40 ve +40 yaş

günaydın çıtır çıtırlara.s.

GÜnaydın arkadaŞlar
--------------19 mayıs genclık bayramınız kutlu olsun:)
-----------benımde 19 mayısada evlendıĞım gÜndÜÜÜÜ
ama Çok ÜzÜÇÜ bı durum var bunu eŞım hıÇ bıle umursamadııı
25 yılı devırdıkkk ama mazıden kalmıŞ gıbıııı her hangı bır gÜn gıbıydııı eŞım ıÇın:(
bunu dıle getırdıĞımde de ıŞım gÜÇÜm yokda yok analar gÜnÜymÜŞ yok babalar gÜnumÜŞ evlendıĞımız gÜnmÜŞŞŞ dedı gecırdı gıttııı ıŞde bızdekı durum buuuu
sadece kızlarım mutluluklar dıledııı bana ve ıyıkı annemızsın dedıler bu benı Çok mutlu ettıııı:):)

Günaydın :teytey:çıtırlarım inşallah gününüz sağlıklı ve güzel gecer :Saruboceq:Esmerim eşinle daha nice mutlu yılar geçirmen dileğiylea.s.
a_697.gif

Boş ver canımın içi üzülme erkekler hep böyle kutlamalar onlar için saçma geliyor.
Ama ne güzel evlatlarımız kutluyorya banada o yetiyor.
Benimde 5.4.1981 deydi kaç sene oldu inan bırak eşimi ben bile unuttum kızım bügün neydi diye soruyor hatırlamadım bile.
Okadar kendimizi yaşam mücadelesine vermişizki çoluk çocuk derken biz bile hatırlamaz hale geldik kaldıki eve bakmak zorunda kalan eşlerimiz.
Hepinizi öpüyorum canlar.

Son düzenleme:
Hayırlı günler çıtırt kızlar...
Esmerim yıl dönümün kutlu olsun inş.
Ne mutlu ki kızlarınla kutlamışın eniştemizin de canı sağolsun....
Acaba diyorum erkekler kutlamaları, biriksin de öylemi yapalım fikrinde ,hani toplu sünnet gibikaydirigubbakcemile3birde tarihle ilgili konular da çok vasatlar

yc30xi9.jpg

üzülme canım.benim daha birinci senesinde bile unutmuştu benim hanzoo.o gün bugündürde bende kutlamam.ama üzülmemmi tabiki üzülürüm.

naparsın bazı goçişler,ne kadar yontulsalarda,incelemiyorlar.yinede eksikliğini vermesin rabbim.:teselli:
evlilik gününüz kutlu olsun tatlım,yeterki her günümüz hzurlu,mutlu gecsin.sağlıklı olalım gerisini kafaya takma. :1hug:

GÜnaydın arkadaŞlar
--------------19 mayıs genclİk bayramınız kutlu olsun:)
-----------benİmde 19 mayısada evlendİĞİm gÜndÜÜÜÜ
ama Çok ÜzÜÇÜ bİ durum var bunu eŞİm hİÇ bİle umursamadııı
25 yılı devİrdİkkk ama mazİden kalmıŞ gİbİİİİ her hangİ bİr gÜn gİbİydİİİ eŞİm İÇİn:(
bunu dİle getİrdİĞİmde de İŞİm gÜÇÜm yokda yok analar gÜnÜymÜŞ yok babalar gÜnumÜŞ evlendİĞİmİz gÜnmÜŞŞŞ dedİ gecİrdİ gİttİİİ İŞde bİzdekİ durum buuuu
sadece kızlarım mutluluklar dİledİİİ bana ve İyİkİ annemİzsİn dedİler bu benİ Çok mutlu ettİİİİ:):)

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun biz kadınlar hep özel günlerimizde bekleriz hatırlansın diye.

Eşin hatırlamamış boşver takma kafana bak kızların hatırlamış ne güzel onların varlıkları bile yete bizlere.

Sağlıkla ve huzurla dolu bir 25 yıl daha kutlu olsun canım seni seviyoruz bizler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın hanımlar bugün geç kaldım biraz uyumuşum wallaha

Yeşilim nasıl acaba eşi bugün ameliyat olacaktı tüm dualarımız kendisiyle olacak.:Saruboceq:

GÜnaydın arkadaŞlar
25 yılı devİrdİkkk ama mazİden kalmıŞ gİbİİİİ her hangİ bİr gÜn gİbİydİİİ eŞİm İÇİn:(
bunu dİle getİrdİĞİmde de İŞİm gÜÇÜm yokda yok analar gÜnÜymÜŞ yok babalar gÜnumÜŞ evlendİĞİmİz gÜnmÜŞŞŞ dedİ gecİrdİ gİttİİİ İŞde bİzdekİ durum buuuu
sadece kızlarım mutluluklar dİledİİİ bana ve İyİkİ annemİzsİn dedİler bu benİ Çok mutlu ettİİİİ:):)

ah kıayamam canım takma kafana erkekler böyle işte.benim eşimde hiç önemsemez,başlarda bende kafam takar üzülürdüm:oklava: ama bıraktım evliliğimizin 10. yılıydı her zaman ben birşeyler için uğraşırdım artık bende takmayacağım dedim unutmuş göründüm,hatırlatmak için uğraşmadım:1closedeyes:.akşam elinde pasta ve yiyeceklerle geldi,alkisalkisalkis bu ne dedim evlilik yıldönümü için dedi öylemi dedim lülülülülülüdaha önce hatırlamıyordun ama dedim ,bu 10.yıl dedi:roflol:sonraki senelerde gene öyle böyle geçti,bu sene 20. sene bakalım ne olacak:delphin:gene aynı taktiği uygulayacağımdelikafaduldenister hatırlasın,ister unutsunşakkıdı

GÜnaydın arkadaŞlar

valla ablam bende kıyamam sana ya :(
ama üzülme üzülmemen için bek kızların var
senin yanındalar ve senin gibi anneleri oldukları için
çok ama çok şanslılar...........
inan bizim daha 4 yıl yolun başındayız bizimkiler bile hatırlamıyorlar
25 yıl olunca ben bile unuturum herhalde kaydirigubbakcemile3
maaşallah nice sağlıklı yıllar geçirin hep beraber :):nazar:

Günaydın hanımlar bugün geç kaldım biraz uyumuşum wallaha

Yeşilim nasıl acaba eşi bugün ameliyat olacaktı tüm dualarımız kendisiyle olacak.:Saruboceq:

tünaydın ablacım mrhb
evet dualarımız onunla
allah yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum bende

Günaydın :teytey:çıtırlarım inşallah gününüz sağlıklı ve güzel gecer :Saruboceq:Esmerim eşinle daha nice mutlu yılar geçirmen dileğiylea.s.
a_697.gif
tşk ederim canım çok güzeller emeğine sağlıkkk

Boş ver canımın içi üzülme erkekler hep böyle kutlamalar onlar için saçma geliyor.
Ama ne güzel evlatlarımız kutluyorya banada o yetiyor.
Benimde 5.4.1981 deydi kaç sene oldu inan bırak eşimi ben bile unuttum kızım bügün neydi diye soruyor hatırlamadım bile.
Okadar kendimizi yaşam mücadelesine vermişizki çoluk çocuk derken biz bile hatırlamaz hale geldik kaldıki eve bakmak zorunda kalan eşlerimiz.
Hepinizi öpüyorum canlar.
çok haklısın ama insanız neticede hatırlanmak istiyoruzzzz iyi dileklerin için tşk ederimmm

Hayırlı günler çıtırt kızlar...
Esmerim yıl dönümün kutlu olsun inş.
Ne mutlu ki kızlarınla kutlamışın eniştemizin de canı sağolsun....
Acaba diyorum erkekler kutlamaları, biriksin de öylemi yapalım fikrinde ,hani toplu sünnet gibikaydirigubbakcemile3birde tarihle ilgili konular da çok vasatlar
ne den bu erkekler boyle yapıyorlarkiiii halbuki 19 mayıs demek bizim evlendiğimiz gün demek :) çok çok tşk ederim canımmm:)

yc30xi9.jpg

üzülme canım.benim daha birinci senesinde bile unutmuştu benim hanzoo.o gün bugündürde bende kutlamam.ama üzülmemmi tabiki üzülürüm.

naparsın bazı goçişler,ne kadar yontulsalarda,incelemiyorlar.yinede eksikliğini vermesin rabbim.:teselli:
evlilik gününüz kutlu olsun tatlım,yeterki her günümüz hzurlu,mutlu gecsin.sağlıklı olalım gerisini kafaya takma. :1hug:
ay irna güldürdün beniiii hanzoooo yok annam bizimkisi tam bi salkooooo neymiş bizim için hergün evlilikmişşş ozelimi olurmuşşş diyor işte senin evliğini türkiye kutluyor diyor beni deli edmek için:) ay canım arkadaşımm iyi dileklerin için tşk ederim güldümm ya hanzoooo:)

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun biz kadınlar hep özel günlerimizde bekleriz hatırlansın diye.

Eşin hatırlamamış boşver takma kafana bak kızların hatırlamış ne güzel onların varlıkları bile yete bizlere.

Sağlıkla ve huzurla dolu bir 25 yıl daha kutlu olsun canım seni seviyoruz bizler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[tşk ederim ank canım evet kızlarım aradılar ablam geldi arkadaşlarım kutladı ama ben eşimde beklemiştimmm unutuldum galiba boyle günde unutulurmuş insannnn ya iyi dileklerin için tşk ederimmm:)
ah kıayamam canım takma kafana erkekler böyle işte.benim eşimde hiç önemsemez,başlarda bende kafam takar üzülürdüm:oklava: ama bıraktım evliliğimizin 10. yılıydı her zaman ben birşeyler için uğraşırdım artık bende takmayacağım dedim unutmuş göründüm,hatırlatmak için uğraşmadım:1closedeyes:.akşam elinde pasta ve yiyeceklerle geldi,alkisalkisalkis bu ne dedim evlilik yıldönümü için dedi öylemi dedim lülülülülülüdaha önce hatırlamıyordun ama dedim ,bu 10.yıl dedi:roflol:sonraki senelerde gene öyle böyle geçti,bu sene 20. sene bakalım ne olacak:delphin:gene aynı taktiği uygulayacağımdelikafaduldenister hatırlasın,ister unutsunşakkıdı
egem canım yaşlandıkmı ne bügünlerde ben takıyorum herşeyi kafamaaaa evet iş sıkıntısıda olabilerrr ama bende ilgi istemiştimm nerden adam bide ne ozel gün bekleme bendee demesinmi artık ben bu evlilk yılımızı kaldıracam tarihi hatırlamıyor olacağımmm :1no2: tşk ederim egem iyi dileklerin içinnn :1hug:

valla ablam bende kıyamam sana ya :(
ama üzülme üzülmemen için bek kızların var
senin yanındalar ve senin gibi anneleri oldukları için
çok ama çok şanslılar...........
inan bizim daha 4 yıl yolun başındayız bizimkiler bile hatırlamıyorlar
25 yıl olunca ben bile unuturum herhalde kaydirigubbakcemile3
maaşallah nice sağlıklı yıllar geçirin hep beraber :):nazar:
oy daha yinesiniz niçe uzun yıllara canım
işte o anlık üzüntümdü gecti bile bügün biraz burktu içim sizlerle paylaştım iyi dileklerin için tşk ederim sana da mutluluk dilerimmmma.s.

-----------------------------:enbuyukkk:--arkadaşlar hepinize tşk ederim cıtırlarımmmmmma.s.

eşime şunu yazmıştım dün cebine aynen şoyle
----------------Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"ınız olmasını diliyorum? eşin karın evinin hanımı sekreterin aşçın anne bu sıfatlardaki evde yalnız kalmış seni bekleyen biriçik eşinnn dedim yolladım msj?
-------------------- gelen cevap sevgili karıcığımmm şu an işdeğim gelince ellerinde operimmm
gülmekten yıkıldımmmm ya işi matraklaştırmışşşş?

ellerinden haaa :roflol: :roflol:

allahım yaa yanaklarından bari öp...:roflol:

ne adam ya.:smiley-cool:

kısss gül kıss, :roflol:komik hiç olmassa.

GÜnaydın arkadaŞlar

Esmeriimm,üzme kendini canım boşuna.:teselli:Çünkü,bu erkeklerin yapısından kaynaklanıyormuş.a.sa.sÇoğu hatırlamıyor,kalan azınlığın pek çoğuda işte adet yerini bulsun hesabı.yerimsenibenBende ilk sene hatırlanmıştım yalnızca,:çok üzgünüm:hatırlanacak güzel şeyler olsun da canısı.kaydirigubbakcemile5Önemli olan o.Nice yıllara,nice mutluluklara olsun inşallah.a.s.

eşime şunu yazmıştım dün cebine aynen şoyle
----------------Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"ınız olmasını diliyorum? eşin karın evinin hanımı sekreterin aşçın anne bu sıfatlardaki evde yalnız kalmış seni bekleyen biriçik eşinnn dedim yolladım msj?
-------------------- gelen cevap sevgili karıcığımmm şu an işdeğim gelince ellerinde operimmm
gülmekten yıkıldımmmm ya işi matraklaştırmışşşş?

ayy çok hoş ama :roflol:
nasılda sıvışmış işin içinden
ellerinden öperim ha.
akşama gelince hemen öptür sende
bizede sonucu bildir ama :jeyyar:

Esmeriimm,üzme kendini canım boşuna.:teselli:Çünkü,bu erkeklerin yapısından kaynaklanıyormuş.a.sa.sÇoğu hatırlamıyor,kalan azınlığın pek çoğuda işte adet yerini bulsun hesabı.yerimsenibenBende ilk sene hatırlanmıştım yalnızca,:çok üzgünüm:hatırlanacak güzel şeyler olsun da canısı.kaydirigubbakcemile5Önemli olan o.Nice yıllara,nice mutluluklara olsun inşallah.a.s.
TŞK EDRıM CANIM BENıM EVET YA DÜN ÜZÜLDÜM YA BÜGÜN HıÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÜZÜLMÜYORUMMMM HADı HADıııııı DıYORUM ARTIKIMMMM:teytey::teytey:

ayy çok hoş ama :roflol:
nasılda sıvışmış işin içinden
ellerinden öperim ha.
akşama gelince hemen öptür sende
bizede sonucu bildir ama :jeyyar:

ıYı FıKıRRRRRRRRR alkisalkisalkisAKŞAM OLSUN Bıııııııı SOYLERıMMM

Son düzenleme:
esmerim evlilik yıldönümün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla sağlık sıhhatlı bir ömür diliyorum ve öpüyorum

esmerim evlilik yıldönümün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla sağlık sıhhatlı bir ömür diliyorum ve öpüyorum
tşk ederim iyi dileklerin için bende seni çok öpyorummmma.s.
Bak sen hatırlat bunu esmerim

bak iyiki hatırlatınnnn unuttum bennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bügün kırmızı dondamı giysemmmmm neeee:roflol::roflol::roflol:

Back
X