• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 mevludu

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.655
788
123
Arkadaslar merhaba . Bebeklerinizin 40 ini nasil cikardiniz? Mevlud yaptiniz mi ? Simdi naail yapiliyor bu isler

Biz bebeğimi denize götürmüştük yazdı. Şimdi kış bebeği olacak yine bebeğim ve kendim için bir aktivite planlıyorum. Belki bir hafta sonu kaçamağı :)
Milleti bebeğim oldu diye toplamak bana mantıklı gelmiyor gelmek isteyen zaten gelir. Öyle çağırınca mecbur hissediyorlar. Göçmeniz bizde çok şaşalı mevlidler oluyor ama ben bulaşmadım hiç o tayfaya

Evde kuran okutmustk sanırım 6 yıl onceydı. Ama şimdi hastalık var evlerde çok kalabalıl toplanılmsz.

Biz bebeğimi denize götürmüştük yazdı. Şimdi kış bebeği olacak yine bebeğim ve kendim için bir aktivite planlıyorum. Belki bir hafta sonu kaçamağı :)
Milleti bebeğim oldu diye toplamak bana mantıklı gelmiyor gelmek isteyen zaten gelir. Öyle çağırınca mecbur hissediyorlar. Göçmeniz bizde çok şaşalı mevlidler oluyor ama ben bulaşmadım hiç o tayfaya
Bizde gocmeniz ve ben de gosterisi hic sevmiyorum . Dua da okunsun istiyorum ama simdi kimse mevlud falan gitmiyor artik ben de arada kaldim

Evet ikisi de yoktu :KK51: ikisinden de uzak bir şehirde yaşıyorum ve biri kocasını diğeri rahatını bırakıp gelemiyor :KK14:
Valla benimde aslinda seninkinden cok farklo degil. Annem geldi bi kap yemek yapmadi sanki o lohusaymis gibi bebegin basinda durdu. . Butun isleri bem yaptim . Yani kendi annen dahi olsa dogru duzgun yardimci olan yok

Valla benimde aslinda seninkinden cok farklo degil. Annem geldi bi kap yemek yapmadi sanki o lohusaymis gibi bebegin basinda durdu. . Butun isleri bem yaptim . Yani kendi annen dahi olsa dogru duzgun yardimci olan yok
Yok kuzum yok, ben bu defa doğuma bile kimseyi çağırmıyorum. Eşimle bu sekilde karar verdik. Yardım zaten etmiyorlar bir de üstüne surekli olaylar, sıkıntılar. Kendi kendimize işimizi hallederiz. Mevlit falan da boşver, çünkü yük hep sende. Otur duanı et, bir de hayır yap ihtiyaç sahibi bir kaç kişiye. Allah kabul etsin

Yok kuzum yok, ben bu defa doğuma bile kimseyi çağırmıyorum. Eşimle bu sekilde karar verdik. Yardım zaten etmiyorlar bir de üstüne surekli olaylar, sıkıntılar. Kendi kendimize işimizi hallederiz. Mevlit falan da boşver, çünkü yük hep sende. Otur duanı et, bir de hayır yap ihtiyaç sahibi bir kaç kişiye. Allah kabul etsin
Galiba en guzeli dedigin dedikodu cekmektense

Arkadaslar merhaba . Bebeklerinizin 40 ini nasil cikardiniz? Mevlud yaptiniz mi ? Simdi naail yapiliyor bu isler
Arkadaşın bebesinin kırkını çıkarmak için bara götürmüştük. 😂 bende yok ama olsa kesin böyle kendi eğleneceğim bir aktivite planlardım. Anneyi o bebek, meme, alt temizleme, uyutma döngüsünden biraz olsun çıkartmak lazım. Eve doluşmuş 50 kişiye servis yapmak, sonrasında dedikodularını dinlemek çok mantıklı bir aktivite değil.

Ilk cocugumu babannesi yikadi ben de dus aldim kirk cikarma dedikleri oymus anneme gittik ikinci cocugumu da annem yikadi yine ben dus aldim aksam da görümcem cagirdi kirk sepeti hazirlamisti cay ictik sepeti verdi falan öyle gecti.Mevlüt falan yapmadik onca insani eve toplayip agırlayabilmeyi gözüm kesmedi mevlüt olayi hediye toplamak icin yapilan bir aktiviteye döndü cünkü gösteriş şâşâ olursa onaydan geciyorsun yoksa özenmemiş deniyor falan ay ne bileyim ya gereksiz bana göre.

Back
X