40 gunluk bebekle kis yolculugu

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
Arkadaşlar kirkgunlun bebeğim var. Bir kaç hafta oncesinden istanbuldan ankaraya gitmek için plan yapmistik kirki cikinca. Ama simdi hava durumları beni biraz korkutuyor. acaba çok sikinti yasarmiyiz kendi arabamizla gideceğiz ama hala karar veremedim. Yolculuk yarin olacak.

Hava güzel olsa bebeğin bu kadar küçük olması mühim değil bence ama yolda mahsur kalsanız,bebek durmasa huysuzlansa çok çaresiz bir durum olur diye düşünüyorum.Benim bebeğim de iki aylık. Ben cesaret edemezdim.

Arkadaşlar kirkgunlun bebeğim var. Bir kaç hafta oncesinden istanbuldan ankaraya gitmek için plan yapmistik kirki cikinca. Ama simdi hava durumları beni biraz korkutuyor. acaba çok sikinti yasarmiyiz kendi arabamizla gideceğiz ama hala karar veremedim. Yolculuk yarin olacak.
Kendi arabansa neden sıkıntı olsun ki bişe olmaz inşallah çokda uzun bir mesafe değil

yol durumuna bakın mutlaka
yol tıkanırsa fena yani
ben 22 saat kaldım
bebekli çocuklu kalan da çok vardı

ek: mümkünse uçak tercih edin onlar zaten hava durumuna göre ayarlarlar uçuşları hem kısa sürer.

Yolda kama durumu ayrıca korkutuyor beni bir de kizin soğukta usutur hasta olursa daha kotu

Araba yolda kalırsa ne olacak? En sıkıntılı yoldan bahsediyorsunuz bir de Ankara yolu. Kaç kişi yolda kalmış, mecbur kalmadıkça yola çıkmayın deniyor. Haberleri bir izleyin isterseniz. Kaç kişi kalmış Bolu'da.

Cesaret edemezdim herhalde, acil bir durum yoksa evimden çıkarmazdım bebeğimi. Allah yol açıklığı versin canım, umarım bir problemle karşılaşmazsınız.

benim bebek ocak 15 te 20 günlükken üstelik otobüsle 12 saat yol gitti bişiolmadı, klimayı açın sıcacık.

Bekleme imkanınız varsa daha güzel havalarda çıkın derim. Yolda kalmak var ayrıca bebek için fazla soğuk havalar.

ben olsaydım 40 günlük bebekle özel arabam olsa dahi yola çıkmazdım.yollarda buzlanma var ALLAH korusun emniyet daha önemli gezmekten bence.

Şu aralar havalar malum,Ama şahsi arabayla yolculukta bir sıkıntı olacağını sanmam. Bir yandan da el kadar daha yavrunuz dikkat etmekte fayda var :KK37:

Yola cikmaya karar verdik arkadaşlar. Allahin izniyle sağ salim gideriz inşallah. Fikir ve düşünceleriniz için tesekkur ederim.

bence de ankara yolu cok sorun en azındna 1 hafta daha bekleyın belı kar gider orası normalde kac saat trafık oluyo karda düsünemiyorum bile bence yarını erteleyin esin ne diyo peki

zincirsiz cıkma bu 1 ankara yolu trafıkte kalabılırsın bol atıstırmalık su mesrubat al yanınıa be bajasındada pattanıye olsun hem bebek hem senın icin ekstradan

Yola cikmaya karar verdik arkadaşlar. Allahin izniyle sağ salim gideriz inşallah. Fikir ve düşünceleriniz için tesekkur ederim.

ne cesaret....çok çok önemli bir şeyse bile insan çok düşünmeli....bu havalarda el kadar bebeyle.....ben olsam hayatta gitmezdim.
ALLAH yardımcınız olsun

Biz ciktik cnm 5 gun once donduk dönuste de bronsit olduk beni dinlersen sakn ckma gunlerdr antibiyotk aliyo eger gecmezse hastaneye yats verilecek ki biz 3 ayligiz 40 gunlukle asla cikma bagisikligi daha yeni yeni olusuyo ztn..hic bisey olmasa insan nefesi bile yeter ona..

ezelinur06 .!.:
Biz ciktik cnm 5 gun once donduk dönuste de bronsit olduk beni dinlersen sakn ckma gunlerdr antibiyotk aliyo eger gecmezse hastaneye yats verilecek ki biz 3 ayligiz 40 gunlukle asla cikma bagisikligi daha yeni yeni olusuyo ztn..hic bisey olmasa insan nefesi bile yeter ona..
Siz de ankaraya mi gittiniz gecen yağan karda. Bir de kendi arabaniz mi yoksa otobüsle mi gittiniz.

bebeklerin herşeyden sakındırılmasına karşıyım ama bu havada 40 günlük bebekle yola gıdılmezki

X