selamlar ben sibel ev hanımının kızıyım annem hastaneden çıktı evde daha iyi 20 gün lük yeni bir alçı daha yapıldı 2 ameliyattan sonra .
hepinizi çok öptüğünü söylüyor en kısa süersede kendi yazacakmış hepinizi çok özlemiş sevgiler
selamlar ben sibel ev hanımının kızıyım annem hastaneden çıktı evde daha iyi 20 gün lük yeni bir alçı daha yapıldı 2 ameliyattan sonra .
hepinizi çok öptüğünü söylüyor en kısa süersede kendi yazacakmış hepinizi çok özlemiş sevgiler
rosenoire hoşgeldin ablam :)
aaa benden başka kimse yokmu kahvaltı edecek,hadiinn kızlar sofra beklemezzz.herşey güzel görünüyor.
ellerien sağlık esmerim.allah büyüktür canım.
hepinize güzel bir pazar dilerimŞeniz
iyi akşamlar çıtırlarım
evhanımı geçmiş olsun kızınıda öpüyorum bize haber verdiği için
2 gündür bizim evin yanında sokak basketbolu var.mahallemiz şenlendi.biraz gürültü çok ama 2 günlük sadece.birazdan havai fişek varmış çok severim
kızlar, tüm güzel dileklerinize ve halacığım için yazdıklarınızdan Allah razı olsun
sağolsun irnam duyunca, merak ettiğinizi sizlere bildirmiş. ara sıra uğrarım
dün güneşi aradım, konuştum hepinize selâmı var çok iyiyim dedi
ev hanımına benden selâm yollayın lütfen. nasıl oldu acaba?
kendinize iyi bakın. hepinizi kucaklar öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?