- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
CANIMSINNN YA ANK SAĞOLLLÇOK SIKINTIDAYIMMMM MOREL YOK AMA ALLAH BÜYÜKKK
BELKİ KİRASI KÜÇÜK Bİ YER BULURSAK ORAYA TAŞINIRSAK BELKİ DİYORUM YAAAOFFFFFFFFF
arkadaşlar gelince üst üste geliyor bende işe ara vermek zorundayım
-----------------kış boyunca düzelir dedik işler hiç düzelmediii gelip gitmelerim boşuna artık kapatacayız galiba benim iş yerimi bilmiyoruz kararsızıııı
allah kimseyi darda koymasın bir kapıyı kapatan rabbim değer kapıyı acar inş amin duanızı bende esirgemeyinnnn: ((((( (
yeşilim merhaba öncelikle başın saolsuncanlarım bu üzücü haberi vermek beni ne kadar üzsede,yeşilimi merak eden ve ona destek olmak isteyen arkadaşların olduğuna inanarak yazıyorum.
dün,hepimizin sevdiği,dualarda bulunduğu,tatlımı tatlı,tonton halacığını kaybetmiş.
mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.senağlamasenağlama
ve pazarteside,eşi ameliyat için hastaneye,çarşamba günüde pankreasa yakın kistin büyümesi üzerine ameliyat olacağını,haberini aldım.:çok üzgünüm:
burdan,başsağlığı ve açil şifalar diliyorum.allah tez günde sağlığına kavuşturur.
dua edin arkadaşlar,yeşilimin bu zor günlerde,desteğe ve dualarınıza ihtiyacı var.:Saruboceq::Saruboceq:
bir müddet aramızda olamayabilir.
allah yardımcısı olsun,sabırlar versin diyorum.
hepinize iyi geceler.
esmer güzeli merhaba sanada üzüldüm inanınki hepimizin başında birşeyler var umarım herşey yoluna girer girecekte allahın izni ile bunun için rütbene lütfen olumsuzluklar yazma olumlu düşün herşey olumlu olsun mesela (herşey yoluna girecek)a.sgibi :)arkadaşlar gelince üst üste geliyor bende işe ara vermek zorundayım
-----------------kış boyunca düzelir dedik işler hiç düzelmediii gelip gitmelerim boşuna artık kapatacayız galiba benim iş yerimi bilmiyoruz kararsızıııı
allah kimseyi darda koymasın bir kapıyı kapatan rabbim değer kapıyı acar inş amin duanızı bende esirgemeyinnnn: ((((( (
kızlar, tüm güzel dileklerinize ve halacığım için yazdıklarınızdan Allah razı olsun
sağolsun irnam duyunca, merak ettiğinizi sizlere bildirmiş. ara sıra uğrarım
dün güneşi aradım, konuştum hepinize selâmı var çok iyiyim dedi
ev hanımına benden selâm yollayın lütfen. nasıl oldu acaba?
kendinize iyi bakın. hepinizi kucaklar öperim
aleyküm selam yeşilm.iyi olduğu haberlerine sevindik.ev hanımından haber yok hala.bizede güneş haber verirdi.görüşürsen bizdende selam söyle,kızlar, tüm güzel dileklerinize ve halacığım için yazdıklarınızdan Allah razı olsun
sağolsun irnam duyunca, merak ettiğinizi sizlere bildirmiş. ara sıra uğrarım
dün güneşi aradım, konuştum hepinize selâmı var çok iyiyim dedi
ev hanımına benden selâm yollayın lütfen. nasıl oldu acaba?
kendinize iyi bakın. hepinizi kucaklar öperim
irna ablacım haber verdiğin için tşkkürler :)
nasılsın yeşilim de gelmiş....
evet canım biz kışın çok parke almiştık eşime alma demiştim burası küçük bi yer az satış olur bende ameliyat oldum o sırada tokideki evler teslim oldu ben işe gidemedim bu yüzden yirmiye aldığımız parkeler elimizden kaldıııııı bide üstelik kirası pahılı yani bügün karar verdik kapatalım dedik zararın neresinde donersek kardır:1no2: ama çok şükür ben gitmesemde bizim işçilerimiz var bizde ekmek parasını kazanan sekiz tene işçimiz var inş onların ekmeğine zarar gelmezzsizede üzüldüm canım yaa krizden etkilenmeyenmi kaldı.inşallah.herşey yoluna girer.bizde hazırı yiyoruz,eşim serbest çalışırdı.şimdi iş yokki çalışsın.aylardır boş duruyor,inan.tarla satmıştık .oda nereye kadar daha dayana bilcek.dört gözle oğlanı bekliyoruz,okulunu bitirp işe bir girseydi .canım inan memleket kan ağlıyor.bir biz değil.senağlama
nazarımmm tşk ederim evet evet sizlere ornek olmalıyız bir an oldu içimdekileri yazmak ben her şeye hemen morelimi bozarım sulu göz oldum bügünlerde herşeye ağlar oldum HER ŞEY ıYı OLACAK BUNU TUTTUM ABLAN OLARAK TŞK EDERıM
evet kriz vurdu geçti hepimizi. Allah yardımcımız olsun. umarım herşey düzelir
ve herşey gönlümüzce olur...
evet çok haklısın iyi şeyleri düşünmek lazım ki iyi şeyler haytına gelsinnnalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
evet kriz vurdu geçti hepimizi. Allah yardımcımız olsun. Umarım herşey düzelir
ve herşey gönlümüzce olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?