- 16 Şubat 2016
- 1.655
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
Arkadaslar merhaba . Bebeklerinizin 40 ini nasil cikardiniz? Mevlud yaptiniz mi ? Simdi naail yapiliyor bu isler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kırkta değil iki buçuk aylıktı bi kafede yaptık mevlüdü ilk bebeğime ikincilerde yapılmıyor bizim yörede pekArkadaslar merhaba . Bebeklerinizin 40 ini nasil cikardiniz? Mevlud yaptiniz mi ? Simdi naail yapiliyor bu isler
Bizde gocmeniz ve ben de gosterisi hic sevmiyorum . Dua da okunsun istiyorum ama simdi kimse mevlud falan gitmiyor artik ben de arada kaldimBiz bebeğimi denize götürmüştük yazdı. Şimdi kış bebeği olacak yine bebeğim ve kendim için bir aktivite planlıyorum. Belki bir hafta sonu kaçamağı :)
Milleti bebeğim oldu diye toplamak bana mantıklı gelmiyor gelmek isteyen zaten gelir. Öyle çağırınca mecbur hissediyorlar. Göçmeniz bizde çok şaşalı mevlidler oluyor ama ben bulaşmadım hiç o tayfaya
Nasil yoktu annen kayinvaliden?Ben bebeğimin kırkını çıkarmadım unutmuşumşimdi 8 yaşında tabi
yanımda kimse yoktu, gercekten unuttum sanırım. Ama mevlit yerine hayır yapabilirsiniz bence ona harcayacağınız parayla.
Evet ikisi de yoktuNasil yoktu annen kayinvaliden?
Valla benimde aslinda seninkinden cok farklo degil. Annem geldi bi kap yemek yapmadi sanki o lohusaymis gibi bebegin basinda durdu. . Butun isleri bem yaptim . Yani kendi annen dahi olsa dogru duzgun yardimci olan yokEvet ikisi de yoktuikisinden de uzak bir şehirde yaşıyorum ve biri kocasını diğeri rahatını bırakıp gelemiyor
![]()
Yok kuzum yok, ben bu defa doğuma bile kimseyi çağırmıyorum. Eşimle bu sekilde karar verdik. Yardım zaten etmiyorlar bir de üstüne surekli olaylar, sıkıntılar. Kendi kendimize işimizi hallederiz. Mevlit falan da boşver, çünkü yük hep sende. Otur duanı et, bir de hayır yap ihtiyaç sahibi bir kaç kişiye. Allah kabul etsinValla benimde aslinda seninkinden cok farklo degil. Annem geldi bi kap yemek yapmadi sanki o lohusaymis gibi bebegin basinda durdu. . Butun isleri bem yaptim . Yani kendi annen dahi olsa dogru duzgun yardimci olan yok
Galiba en guzeli dedigin dedikodu cekmektenseYok kuzum yok, ben bu defa doğuma bile kimseyi çağırmıyorum. Eşimle bu sekilde karar verdik. Yardım zaten etmiyorlar bir de üstüne surekli olaylar, sıkıntılar. Kendi kendimize işimizi hallederiz. Mevlit falan da boşver, çünkü yük hep sende. Otur duanı et, bir de hayır yap ihtiyaç sahibi bir kaç kişiye. Allah kabul etsin
Arkadaşın bebesinin kırkını çıkarmak için bara götürmüştük.Arkadaslar merhaba . Bebeklerinizin 40 ini nasil cikardiniz? Mevlud yaptiniz mi ? Simdi naail yapiliyor bu isler