arkadaşlar biraz önce güneş 55 le tlf da konuştum ameliyatı çok iyi geçmiş hepinize selamı var yarın çıkacakmış sesi çok iyiydi hepinizi öpüyor
bendede selam çokkk geçmiş olsun ablamıza a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar biraz önce güneş 55 le tlf da konuştum ameliyatı çok iyi geçmiş hepinize selamı var yarın çıkacakmış sesi çok iyiydi hepinizi öpüyor
Evet canım,ben de bu gün içimden geçirdim.a.s.iyi akşamlar kızlar.
bugün giremedim şehir dışındaydım.ancak girebildim.
kızalr.yeşilim iki gündür girmiyor.haberi olan varmıı ?????????.
selam verir cıkardı en azından.kafamçokkarıştı :bbo:
oohh çok sevindim yaa.
bugün evhanımıda ameliyat olacaktı onun naıl gecti acaba.inşallah bukez doğru tutarda rahat eder kadıncağız yaa.
:Saruboceq:
teşekkürler murgizannesi
iyi akşamlar kızlar.
bugün giremedim şehir dışındaydım.ancak girebildim.
kızalr.yeşilim iki gündür girmiyor.haberi olan varmıı ?????????.
selam verir cıkardı en azından.kafamçokkarıştı :bbo:
çok güzel rahatladık iyi olduğuna sevindimmmmmarkadaşlar biraz önce güneş 55 le tlf da konuştum ameliyatı çok iyi geçmiş hepinize selamı var yarın çıkacakmış sesi çok iyiydi hepinizi öpüyor
yazık halada ölmüşşş yeşilim başın sağ olsun gelince arka arkaya geliyor metentli ol güzel yüreklimmmmcanlarım bu üzücü haberi vermek beni ne kadar üzsede,yeşilimi merak eden ve ona destek olmak isteyen arkadaşların olduğuna inanarak yazıyorum.
dün,hepimizin sevdiği,dualarda bulunduğu,tatlımı tatlı,tonton halacığını kaybetmiş.
mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.senağlamasenağlama
ve pazarteside,eşi ameliyat için hastaneye,çarşamba günüde pankreasa yakın kistin büyümesi üzerine ameliyat olacağını,haberini aldım.:çok üzgünüm:
burdan,başsağlığı ve açil şifalar diliyorum.allah tez günde sağlığına kavuşturur.
dua edin arkadaşlar,yeşilimin bu zor günlerde,desteğe ve dualarınıza ihtiyacı var.:Saruboceq::Saruboceq:
bir müddet aramızda olamayabilir.
allah yardımcısı olsun,sabırlar versin diyorum.
hepinize iyi geceler.
canlarım bu üzücü haberi vermek beni ne kadar üzsede,yeşilimi merak eden ve ona destek olmak isteyen arkadaşların olduğuna inanarak yazıyorum.
dün,hepimizin sevdiği,dualarda bulunduğu,tatlımı tatlı,tonton halacığını kaybetmiş.
mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.senağlamasenağlama
ve pazarteside,eşi ameliyat için hastaneye,çarşamba günüde pankreasa yakın kistin büyümesi üzerine ameliyat olacağını,haberini aldım.:çok üzgünüm:
burdan,başsağlığı ve açil şifalar diliyorum.allah tez günde sağlığına kavuşturur.
dua edin arkadaşlar,yeşilimin bu zor günlerde,desteğe ve dualarınıza ihtiyacı var.:Saruboceq::Saruboceq:
bir müddet aramızda olamayabilir.
allah yardımcısı olsun,sabırlar versin diyorum.
hepinize iyi geceler.
arkadaşlar gelince üst üste geliyor bende işe ara vermek zorundayım
-----------------kış boyunca düzelir dedik işler hiç düzelmediii gelip gitmelerim boşuna artık kapatacayız galiba benim iş yerimi bilmiyoruz kararsızıııı
allah kimseyi darda koymasın bir kapıyı kapatan rabbim değer kapıyı acar inş amin duanızı bende esirgemeyinnnn:
(((((
(
CANIMSINNN YA ANK SAĞOLLL
H Erşey bizler için değilmi arkadaşım üzülme sende tabiki kolay değil ama olmayınca olmuyor herhalde.
Tüm dualarımız seninle olsun arkadaşım.