle oldu. Ben de senin gibi diyordum ama inan bu seni ve bebegi strese sokmaktan baska ise yaramiyor. Onu Allah a emanet et. Bol bol ayetel kursi oku ve sartlandirma. Heyecanini korkunu neseni acabalarini inan hepsini ve daha fazlasini yasadim ve anliyorum. Onun icin sadece tadini cikar baska seyler dusunme
Rabbim saglikla da kucagina almayi nasib etsin.

Tebrikler canim ..

Icini ferah tut Allahin izniyle hic bisey olmaz..
Iyi dusun iyi olsun :nazar:

Rabbim korusun evladini saglikla kucagina al insallah. Sana keske endiselerin gecer diyebilsem ama anne olmakla endiselerde basliyormus. Benimde 3 aylik kizim var 3. Senede mucize gibi geldi. Hamilelikte ill yok keske kalp atisi, sonra yok ikili test detayli testler, tekme atti atmadimi boyle boyle doguma kadar gidiyor. Dogum isin en kolay yaniymis. Simdi kendisi geldi Geceleri kalkip nefes aliyormu diye bakiyorum. Annelik endise etmekmis dusunmekmis, zormus ama dunyanin en guzel seyimis. Rabbim hic kimseyi evlatla sinamasin, isteyene hak edene saglikli evlatlar nasip etsin. O melegi beklemek zor aylarca her ay adet oldugum icin agladigimi bilirim

Rabbim korusun evladini saglikla kucagina al insallah. Sana keske endiselerin gecer diyebilsem ama anne olmakla endiselerde basliyormus. Benimde 3 aylik kizim var 3. Senede mucize gibi geldi. Hamilelikte ill yok keske kalp atisi, sonra yok ikili test detayli testler, tekme atti atmadimi boyle boyle doguma kadar gidiyor. Dogum isin en kolay yaniymis. Simdi kendisi geldi Geceleri kalkip nefes aliyormu diye bakiyorum. Annelik endise etmekmis dusunmekmis, zormus ama dunyanin en guzel seyimis. Rabbim hic kimseyi evlatla sinamasin, isteyene hak edene saglikli evlatlar nasip etsin. O melegi beklemek zor aylarca her ay adet oldugum icin agladigimi bilirim

X