40 ve +40 yaş

selamlar ben sibel ev hanımının kızıyım annem hastaneden çıktı evde daha iyi 20 gün lük yeni bir alçı daha yapıldı 2 ameliyattan sonra .
hepinizi çok öptüğünü söylüyor en kısa süersede kendi yazacakmış hepinizi çok özlemiş sevgiler

Canım,çok sevindim.:nazar:İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşura.s.,bir daha sıkıntı göstermesin Allah ım.:Saruboceq:

Esmer im,inşallah hayırlısıyla atlatırsınız bu sıkıntılarıa.s..Moralini bozma :1hug:bu da geçecek inşallah.:Saruboceq:

selamlar ev hanımı arkadaşım çok geçmiş olsun en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulman dileği ile

selamlar ben sibel ev hanımının kızıyım annem hastaneden çıktı evde daha iyi 20 gün lük yeni bir alçı daha yapıldı 2 ameliyattan sonra .
hepinizi çok öptüğünü söylüyor en kısa süersede kendi yazacakmış hepinizi çok özlemiş sevgiler

hadi hayırlısı merak ediyorduk iyi oldu yazdığınız
hanım ablacım çok öpüyorum senin içinde herşey daha güzel olacak allahın izni ile
allah büyük şükür çok şükür
betesin beteri var allah muhafaza.....
aramıza dönmeni bekliyoruz :)a.s.

Ev hanımı geçmiş olsun canım .Yeşilim başı sağ olsun , Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin .

iyi akşamlar çıtırlarım
evhanımı geçmiş olsun kızınıda öpüyorum bize haber verdiği için
2 gündür bizim evin yanında sokak basketbolu var.mahallemiz şenlendi.biraz gürültü çok ama 2 günlük sadece.birazdan havai fişek varmış çok severim

Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Tüm güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim

Evhanımı, atlattın canım artık sıkıntıların geçecek inşallah. Sakın moralini bozma. Bizde seni öpüyoruz :1hug:

yeşilim mrb canım tekrar başın sağolsun eşinin durumu nasıl inş en kısa zamanda iyileşir öpüyorum

merhaba sibelcim,çok sevindik canım,20 gün sonra tamamen iyileşcek inşallah.annecine çooookk selamımızı söyle tatlım.Şeniz

aaa benden başka kimse yokmu kahvaltı edecek,hadiinn kızlar sofra beklemezzz.herşey güzel görünüyor.
ellerien sağlık esmerim.allah büyüktür canım.
hepinize güzel bir pazar dilerimŞeniz

EVET YA BEKLEMEZZZ DEMııı BENDE YORUMLARI AKŞAM YAZIYORUM HEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3
--------------------------------- BONCUĞUM TŞK EDERıM ÇOK ŞıRıNSıN ıYı DıLEKLERıN ıÇıNDESAĞOL

Son düzenleme:
Ev hanımın kısı sıbel tŞk ederız bıze haber verdıĞın ıÇın gecer sayılı gÜnler gecmıŞ olsun sım soyle annene:)

iyi akşamlar çıtırlarım
evhanımı geçmiş olsun kızınıda öpüyorum bize haber verdiği için
2 gündür bizim evin yanında sokak basketbolu var.mahallemiz şenlendi.biraz gürültü çok ama 2 günlük sadece.birazdan havai fişek varmış çok severim

hihoyyythihoyyythihoyyytBAĞILIRIM HAVAYI FİŞEKLERE BENİM İÇİNDE BAKKKK:dance::dance:

ıyı akŞamlar tatlı ruyalar
kendınıze ıyı bakın Çıtırlar
yarın doktordayım
oĞlende sonra anÇak gelebılrımmm Şımdılık hoŞÇakalın :)

hoşgeldin esmerim daha iyisindir inşallah çok üzme kendini her şerde bir hayır vardır.en güzel örneği biziz .merak etme herşey daha iyi olacak
bu arada havai fişek daha atılmadı merakla balkon da bekliyorum

yarın görüşürüz inşallah canıma.s.

kızlar, tüm güzel dileklerinize ve halacığım için yazdıklarınızdan Allah razı olsun

sağolsun irnam duyunca, merak ettiğinizi sizlere bildirmiş. ara sıra uğrarım

dün güneşi aradım, konuştum hepinize selâmı var çok iyiyim dedi

ev hanımına benden selâm yollayın lütfen. nasıl oldu acaba?

kendinize iyi bakın. hepinizi kucaklar öperim

Ablacım meraba tekrar başınız sağolsun
Sizi çok öpüyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın çıtırlarım iyi haftalarhihoyyyt

Back
X