40 ve +40 yaş

CANIMSINNN YA ANK SAĞOLLL ÇOK SIKINTIDAYIMMMM MOREL YOK AMA ALLAH BÜYÜKKK
BELKİ KİRASI KÜÇÜK Bİ YER BULURSAK ORAYA TAŞINIRSAK BELKİ DİYORUM YAAAOFFFFFFFFF

İnşallah canım sıkıntıya sokma kendini o kadar allah büyük inan inşallah istediğin gibi bir yer olurda devam edersin

sizede üzüldüm canım yaa krizden etkilenmeyenmi kaldı.inşallah.herşey yoluna girer.bizde hazırı yiyoruz,eşim serbest çalışırdı.şimdi iş yokki çalışsın.aylardır boş duruyor,inan.tarla satmıştık .oda nereye kadar daha dayana bilcek.dört gözle oğlanı bekliyoruz,okulunu bitirp işe bir girseydi .canım inan memleket kan ağlıyor.bir biz değil.senağlama

irna canım haber verdiğin çok tşk ederim yeşilim başın sağolsun allah başka acı vermesin eşinede çok geçmiş olsun acil şifalar gelirse üst üste gelirmiş allah daha beterinden saklasın çok öpüyorum yeşilim tekrar başın sağolsun güzel arkadaşım

kızlar, tüm güzel dileklerinize ve halacığım için yazdıklarınızdan Allah razı olsun

sağolsun irnam duyunca, merak ettiğinizi sizlere bildirmiş. ara sıra uğrarım

dün güneşi aradım, konuştum hepinize selâmı var çok iyiyim dedi

ev hanımına benden selâm yollayın lütfen. nasıl oldu acaba?

kendinize iyi bakın. hepinizi kucaklar öperim

yeşilim merhaba öncelikle başın saolsun
eşinede acil şifalar diliyorum
inşaallah bundan sonra herşey iyi olurr..
unutmayın her şerde bir hayır yada her hayırda bir şer olabilir

esmer güzeli merhaba sanada üzüldüm inanınki hepimizin başında birşeyler var umarım herşey yoluna girer girecekte allahın izni ile bunun için rütbene lütfen olumsuzluklar yazma olumlu düşün herşey olumlu olsun mesela (herşey yoluna girecek)a.sgibi :)
yanlış anlama karışmak değil niyetim ama siz ablalarımsınız bize
güçlü olduğunuzu ve herşeyin iyi tarafını düşündüğünüze dair örnek olun
dediğin gibi allah bi kapıyı kapatıyorsa
bi kapıyı açacaktır bu senin içinde geçerli
allah en kısa sürede gönlünüze göre hayırlısını varsin inş

Ablacım başınız sağolsun.a.s.Allah,mekanını Cennet etsin,sizlerede sabır versin inşallah.:Saruboceq:

aleyküm selam yeşilm.iyi olduğu haberlerine sevindik.ev hanımından haber yok hala.bizede güneş haber verirdi.görüşürsen bizdende selam söyle,
irna ablacım haber verdiğin için tşkkürler :)
nasılsın yeşilim de gelmiş....

iyiyim boncuğum sen nasılsın.seni burda görmek beni sevindiriyor.canım benim.Şeniz

bende iyiyim irna ablam tşk ederim :)
bende sizi görmekten mutlu oluyorum arkadnızdan geliyorum :)Şeniz
ev hanımını bende merak ediyorum
güneş abla iyiymiş bari yeşilim konuşmuş allah ikisine de acil şifalar versin....

Yeşilim başın sağolsun canım ya Allah sizlere uzun ömürler versin eşine de acil şifalar diliyorum.Güneş55 iyi haberlerini aldık inşallah çarçabuk aramıza dönersin,evhanımı arkadaşımızdan haberi olan da burdan bildirirse çok iyi olur hepinize sevgiler.Sağlıklı günler diliyorum.....

evet canım biz kışın çok parke almiştık eşime alma demiştim burası küçük bi yer az satış olur bende ameliyat oldum o sırada tokideki evler teslim oldu ben işe gidemedim bu yüzden yirmiye aldığımız parkeler elimizden kaldıııııı bide üstelik kirası pahılı yani bügün karar verdik kapatalım dedik zararın neresinde donersek kardır:1no2: ama çok şükür ben gitmesemde bizim işçilerimiz var bizde ekmek parasını kazanan sekiz tene işçimiz var inş onların ekmeğine zarar gelmezz
-------------------irnam senide anlıyorum hazıra dağ dayanmazzz allah yar ve yardımcınız olsun içinde bizimde olsun
ay bügün döküldümmm yine sizleri üzmek istemezdimmm senağlamahepinize tşk ederimmm dostlarımmm

[]

esmer güzeli merhaba sanada üzüldüm inanınki hepimizin başında birşeyler var umarım herşey yoluna girer girecekte allahın izni ile bunun için rütbene lütfen olumsuzluklar yazma olumlu düşün herşey olumlu olsun mesela (herşey yoluna girecek)a.sgibi :)
yanlış anlama karışmak değil niyetim ama siz ablalarımsınız bize
güçlü olduğunuzu ve herşeyin iyi tarafını düşündüğünüze dair örnek olun
dediğin gibi allah bi kapıyı kapatıyorsa
bi kapıyı açacaktır bu senin içinde geçerli
allah en kısa sürede gönlünüze göre hayırlısını varsin inş

[/QUOTE]nazarımmm tşk ederim evet evet sizlere ornek olmalıyız bir an oldu içimdekileri yazmak ben her şeye hemen morelimi bozarım sulu göz oldum bügünlerde herşeye ağlar oldum HER ŞEY İYİ OLACAK BUNU TUTTUM ABLAN OLARAK TŞK EDERİM:1rolleyes:

evet kriz vurdu geçti hepimizi. Allah yardımcımız olsun. umarım herşey düzelir
ve herşey gönlümüzce olur...

alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

BÜGÜN PAZAR BÜGÜN HERŞEY GÜZEL HAVA GÜZEL BENSE SIFIR Bı MORELLE KALKTIM BÜTÜN GECE BAŞIM TUTTU AMELıYATIMI UNUTTUM BAŞIMIN AĞRISINDA YATAMADIMMM ALLAH BÜYÜKTÜR BAŞKA SIKINTI VERMESıN AMıNNN
ıÇıMDE GELDı ARKADAŞLAR ŞOYLE HEP BıRLıKTEN KAHFALTIYA NE DERSıNıZ SANALDA OLSA GÜZEL OLUYOR AFıYET OLSUNNNN GÜNEŞ ABLAMA DA HAZIRLADIM EV HANIMIDA BUYURSUN NE GÜZEL HASTA OLAN ARKADAŞLARIMA ALLAH ŞıFA VERSıN AMıNNNNN]

aaa benden başka kimse yokmu kahvaltı edecek,hadiinn kızlar sofra beklemezzz.herşey güzel görünüyor.
ellerien sağlık esmerim.allah büyüktür canım.
hepinize güzel bir pazar dilerimŞeniz

selamlar ben sibel ev hanımının kızıyım annem hastaneden çıktı evde daha iyi 20 gün lük yeni bir alçı daha yapıldı 2 ameliyattan sonra .
hepinizi çok öptüğünü söylüyor en kısa süersede kendi yazacakmış hepinizi çok özlemiş sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…