40 ve +40 yaş

iyi akşamlar kızlar.
bugün giremedim şehir dışındaydım.ancak girebildim.
kızalr.yeşilim iki gündür girmiyor.haberi olan varmıı ?????????.
selam verir cıkardı en azından.kafamçokkarıştı :bbo:

Evet canım,ben de bu gün içimden geçirdim.a.s.

arkadaşlar biraz önce güneş 55 le tlf da konuştum ameliyatı çok iyi geçmiş hepinize selamı var yarın çıkacakmış sesi çok iyiydi hepinizi öpüyor

Canım,çok sevindim.Bir an önce aramızda olur inşallah. a.s.:nazar:

oohh çok sevindim yaa.
bugün evhanımıda ameliyat olacaktı onun naıl gecti acaba.inşallah bukez doğru tutarda rahat eder kadıncağız yaa.

:Saruboceq:

teşekkürler murgizannesi

İnşallah,bu sefer tüm sıkıntılarından kurtulur.a.sHep Dua ediyorum onlar için.:Saruboceq:Hepside iyi olsun inşallah.:1hug::nazar:

arkadaşlar biraz önce güneş 55 le tlf da konuştum ameliyatı çok iyi geçmiş hepinize selamı var yarın çıkacakmış sesi çok iyiydi hepinizi öpüyor

Öncelikle sana çok teşekkürler bilgilendirdiğin için canım arkadaşım ; güneşciğim geçmiş olsun sana.... dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.... herşey gönlünce olsun... a.s.

E HADİ BİRAZ GÜLELİM ne dersiniz çıtır arkadaşlarım benim.... alkisalkisalkis

iki bebek battaniyelerin altında oturuyormuş biri diğerine sormuş;
- Sen erkek bebek misin kız bebek mi?
Öteki;
- Bilmiyorum, nasıl anlarız ki?
Diğeri;
- Ben biliyorum akıllım demiş ve
Ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış veeee
gülümşemiş.
- Sen kız bebeksin bende erkek
Öteki;
- Ama nereden anladın?
-Çok kolay akıllım senin patiklerin pembe benim kiler mavi........:)

Bilim adamları 3 fare üstünde 3 ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış.
Fransız içkisini içen fare küt düşmüş.
İngiliz içkisini içen fare de küt diye düşmüş.
En son fareye Türk rakısı içirmişler, fare biraz sallandıktan sonra
haykırmış:
- Heyyytttt getirin lan kediyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................:)

Nasrettin hoca namaz kılarken camiye hırsız girmiş.
Nasıl olsa namazdayken birşey yapamaz diye düşünmüş.
Cüzdanını almış Nasrettin Hoca bunu hissedince başlamış söze:
- Kul euzu bi rabbi felak arkamdaki yalak cüzdanımı bırak yoksa yiyecen dayak.................:)

Cenaze arabasının şöförü araç boş iken yoldan geçen kıza laf atmış:
- Yavrum gel gezdireyim seni arabamla
Kız da:
- Hıhhh bununla mı gezdireceksin demiş.
Şöförde:
- Kızım millet bu arabaya binmek için ölüyor beeeee demiş....................:)

iyi akşamlar kızlar.
bugün giremedim şehir dışındaydım.ancak girebildim.
kızalr.yeşilim iki gündür girmiyor.haberi olan varmıı ?????????.
selam verir cıkardı en azından.kafamçokkarıştı :bbo:

evet yeşilim de yok inşallah iyidir kendisi

çok şükür atlattı görüşürsen çok selamları ve geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim çok uzak kalmasın buradan kendisinide öpüyorum kaydirigubbakcemile3

Yeşilimden neden haber yok bilende yokmu arkadaşlar.... :uhm:
Arkadaşların yazısından okuyunca merak ettim... sağlığı iyi olsunda......

a.s

canlarım bu üzücü haberi vermek beni ne kadar üzsede,yeşilimi merak eden ve ona destek olmak isteyen arkadaşların olduğuna inanarak yazıyorum.

dün,hepimizin sevdiği,dualarda bulunduğu,tatlımı tatlı,tonton halacığını kaybetmiş.
mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.senağlamasenağlama

ve pazarteside,eşi ameliyat için hastaneye,çarşamba günüde pankreasa yakın kistin büyümesi üzerine ameliyat olacağını,haberini aldım.:çok üzgünüm:

burdan,başsağlığı ve açil şifalar diliyorum.allah tez günde sağlığına kavuşturur.
dua edin arkadaşlar,yeşilimin bu zor günlerde,desteğe ve dualarınıza ihtiyacı var.:Saruboceq::Saruboceq:
bir müddet aramızda olamayabilir.
allah yardımcısı olsun,sabırlar versin diyorum.

hepinize iyi geceler.

Günaydınnn.
ırnacım çok üzüldüm yeşilim rahatsız olduğunu söylemişdi mekanı cennet olsun ALLAH yeşilime ve akrabalarına sabır versin.:Saruboceq:
Yeşilimin eşine ve kendisine acil şifalar diliyorum tez günde sağlıklarına kavuşurlar inşalla. :Saruboceq:
Hepinizin günü aydın sağlıklı gecmesi dileğiyle öpüyorum canlar.Şeniz

Hayırlı günler çıtırlar ..
İrna ,oyoy yeşilimin sıkıntıları hepsi üst,üste gelmiş demek ...
İnsandaki rabbim hiç bir yarattığına vermemiş .Yeşilim ablamın da inş.aylardır çektiği bu sıkıntıları acıları bir an önce hafifler...

günaydın çıtırlarım
yeşilim başınız sağolsun ayrıca geçmiş olsun

canlarım bu üzücü haberi vermek beni ne kadar üzsede,yeşilimi merak eden ve ona destek olmak isteyen arkadaşların olduğuna inanarak yazıyorum.

dün,hepimizin sevdiği,dualarda bulunduğu,tatlımı tatlı,tonton halacığını kaybetmiş.

ve pazarteside,eşi ameliyat için hastaneye,çarşamba günüde pankreasa yakın kistin büyümesi üzerine ameliyat olacağını,haberini aldım.:çok üzgünüm:

burdan,başsağlığı ve açil şifalar diliyorum.allah tez günde sağlığına kavuşturur.
dua edin arkadaşlar,yeşilimin bu zor günlerde,desteğe ve dualarınıza ihtiyacı var.:Saruboceq::Saruboceq:

hepinize iyi geceler.
yazık halada ölmüşşş yeşilim başın sağ olsun gelince arka arkaya geliyor metentli ol güzel yüreklimmmm
eşinede açıl şifa dilerim duamız siznle allah yardımcısı olsunnn
---------------------irnam haber verdiğin için sağollll canım duyarlı arkadaşımmm

arkadaşlar gelince üst üste geliyor bende işe ara vermek zorundayım
-----------------kış boyunca düzelir dedik işler hiç düzelmediii gelip gitmelerim boşuna artık kapatacayız galiba benim iş yerimi bilmiyoruz kararsızıııı
allah kimseyi darda koymasın bir kapıyı kapatan rabbim değer kapıyı acar inş amin duanızı bende esirgemeyinnnn:(::(((((((:(

hepinize iyi geceler.

Çok üzüldüm irnacım haber verdiğin içinde sağol.
Allah rahmet eylesin halacığının çok seviyordu hepte anlatırdı zaten.
Mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara uzun ömür versin.
Eşine de acil şifalar diliyorum en kısa sürede iyileşir inşallah.
Görüşürsen dileklerimi iletiver lütfen.

arkadaşlar gelince üst üste geliyor bende işe ara vermek zorundayım
-----------------kış boyunca düzelir dedik işler hiç düzelmediii gelip gitmelerim boşuna artık kapatacayız galiba benim iş yerimi bilmiyoruz kararsızıııı
allah kimseyi darda koymasın bir kapıyı kapatan rabbim değer kapıyı acar inş amin duanızı bende esirgemeyinnnn:(::(((((((:(

Herşey bizler için değilmi arkadaşım üzülme sende tabiki kolay değil ama olmayınca olmuyor herhalde.
Tüm dualarımız seninle olsun arkadaşım.

H Erşey bizler için değilmi arkadaşım üzülme sende tabiki kolay değil ama olmayınca olmuyor herhalde.
Tüm dualarımız seninle olsun arkadaşım.
CANIMSINNN YA ANK SAĞOLLL :utangac:ÇOK SIKINTIDAYIMMMM MOREL YOK AMA ALLAH BÜYÜKKK
BELKİ KİRASI KÜÇÜK Bİ YER BULURSAK ORAYA TAŞINIRSAK BELKİ DİYORUM YAAA:delphin::delphin::delphin:OFFFFFFFFF

Back
X