40 ve +40 yaş

kızlar alemsiniz ya akşam akşam güldürdünüzalkisalkisalkis beni Allah da sizi güldürsün.Esmergüzeli daha nice uzun yıllar diliyorum eşinle,çocuklarınla.....Şeniz

tşk ederim iyi dileklerin için bende seni çok öpyorummmma.s.

bak iyiki hatırlatınnnn unuttum bennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bügün kırmızı dondamı giysemmmmm neeee:roflol::roflol::roflol:

Giy canım giykaydirigubbakcemile3,ama hayırdır bu gün yılbaşı mı derse hiç şaşırma:roflol::roflol:

kızlar alemsiniz ya akşam akşam güldürdünüzalkisalkisalkis beni Allah da sizi güldürsün.Esmergüzeli daha nice uzun yıllar diliyorum eşinle,çocuklarınla.....Şeniz
TŞK EDERİM CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİNNN

Giy canım giykaydirigubbakcemile3,ama hayırdır bu gün yılbaşı mı derse hiç şaşırma:roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:OLEYYY KIRMIZILARIMI GİYDİM AMA ADAM ANKARAYA GİTMİŞŞŞ:teytey::teytey::teytey:

SevgÜlu Çıtırlarım ıyı akŞamlar heyırlı geceler
------------------------allahım sıze tatlı ruya versınnn
ıÇınde banada versınnn

Sende gelseydin keşkea.sa.s,cmt.buluşma vardı:1hug::nazar:
sevgilerimi yolluyorum hepinize öpuyorum
onlar orda çalışyorlar kapı pencere takacaklarrr 23 mayıs resimlerini bekleiyorummmm [ /COLOR]
iyi gecelerr.....
çiçek abla sende gittinmi buluşmaya link varsa yollarmısın?
23 mayısda boncuğum buluşma var ankara buluşması çok güzel oluyorrr
keşke bende gide bilsemm

şöyle en afillisinden olsun ama kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:gel seni bi opemmm
vallahi giyecektimmm :delphin:adam yokkiiiCADIARZU

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım,taşınacağım nasıl olacaksa, bu defa çok zor geliyor hangi işten başlasam bilmiyorum

günaydın çıtırlarım,taşınacağım nasıl olacaksa, bu defa çok zor geliyor hangi işten başlasam bilmiyorum
SANADA GÜNAYDINNNNkolay gelsin evmi taşıyacan
allahım sana kolaylık versin hepsini koli yap üzerlerini yaz daha kolay olur senin için egem iştesin galibaaa o zaman zor oluyorrrCADIARZU

SANADA GÜNAYDINNNNkolay gelsin evmi taşıyacan
allahım sana kolaylık versin hepsini koli yap üzerlerini yaz daha kolay olur senin için egem iştesin galibaaa o zaman zor oluyorrrCADIARZU

teşekkür ederim canım ben çalışmıyorum ama neden bilmiyorum zor geliyor

sevgilerimi yolluyorum hepinize öpuyorum
onlar orda çalışyorlar kapı pencere takacaklarrr 23 mayıs resimlerini bekleiyorummmm [ /COLOR]

23 mayısda boncuğum buluşma var ankara buluşması çok güzel oluyorrr
keşke bende gide bilsemm

:roflol::roflol::roflol::roflol:gel seni bi opemmm
vallahi giyecektimmm :delphin:adam yokkiiiCADIARZU

giyemeden güme gitti senin kırmızı don kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın egem hayırdır ne taşınması böyle
bak canım önce büfeni boşaltıyorsun sonra kışlıkları kaldırıyorsun
süs eşyaların varsa onlar koliye giriyor
fazlalık olursa çöpe gidiyor
gerisi zaten geliyor
ahhhh ahhhh aklıma şimdi tayin günlerimiz geldi
wallaha nakliye şirketi halt ediyordu öyle bir toplanıyordumki sorma :delphin:

giyemeden güme gitti senin kırmızı don kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın egem hayırdır ne taşınması böyle
bak canım önce büfeni boşaltıyorsun sonra kışlıkları kaldırıyorsun
süs eşyaların varsa onlar koliye giriyor
fazlalık olursa çöpe gidiyor
gerisi zaten geliyor
ahhhh ahhhh aklıma şimdi tayin günlerimiz geldi
wallaha nakliye şirketi halt ediyordu öyle bir toplanıyordumki sorma :delphin:
teşekkür ederim canım.eşim ve çocuklar bahçeli ev istediler,ayrıca ççocuklar ayrı oda istiyorlar bende kabul ettim ev bulduk şimdi taşınacağız,aslında taşınmayı severiöm temizlik oluyor birikintiler atılıyor ama nedense bu defa zor geliyor
günaydın hanımlar egem kolay gelsin

teşekkür ederim canım

Canlarım günaydın. Sağlıklı bir gün dileğiyle hepinizi kucaklıyarak öpüyorum.

Kamuya açık yerlerde ve tüm kamu kurumlarının tuvaletlerinde ekonomik olduğu için sıvı sabunlar kullanılmakta. Elinizdeki açık yaralara temas ettiğinde %100 cilt kanseri riski taşıdığını ve Ankara Onkoloji Hastanesi'ne yapılan başvurularda son 4 yılda 'Cilt Kanseri' hastalarının sayısının %94 arttığını biliyor musunuz? Özellikle İsveç'ten alınan 'Sterisol' isimli dezenfektan içerikli sıvı sabun bu riski en çok taşıyanlardan. 'Sterol' adıyla pazarlanan bu sıvı dezenfektan sabuna dikkat edin. Umuma açık yerlerdeki sıvı sabunların hiçbir türünü asla kullanmayınız. Sağlıklı toplum olmak elimizde.

S.SAÇAN
Ege Üniversitesi
Nükleer Bilimler Enst.
35100,Bornova IZMIR / TURKIYE

ayyy canım benim .çok zor taşınmak bilmesmiyim.
allah kolaylık versin.yakın olsa gelirdik yardıma,el birliğince taşırdık hemen yaa.:teselli:
güle güle oturun şimdiden yeni evinizde.a.s.

fondantcakewithpolkadot.jpg

Esmer güzeli eşinle birlikte nice mutlu yıllar.

ayyy canım benim .çok zor taşınmak bilmesmiyim.
allah kolaylık versin.yakın olsa gelirdik yardıma,el birliğince taşırdık hemen yaa.:teselli:
güle güle oturun şimdiden yeni evinizde.a.s.
TEŞEKKÜR EDRİM canım keşke ne güzel olurdu güle oynaya iş yapardık

Kamuya açık yerlerde ve tüm kamu kurumlarının tuvaletlerinde ekonomik olduğu için sıvı sabunlar kullanılmakta. Elinizdeki açık yaralara temas ettiğinde %100 cilt kanseri riski taşıdığını ve Ankara Onkoloji Hastanesi'ne yapılan başvurularda son 4 yılda 'Cilt Kanseri' hastalarının sayısının %94 arttığını biliyor musunuz? Özellikle İsveç'ten alınan 'Sterisol' isimli dezenfektan içerikli sıvı sabun bu riski en çok taşıyanlardan. 'Sterol' adıyla pazarlanan bu sıvı dezenfektan sabuna dikkat edin. Umuma açık yerlerdeki sıvı sabunların hiçbir türünü asla kullanmayınız. Sağlıklı toplum olmak elimizde.

S.SAÇAN
Ege Üniversitesi
Nükleer Bilimler Enst.

hoşgeldin lereenim özledik canım bilgiler için teşekküra.s.

Canım,kolay gelsiinn..a.s.

Kamuya açık yerlerde ve tüm kamu kurumlarının tuvaletlerinde ekonomik olduğu için sıvı sabunlar kullanılmakta. Elinizdeki açık yaralara temas ettiğinde %100 cilt kanseri riski taşıdığını ve Ankara Onkoloji Hastanesi'ne yapılan başvurularda son 4 yılda 'Cilt Kanseri' hastalarının sayısının %94 arttığını biliyor musunuz? Özellikle ısveç'ten alınan 'Sterisol' isimli dezenfektan içerikli sıvı sabun bu riski en çok taşıyanlardan. 'Sterol' adıyla pazarlanan bu sıvı dezenfektan sabuna dikkat edin. Umuma açık yerlerdeki sıvı sabunların hiçbir türünü asla kullanmayınız. Sağlıklı toplum olmak elimizde.

S.SAÇAN
Ege Üniversitesi
Nükleer Bilimler Enst.

Neyi kullanıp,neye güveneceğimizide şaşırdık artık.delikafaduldenAllah,yardımcımız olsun.:Saruboceq:a.s.:nazar:

Back
X