40 ve +40 yaş

YEŞİLİM den

herşey iyi geçti...şükürler olsun

---------------------------------------------------------------------------------------------

az önce haberini aldım aynen aktarıyorum.çok şükür yeşilimin canı,hayat arkadaşı hayırlısıyla atlatmış.inşallah bundan sonrası daha kolay olur iyileşmesi .
carcabuk iyileşirde yeşilimizde rahata kavuşur.açil şifalar diliyorum sayın abimize.çok gecmişler olsun.hihoyyythihoyyyt

ayy ben çok sevindim yaa.allah kimseyi darda koymasın inşallahhh.a.s.a.s.

iyi geceler kızlar yeni eve gittik geldik.yapılacak tamiratlar var onları bekleyeceğiz sonra temizlik olacak .bende evde yavaş yavaş toplanacağım hayırlısıyla

bu arada yeşilim in eşinede geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum

Burasıda dün kapalıydı yağar diye düşündüm ama tık yok
Evet ya sonradan faturası bizlere çıkıyor

Sorma ya boncuğum ev iyice sessiz kaldı arada takışıyorduk iyi oluyordu
Kimsede yok burada bütün gün evin içinde kalıyorum dışarı çıksam kimse yok yanımda
kıyamam ablam ya keşke ben gelebilsem arada takışsakkaydirigubbakcemile3
merhabalar ben güneş55 şin kızı gülşah, annemin genel durumu iyi,yalnız pek oturamadığı için siteye giremiyor, yarın kontröle gidecek dr,, hepinize çok slm var,
iyi akşamlar
ne güzel güneş ablanın iyi ye gitmesine sevindim
çok slm bizden benim yerimede öp :)

iyi geceler kızlar yeni eve gittik geldik.yapılacak tamiratlar var onları bekleyeceğiz sonra temizlik olacak .bende evde yavaş yavaş toplanacağım hayırlısıyla

abla taşınıyosun dimi zor olsa gerek.....
allah yardımcın olsun...

fondantcakewithpolkadot.jpg

Esmer güzeli eşinle birlikte nice mutlu yıllar.[/QUOTE]
TŞK EDERİM
NERDESİN OZLEDİK SENİ HOŞ GELDİNNNN
-----------------------a.sa.s--YA ANK GÖME GİTTİM:roflol::roflol:
EGEM KOLAY GELSİNNN İYİ OLUYOR BAHCELİ EV GÜLE GÜLE OTURR
------:nazar:--NE GÜZEL GÜNEŞ ABLANINDA SAĞLIĞI YERİNDEE TŞK EDERİZ GÜLŞAHHH İYİ BAK ANNENEEEa.s.
---------TŞK İRNAM BİZE HABER VERDİĞİN İÇİN KALBİ GÜZEL ARKADAŞIM
ÇOK SEVİNDİK BÜGÜNLER SEVİNÇLİ HABER DUYALIM YEŞİLİM ÇOK ÇOK GECMİŞ OLSUN EŞİNİZEEa.s.
-------------------------
718.jpg

KOLAY GELSİN HAYIRLISIYLA CANIM SIKMADAN CANINI İŞLERİNİ HALET
YENİ Bİ YER YENİ İNSAN DEMEK NE GÜZELLLLLyerimsenibenyerimseniben

KOLAY GELSİN HAYIRLISIYLA CANIM SIKMADAN CANINI İŞLERİNİ HALET
YENİ Bİ YER YENİ İNSAN DEMEK NE GÜZELLLLLyerimsenibenyerimseniben

TŞK EDERİM
NERDESİN OZLEDİK SENİ HOŞ GELDİNNNN
-----------------------a.sa.s--YA ANK GÖME GİTTİM:roflol::roflol:
EGEM KOLAY GELSİNNN İYİ OLUYOR BAHCELİ EV GÜLE GÜLE OTURR
------:nazar:--NE GÜZEL GÜNEŞ ABLANINDA SAĞLIĞI YERİNDEE TŞK EDERİZ GÜLŞAHHH İYİ BAK ANNENEEEa.s.
---------TŞK İRNAM BİZE HABER VERDİĞİN İÇİN KALBİ GÜZEL ARKADAŞIM
ÇOK SEVİNDİK BÜGÜNLER SEVİNÇLİ HABER DUYALIM YEŞİLİM ÇOK ÇOK GECMİŞ OLSUN EŞİNİZEEa.s.
-------------------------[IMG]http://i0905.hizliresim.com/2009/5/22/718.jpg

yeşilim eşine geçmiş olsun canım
egem yeni evin hayırlı osun allah kolaylık versin
herkeze iyi geceler

kıyamam ablam ya keşke ben gelebilsem arada takışsakkaydirigubbakcemile3

ne güzel güneş ablanın iyi ye gitmesine sevindim
çok slm bizden benim yerimede öp :)

abla taşınıyosun dimi zor olsa gerek.....
allah yardımcın olsun...

hepinize teşekkür ederim kızlar biraz yorulacağım ama inşallah iyi olacaka.s.

Allahım;
Mal verdiğin zaman saadetimi,
Kuvvet verdiğin zaman aklımı,
ıktidar verdiğin zaman basiretimi,
Bela verdiğin zaman imanımı,
Nimet verdiğin zaman mertliğimi,
Güzellik verdiğin zaman iffetimi,
Zorluk verdiğin zaman sabrımı,
Benden alma YARABıM.....
Rabbim verdiği nimetlerin şükrünü eda etmeyi
Bizim dert olarak gördüklerimize sabır göstermeyi
Hayırlı insanlarla karşılaşmayı
Bizlerinde hayırlı insanlardan olmasını
Hayata geliş gayemizin bilincinde olmayı
Ve bu doğrultuda hayatımıza yön vermeyi
Kısacası her şeyin hayırlısıyla karşılaşmayı nasip eyle...
ALLAHIM BıZE ;
Günümüzü aydınlatacak ARZU
Arzularımızı güçlendirecek KUVVET
Kuvvetimizi yaratacak PARA
Parayı kazanacak FIRSAT
Fırsatları değerlendirecek AKIL
Aklı koruyacak SAĞLIK
Sağlığımızı sürdürecek MUTLULUK
Mutluluğu getirecek SEVGı ver ıNŞALLAH... AMıN

Rabbim cumalarımızı hayırlara vesile etsin..esmer güzeli duan çok güzel amin.diyen kalbler ferahlasın inş..Hastalarımıza acil şifalar işleri yoğun olanlara da kolaylıklar nasip etsin...:Saruboceq:a.s.

Allahım;
Mal verdiğin zaman saadetimi,
Kuvvet verdiğin zaman aklımı,
İktidar verdiğin zaman basiretimi,
Bela verdiğin zaman imanımı,
Nimet verdiğin zaman mertliğimi,
Güzellik verdiğin zaman iffetimi,
Zorluk verdiğin zaman sabrımı,
Benden alma YARABİM.....
Rabbim verdiği nimetlerin şükrünü eda etmeyi
Bizim dert olarak gördüklerimize sabır göstermeyi
Hayırlı insanlarla karşılaşmayı
Bizlerinde hayırlı insanlardan olmasını
Hayata geliş gayemizin bilincinde olmayı
Ve bu doğrultuda hayatımıza yön vermeyi
Kısacası her şeyin hayırlısıyla karşılaşmayı nasip eyle...
ALLAHIM BİZE ;
Günümüzü aydınlatacak ARZU
Arzularımızı güçlendirecek KUVVET
Kuvvetimizi yaratacak PARA
Parayı kazanacak FIRSAT
Fırsatları değerlendirecek AKIL
Aklı koruyacak SAĞLIK
Sağlığımızı sürdürecek MUTLULUK
Mutluluğu getirecek SEVGİ ver İNŞALLAH... AMİN

AMİNNNNNNN AMİNNNNNNN HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRRa.s.

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar.

dualarınız kabul,gününüz güzel,işleriniz kolay gelsin.

allah sağlıktan ayırmasın kimseyi.

egem,emine,nazarbonucuğum,esmergüzeli,ank,dağçiçeği,lereenim,yeşilim,rosenim,güneş,ve diğer tüm arkadaşlarıma kucaklar öperiimmmŞeniz Şeniz

Evlilik Yüzüğümüzü (Alyansı) neden dördüncü parmağımıza takmalıyız?
Bunun, Çinliler'in anlattığı çok güzel ve inandırıcı bir açıklaması var...

* Başparmak, anne-babanızı,
* ışaret parmağı, kardeşlerinizi,
* Orta parmak, sizi,
* Dördüncü parmak (yani yüzük parmağı), hayat arkadaşınızı,
* Ve serçe parmak, çocuklarınızı temsil eder.

Alyans- evlilik yüzüğü

ılk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta parmakları bükün ve sırt sırta birleştirin. Daha sonra kalan dört parmağınızı da şekildeki gibi açıp, uç uca getirin.

Şimdi, anne babanızı temsil eden başparmaklarınızı ayırmaya çalışın... Açılacaktır, çünkü anne babanız sizinle birlikte ömür boyu yaşamayacaktır. Er ya da geç onlardan ayrılmak zorundasınız.

Baş parmaklarınızı önceki gibi birleştirip, kardeşlerinizi temsil eden işaret parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacaktır, çünkü kardeşleriniz kendi ailelerini kurup, ayrı bir hayat seçer.

ışaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacak, çünkü çocuklar da evlenir ve bir gün kendi hayatlarını kurar.

Son olarak serçe parmaklarınızı birleştirip, eşlerinizi temsil eden yüzük parmaklarınızı ayırmaya çalışın. Ayıramadığınızı görünce şaşıracaksınız. Çünkü karı-kocalar hayat boyu bir arada yaşarlar... ıyi günde ve kötü günde...

Diğer bir teoriye göre ise;

Vücudumuzda direk kalbe giden tek damar evlilik yüzüğünü taktığımız Parmaktadır...

Başka hiç bir parmağımızdan direk kalbe giden bir damar yoktur...

ben gündüz giremedim
cumamı mübarek edenlerin etmeyenlerin
geçmiş ve gelecek cumalarınız mübarek olsun sizlerinde
iyi geceler.............

günaydın ,,hayırlı günler ,,canlarım dostlarım,,arkadaşlarım

telefonlar ve msj larla geçmiş olsun diyen,,beni merak eden özleyen,,,bitanelerim hepinize çokkkkk teşekkür ederim,, kucak dolusu sevgiler size
bana çok büyük moral kaynağı oldunuz ,dualarınızla,olsun güzel sözlerinizle olsun,,iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız,,bu arada kk yada teşekkürler,,,kk olmasdı nerden tanıcaktım ,nerden böyle güzel arkadaşlarım olcaktı,,

ben iyim şükür ,yavaş yavaş daha iyi olcam inşallah,,,geziniyom , ihtiyaçlarımı kendim görüyom , hafif ,işler yapıyorum ,fazlasına uzanamıyorum,nede olsa kısıtlı hareketlerim,,bunda şükür,,
1 saat sürmüş ameliyatım,taş büyük olduğundan kırmışlar ,kapalı ameliyat oldum ,poşetin içinde gördüm , ben bunları taşımışım içimde dedim,inanamadım,taş parçalarını ve çamuru,,
hastaneden ve çalışanlarından allah razı olsun çok güzel ilgileniyorlar benle ve diğer hastalarla,,
allah ne eksik etsin ne muhtaç etsin,,,allah tüm insanlığa iyilikler versin,,

hepinizi çok öpüyorum ,kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum,,kaydirigubbakcemile3a.s.

Güneş ablam sağsağlim aramıza dönmene çok sevindim:nazar:,tekrar çok geçmiş olsun,a.s.kendine dikkat et.Hepinize mutlu,sağlıklı,huzurlu bir haftasonu diliyorum:1hug:

günaydın ,,hayırlı günler ,,canlarım dostlarım,,arkadaşlarım

telefonlar ve msj larla geçmiş olsun diyen,,beni merak eden özleyen,,,bitanelerim hepinize çokkkkk teşekkür ederim,, kucak dolusu sevgiler size
bana çok büyük moral kaynağı oldunuz ,dualarınızla,olsun güzel sözlerinizle olsun,,iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız,,bu arada kk yada teşekkürler,,,kk olmasdı nerden tanıcaktım ,nerden böyle güzel arkadaşlarım olcaktı,,

ben iyim şükür ,yavaş yavaş daha iyi olcam inşallah,,,geziniyom , ihtiyaçlarımı kendim görüyom , hafif ,işler yapıyorum ,fazlasına uzanamıyorum,nede olsa kısıtlı hareketlerim,,bunda şükür,,
1 saat sürmüş ameliyatım,taş büyük olduğundan kırmışlar ,kapalı ameliyat oldum ,poşetin içinde gördüm , ben bunları taşımışım içimde dedim,inanamadım,taş parçalarını ve çamuru,,
hastaneden ve çalışanlarından allah razı olsun çok güzel ilgileniyorlar benle ve diğer hastalarla,,
allah ne eksik etsin ne muhtaç etsin,,,allah tüm insanlığa iyilikler versin,,

hepinizi çok öpüyorum ,kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum,,kaydirigubbakcemile3a.s.

günaydın arkadaşlar...

güneşim çok çok geçmiş olsun canım...Allah bir daha göstermesin inş...tüm hastalarada acil şifa versin Rabbim...

Back
X