Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi arabansa neden sıkıntı olsun ki bişe olmaz inşallah çokda uzun bir mesafe değilArkadaşlar kirkgunlun bebeğim var. Bir kaç hafta oncesinden istanbuldan ankaraya gitmek için plan yapmistik kirki cikinca. Ama simdi hava durumları beni biraz korkutuyor. acaba çok sikinti yasarmiyiz kendi arabamizla gideceğiz ama hala karar veremedim. Yolculuk yarin olacak.
Arkadaşlar kirkgunlun bebeğim var. Bir kaç hafta oncesinden istanbuldan ankaraya gitmek için plan yapmistik kirki cikinca. Ama simdi hava durumları beni biraz korkutuyor. acaba çok sikinti yasarmiyiz kendi arabamizla gideceğiz ama hala karar veremedim. Yolculuk yarin olacak.
Yola cikmaya karar verdik arkadaşlar. Allahin izniyle sağ salim gideriz inşallah. Fikir ve düşünceleriniz için tesekkur ederim.
Siz de ankaraya mi gittiniz gecen yağan karda. Bir de kendi arabaniz mi yoksa otobüsle mi gittiniz.ezelinur06 .!.:Biz ciktik cnm 5 gun once donduk dönuste de bronsit olduk beni dinlersen sakn ckma gunlerdr antibiyotk aliyo eger gecmezse hastaneye yats verilecek ki biz 3 ayligiz 40 gunlukle asla cikma bagisikligi daha yeni yeni olusuyo ztn..hic bisey olmasa insan nefesi bile yeter ona..