Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canlar ben geldim beni merak etmişsiniz dualar etmişsiniz Allah razı olsun canlar inan nefesinizi yanımda hisetim o kadar pozitiftimki sayenizde canlarım ya iyiki varsınız..opu çook rahat geçti emriyologlada konuştum ımsı ve traşlama şlemi yapılcak inş yarın dölenip bölünmeye başlarsa canlar..bu sefer çook rahatım nedense önceden içime bir korku olurdu ya dölenmese diye..şimdi nedensiz bir rahatlık var bu aşamlara gelmekte benim için şaşırtıcı 3 hafta önce tamam menopoza girdim derken Rabim büyüklüğünü gösterdi çok şükür...yarın inş daha güzel haberler veririm sizlere olmasada herşeyde vardır bir hayır..

Valla ben de çok çıktı da ne oldu? Kalite bozuk olduktan sonra. Az olsun, öz olsun, bizim olsun:)

İnşallah o buluşmaya ben de katılabilirim. Edirne' den geleceğim çünkü. Bu tarafa yolun düşerse beklerim...

Sağlıkla, sımsıkı tutunsunlar, 9 ay sonra kucağında olsunlar inşallah.
Bir KAsım gelini daha varmış aramızda. Yok mu artıran?
Süt ve süt ürünlerini temizliğinden ve uygun şartlarda hazırlanıp üretildiğinden emin olarak kullan. Toksoplazma testi yaptırdın mı bilmiyorum. Bağışıklığın varsa sorun değil ama daha önce geçirmediysen risk. Meyve sebzeden de geçebildiği için mümkünse önce sirkeli, ardından buzlu suda bekletebilirsin. Mikropların %85 i soğukta ölüyor. Eti de güvendiğin yerden alıp iyice pişirmen gerek. Ve çiğ et tüketme. Salam- sosis, jambon vs. Protein için bakliyattan faydalanabilirsin. Balığı da çok abartma, özellikle civa oranı yüksek yağlı balıklar, bebeğin sinir sistemi üzerinde olumsuz etki yapıyor. Haftada iki yeterli. Onun dışında istediğini ye. (Ne kaldıysa geriye?)

oooo maşallah, bizim evdekiler bencileyin kısır:)
Bahçedekileri de yakaladığımı affetmiyorum.

Valla kısırlaştırmaya fırsat bulamadan hamile kalıyor benimkiler. Bir de gelip karnıma yatıyorlar nisbet yapar gibi. İki yıl önce bir tek yavru kedi aldım eve. Hayatımda ilk defa. Sonra onun üç kızı oldu. Sonra o üç kızın ikisinden 11 yavru oldu, şimdi yine birisi hamile. Sanırım 3 tane daha geliyor. Diğer kuzum da hamile kalmıştı ama ilk eve aldığım kedimle onun bebekleri doğum başlayamadığı için içeride kaldı. Anneyi o yüzden kaybettik. Kızını da son anda sezaryenle kurtardık. O arada kısırlaştırıldı zaten. Yani hepsi akraba. Hatta hepsi süt kardeş oldu yavruların.

Allahım hiç birini hatırlamıyorum iyi mi
2001 tanışmamız... 2010 evlenmemiz :)
Özel günleri kutlamıyoruz biz, hepten unutmuşum. Kasım da bir şeyimiz vardı galiba ama neydi acaba...

Neyse, yılları unutmamışsın
Her günün balayı tadında geçiyorsa, bunları sayma ihtiyacı duymamışsındır. :)

Doktora gitmedin mi? Muhtemelen bebeği besleyebilmek için senden aldığı besinlere senin de ihtiyacın vardır. Özellikle kalsiyum. Bir hastaneye git, hiç değilse serum ve ateş düşürücü verirler. Yüksek ateş riskli senin için.

Diğerlerini bilmem ama nar suyunu annemden biliyorum. Nodüllü tiroidi ve adet düzensizliği olmasına rağmen kocasına yan gözle baksa hamile kalıyormuş. (Kocası, babam oluyor) Kürtajlarının sayısını unutmuş. Ama nar ekşisini çok tüketirdi. Biraz sulandırır, içine maydonoz doğrar, sarımsak ezer, ekmek doğrar, biraz tuz serper öğün diye tüketirdi.

Hadi bir güzel haber de ben vereyim. Ev bulduk. Bahçe içinde, müstakil, kaloriferli. Çok güzel değil ama kümes gibi de değil. En son öğrenciye kiralamışlar, o yüzden epey boya ve temizlik işi var. Ama haklarını yemeyeyim, yetenekli çocuklarmış. Çizimlerine bayıldım. Boyadan sonra bir iki süsleme için çağırabilirim kerataları
Hiç değilse hayvanlarımla mutlu mesut yaşayabileceğim bir yer oldu. Eşimin de gönlü oldu. Bu arada ev sahibi veteriner hekimi. O yüzden sıkıntı yok. "BOŞUNA ENDİŞELENMİŞİM"

hadi gözün aydın canım inş yeni kirana eşinle bebişinle mutlu mesut huzurlu yaşarsınız ..

canım ne güzel bu aşamalara gelebildin inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider busefer bebeğine kavuşursun inşallah..

Oh Şahane, gönlünüze göre olmuş. Artık kısırlaştırmanın ucundan tutar ev sahibi.

Hayırlı olsun acmilam inşallah 9 ay boyunca içeride kalıp evlat olsunlar en en en icten şekilde dualarım sen ve sonuç bekleyen tüm arkadaslarla.
Miranda, bugün kontrolün vardi canim, ne güzel bebegini izledin mutlulugun daim olsun.
Amin canimm rabbim isteyen dileyen herkese tattirsin inşallah

Bize gelince 1.5 aydır geçmeyen bacak arası agrim vardı ki hala var bağlar zorlanmis prenseste kafayı dayamis oyüzden artiyormus magnezyum desteği verdi inşallah geçer corabimi giyemiyorum o derece zordayim . Onun haricinde minnak şükürler olsun ki iyi 670 gr olmuş 1 hafta önden gidiyor maşallah haftaya 6 aylık oluyoruz allahın izniyle her daim dilimde duasiniz canim arkadaşlarım sevgilerimi gönderiyoruz minnagimla

Yarına randevu aldım inşllah gidicem

Günaydın. Gözünaydın evinizide bulmuşsunuzz.yeni ev bebişinizle şenlenir inşallah. Mutlu Mesut günleriniz olur Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…