Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin çiçek ablam nasılsın?
iş hayatı nasıl gidiyor?
leerenim bilgi için tşk ........
hoşgeldin çiçeğima.s.
teşekkür ederim canım.eşim ve çocuklar bahçeli ev istediler,ayrıca ççocuklar ayrı oda istiyorlar bende kabul ettim ev bulduk şimdi taşınacağız,aslında taşınmayı severiöm temizlik oluyor birikintiler atılıyor ama nedense bu defa zor geliyor
teşekkür ederim canım
Canlarım günaydın. Sağlıklı bir gün dileğiyle hepinizi kucaklıyarak öpüyorum.
Kamuya açık yerlerde ve tüm kamu kurumlarının tuvaletlerinde ekonomik olduğu için sıvı sabunlar kullanılmakta. Elinizdeki açık yaralara temas ettiğinde %100 cilt kanseri riski taşıdığını ve Ankara Onkoloji Hastanesi'ne yapılan başvurularda son 4 yılda 'Cilt Kanseri' hastalarının sayısının %94 arttığını biliyor musunuz? Özellikle İsveç'ten alınan 'Sterisol' isimli dezenfektan içerikli sıvı sabun bu riski en çok taşıyanlardan. 'Sterol' adıyla pazarlanan bu sıvı dezenfektan sabuna dikkat edin. Umuma açık yerlerdeki sıvı sabunların hiçbir türünü asla kullanmayınız. Sağlıklı toplum olmak elimizde.
S.SAÇAN
Ege Üniversitesi
Nükleer Bilimler Enst.
35100,Bornova IZMIR / TURKIYE
slmlar..........
Hoş buldum canıımm,kolayladın inşallah işleri:1hug::Saruboceq:
Bu arada Egem sen ne taraftaydın?Bi de Ankara çıkarmışkaydirigubbakcemile3
Ne haber fıstık senden ne haber
Ohhhhh çiceğim gelmiş ne haber
yok ablam bende değişiklikHoş buldumŞeniz,iyi gidiyor canısı,yarım gün çalışmak gibisi yokmuş gerçekten.hihoyyyt
Sen ne yaptın,var mı bi değişiklik işle ilgili?:sm_confused::1hug:a.s.
Ne haber fıstık senden ne haber
Ohhhhh çiceğim gelmiş ne haber
İyidir canıncım:1hug:Ankara da bu gün bir yağmur var.Kurban olduğum ben gelirken durdu:1rolleyes:şimdi gene indirdi.Meyve ağaçlarına zarar vermese baria.s
yok ablam bende değişiklik
1 gün çalıştım çıktım işte o kaa dayanabildimkaydirigubbakcemile3
12 saat ayakta bittim delikafadulden
iyiyim ank ablam seni sormalı ne yapıyorsun
hasret giderdin geldin
kız geldi gitti
hayat monotonlaştımı yine?
merhabalar ben güneş55 şin kızı gülşah, annemin genel durumu iyi,yalnız pek oturamadığı için siteye giremiyor, yarın kontröle gidecek dr,, hepinize çok slm var,
iyi akşamlar
merhabalar ben güneş55 şin kızı gülşah, annemin genel durumu iyi,yalnız pek oturamadığı için siteye giremiyor, yarın kontröle gidecek dr,, hepinize çok slm var,
iyi akşamlar
iyi akşamlar
iyi akşamlar
iyi akşamlar
Herkese iyi akşamlar kızlar...
Yeşilimden haber alan varmı acaba eşi nasıl oldu
iyi akşamlar
Ben de merak ediyorum canım .Henüz haber yok , muhakkak güzel haberler verecektir .