Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GECMİŞ OLSUN İKİNİZEDE DUA EDECEĞİMMMM EMİN OLKİ YÜREKTEN DUA EDECEMMM KORKMAYIN YANIZDA OLMASAKDA KALPLERİMİZDESİNİZZZa.s.:1hug:
-------------------------------YEŞİLİM BANADA YER VARMI İHTİYACIĞM VAR TATİLEEEE
güneş abla ve hanım ablam ikinizede acil şifalar diliyorum
hanım ablam ya çok üzüldüm ama kafana takma hep söylüyorum beterin beteri var şükür edelim
buda geçecek allahın izni ile![]()
esmerim, tabi ki hepimiz gidiyoruz:):). anca beraber, kanca beraber...eksiksiz hastalarımızı bekliyoruz
güneş55 evhanımına açil şifalar diyrum dularımız sizinle
güneş55 evhanımı dualarımız sizinle
yeşilim bende geliyorum hemennn
evhanımı aradı görüştük ,,çok üzgün morali bozukmuş,,dr gitmiş buğün ,ayağı yanlış kaynamış,aynı yerden tekrar ameliyat olup tekrar çivi takılcakmış, ,
2 mizde cuma günü ameliyat olcaz buğün hastaneden aradılar,beni ,sabah 8 de gelin diye,,öğlen ameliyat olcam, dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar,,
rosen aynı ben ,al bendende o kadar, seninde anneler günün kutlu olsun :1hug:
Canlarım sağ olun , irnam beni güldürdün hangi beslenme şeklini öneriyorsun aşkitom :)aciilll beslenme şeklini değiştir canısı,
şaka şaka
ama ciddi olabilir.gerekiyorsa yardım al rosenim.kıyamam sana canım benim.
neden hiç ilgisiz konuların seni üzmezine izin veresinki,ne gerekiyorsa bir önce yap aşkımm.:1hug: :teselli:
günaydın çıtırlarım topiği ben açtım bugün dökülün bakalım
günaydıınn
dökülüyom egem essahtanda.
ilaçla adet oldum çok sancılanıyorum,zoraki olursa böyle olur işte.kendime kızıyorum yaa bir sene uzatalım dedi dr.
neyse herkeze güzeeelll,çok mutlu bir gün dilerim. ŞenizŞeniz
tünaydın egem nasılsın