40 ve +40 yaş

tünaydın kızlar nasılsınız ,
izmir çok sıcakkkk 26 derece

irnam geçmiş olsun ,,
oohh ne güzel yaa 26 derece,bizler hala evlerde üşüyoz güneşim.bizim yerimizede ısının bari.
Selam çıtırlar nasılsınız
İrnacım kesiliyorsun demi zor olmalı herhalde banada ön menapoz demişti dr.
ben menopoza girmişim ank.racım,ama dr. uzatalım bir sene daha dedi,ilk ilaç denemem ama zorlanıyor ki biraz halsızlikle sancı yaptı demekki.
geçmiş olsun canım kıyamam:teselli:
sağol egem sağol
Bende gec kaldım Çıtırlar tÜnaydın
bÜgÜn hanımlar İŞdeyİm artık İŞÇİlerİmİz bakamamıŞ benİm yerİme berbat her yer bende yapımıyorum bİraz dÜzene soktum
artık oturacaĞım soĞuklar dÜŞene kadar evİm gİbİ deĞİl ama
İdere edeceĞİmmm opt herkese kolay gelsın hastalarımızada Şİfa versİn rabİmmm

kolay gelsin esmerim,ama kız dikişleri felan attırma sakın,dikkatli ol.

Buradada hava çok güzel bugün eve tıkılıp kaldım işte ..
Yarın sabahta doktora gideceğim kontrole ayağım için bakalım ne diyecek belki fizik verecek oda belli değil daha

Buradada hava çok güzel bugün eve tıkılıp kaldım işte ..
Yarın sabahta doktora gideceğim kontrole ayağım için bakalım ne diyecek belki fizik verecek oda belli değil daha

hadi hayırlısı bakalım canım yaa,inşallah güzel haberlerle gelirsin.süprizzzzz

günaydıınn

dökülüyom egem essahtanda.

ilaçla adet oldum çok sancılanıyorum,zoraki olursa böyle olur işte.kendime kızıyorum yaa bir sene uzatalım dedi dr.
neyse herkeze güzeeelll,çok mutlu bir gün dilerim. ŞenizŞeniz
İrnam menapoz başlangıcı mı , normal adet gecikmesi mi ? Ostrojen içeren bir ilaçsa ben kullanmaya korkarım açıkçası .Biraz detaylı yazsan birtanem merak ettim ŞenizŞeniz

İrnam menapoz başlangıcı mı , normal adet gecikmesi mi ? Ostrojen içeren bir ilaçsa ben kullanmaya korkarım açıkçası .Biraz detaylı yazsan birtanem merak ettim ŞenizŞeniz

ostrojen içerikli canım.altı aydır olmuyorum ateşler felanda basmaya başladı,dr adet olmak istiyormusun dedi.bende istiyorum deyince.aylık ilaç verdi.hergün içimlik.üç reng bir ilaç.
hemen gitmedim dr.ben 6 ay kesildim sonra tekrar 7 ay oldum ve şimdi yine 6 aydır olmayınca gittim. dr a.ve istek üzerine verdi.:1hug:ama bugün ilk günümdü sabah sancılı oldu .şuan yok sancı felan.zaten ya ilk günü diye fazla kanamada yok.böyle olursa içmem bırakırım zaten.

Hayırlı cumalar ...inş. şifalarımızada kavuşuruz..
İrnam ya ilaçla olmasaydın, tamamen kesilseydin ne önerecekti Dr.
Hem olunca ne oluyor yumurta kalıyormu ki:jeyyar:şakkıdıBunlar gibi bi dünya soru var ,takılıp durup duruyor-tatlicadiarzu-öpüyorum çıtırtlar ..a.s.

günaydınlar herkese hayırlı cümalar dilerimmmm nasılsınız
en_guzel_kirmizi_gul.JPG

kolay gelsin esmerim tatil bitti deseneyerimseniben

tşk ederim
yok irnam sağol arkadaşımkaydirigubbakcemile5 ama iş ağır değil akşama kadar oturyorummm
---------------------------nazarboncugum afiyet olsun
ank afiyet olsun arkadaşlar güneş ablada ve ev hanımda haber alırsanız yazın olurmu canlarımmm kolay gelsin hepinizeee

iyi akşamlar kızlar.
bugün giremedim şehir dışındaydım.ancak girebildim.
kızalr.yeşilim iki gündür girmiyor.haberi olan varmıı ?????????.
selam verir cıkardı en azından.kafamçokkarıştı :bbo:

arkadaşlar biraz önce güneş 55 le tlf da konuştum ameliyatı çok iyi geçmiş hepinize selamı var yarın çıkacakmış sesi çok iyiydi hepinizi öpüyor

arkadaşlar biraz önce güneş 55 le tlf da konuştum ameliyatı çok iyi geçmiş hepinize selamı var yarın çıkacakmış sesi çok iyiydi hepinizi öpüyor

oohh çok sevindim yaa.
bugün evhanımıda ameliyat olacaktı onun naıl gecti acaba.inşallah bukez doğru tutarda rahat eder kadıncağız yaa.

:Saruboceq:

teşekkürler murgizannesi

Back
X