40 ve +40 yaş

Hayırlı akşamlar;Güneş ve Evhanımı arkadaşlarım size de acil şifalar diliyorum.ıyi haberlerinizi burdan alırız inşallah,selam ve dua ile...

GECMİŞ OLSUN İKİNİZEDE DUA EDECEĞİMMMM EMİN OLKİ YÜREKTEN DUA EDECEMMM KORKMAYIN YANIZDA OLMASAKDA KALPLERİMİZDESİNİZZZa.s.:1hug:
-------------------------------YEŞİLİM BANADA YER VARMI İHTİYACIĞM VAR TATİLEEEE

güneş abla ve hanım ablam ikinizede acil şifalar diliyorum
hanım ablam ya çok üzüldüm ama kafana takma hep söylüyorum beterin beteri var şükür edelim
buda geçecek allahın izni ile :(

esmerim, tabi ki hepimiz gidiyoruz:):). anca beraber, kanca beraber...eksiksiz hastalarımızı bekliyoruz

güneş55 evhanımına açil şifalar diyrum dularımız sizinle

çok çok sağolun canlarım,, iyiki varsınız kaydirigubbakcemile3

yeşilim iyileşelim inşallah hep beraber çıkarız tatile,,nasılsa canım çekti tatil hihoyyyt

güneş ablam,evhanımı arkadaşım ikinizede acil şifalar diliyoruma.s.
iyi uykular çıtırlarım

yeşilim bende geliyorum hemennn

evhanımı aradı görüştük ,,çok üzgün morali bozukmuş,,dr gitmiş buğün ,ayağı yanlış kaynamış,aynı yerden tekrar ameliyat olup tekrar çivi takılcakmış, ,

2 mizde cuma günü ameliyat olcaz buğün hastaneden aradılar,beni ,sabah 8 de gelin diye,,öğlen ameliyat olcam, dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar,,

ayyy çok üzüldüüümmm ev hanımım.
güneşim
he ikinizede acil acil şifalar.diliyorum canım.inşallah en güzel şekilde iyi haberlerle aramıza dönersiniz.yürekten dua edcem.canım güneşim ameliyatınız rast gider tatlım yaa.

ev hanımına çookk selamımı benimde iletirsen çok sevinirim.allaha emanet olun canım.

yeşilim aahhh ne kadar ihtiyacım olduğunu caktın demi.
ama herüüüüfflerin hiç birini almıyalım,yaa şölee kadın kadına tıpkım bura gibiii ooohhh ne güzel olur yaaa.ben bindim bile.

rosen aynı ben ,al bendende o kadar, seninde anneler günün kutlu olsun :1hug:

aciilll beslenme şeklini değiştir canısı,

şaka şaka

ama ciddi olabilir.gerekiyorsa yardım al rosenim.kıyamam sana canım benim.

neden hiç ilgisiz konuların seni üzmezine izin veresinki,ne gerekiyorsa bir önce yap aşkımm.:1hug: :teselli:
Canlarım sağ olun , irnam beni güldürdün hangi beslenme şeklini öneriyorsun aşkitom :)
Yeşilim ben hep böyleydim canım , sanırım rahatlık rahatsızlığı getiriyor .

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım topiği ben açtım bugün dökülün bakalım

günaydın çıtırlarım topiği ben açtım bugün dökülün bakalım

günaydıınn

dökülüyom egem essahtanda.

ilaçla adet oldum çok sancılanıyorum,zoraki olursa böyle olur işte.kendime kızıyorum yaa bir sene uzatalım dedi dr.
neyse herkeze güzeeelll,çok mutlu bir gün dilerim. ŞenizŞeniz

Selam çıtırlar nasılsınız
İrnacım kesiliyorsun demi zor olmalı herhalde banada ön menapoz demişti dr.

günaydıınn

dökülüyom egem essahtanda.

ilaçla adet oldum çok sancılanıyorum,zoraki olursa böyle olur işte.kendime kızıyorum yaa bir sene uzatalım dedi dr.
neyse herkeze güzeeelll,çok mutlu bir gün dilerim. ŞenizŞeniz

geçmiş olsun canım kıyamam:teselli:

Bende gec kaldım Çıtırlar tÜnaydın
bÜgÜn hanımlar ıŞdeyım artık ıŞÇılerımız bakamamıŞ benım yerıme berbat her yer bende yapımıyorum bıraz dÜzene soktum
artık oturacaĞım soĞuklar dÜŞene kadar evım gıbı deĞıl ama
ıdere edeceĞımmm opt herkese kolay gelsın hastalarımızada Şıfa versın rabımmm

kolay gelsin esmerim tatil bitti deseneyerimseniben

Back
X