- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.841
Valla ben de çok çıktı da ne oldu? Kalite bozuk olduktan sonra. Az olsun, öz olsun, bizim olsun:)Bu bilgiler çok güzel, çok teşekkürler.
Ancak çok önemli bir sorunum var, 40 yaşıma bastım ve bir yumurtalığımda yetmezlik var, diğer yumurtada da sadece 2 adet folikül göründü. Şu yumurtalıkları bir güzel harekete geçiren sihirli bir formül var mı acaba?
Senin bu pozitifliğine hayranım, insanı bir anda keyiflendiriyorsun, mutlu ediyorsun. Çok teşekkürler canım, bir gün tüm kızlar hadi İstanbulda toplanıyoruz derseniz beni çağırmayı unutmayın, özellikle seni tanımak isterim.
Çok teşekkürler canım benim.
Canlarim iki bebisimi aldim geldim napcami bilmiyorum ne yesem ne yemesem abartmakta istemiyorum insallah bu sefer bana tutunur hayirli evlat olurlar bircara kim yazmisti süt peynir yenmiyecek duye dogumu hatirliyorum canlaeim 2 sini dondurduk ikisini aldim geldim doktir estrofem ister al ister alma dedi onada sasirdim ama cumartesiden itibaren alucam test günüm ayin 20 si 19 kasimda evlendim insallah güzel bir hediye veririm esime herkesi öptüm
oooo maşallah, bizim evdekiler bencileyin kısır:)
Bahçedekileri de yakaladığımı affetmiyorum.
benide 3 Kasımda istemişlerdi, 10 Kasımda sözlenmiş, 24 Kasımdada nişanlanmıştım:))
Allahım hiç birini hatırlamıyorum iyi mi
2001 tanışmamız... 2010 evlenmemiz :)
Özel günleri kutlamıyoruz biz, hepten unutmuşum. Kasım da bir şeyimiz vardı galiba ama neydi acaba...
Arkadaşlar benim sorunum var bilen var mı acaba? 9 haftalık oldum fakat opu dan itibaren üç kere sıtma Nöbeti gibi birsey geçiriyorum. Bugün saat 7 gibi bir başladı zaten kendim işe gidemediğim gibi eşim de gidemedi 2 saat sürdü ne varsa battaniye yorgan aşırı terleme ateş devam etti . Sıtma ama sesli sesli bağırarak geldi . Ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum bugün hala bir Üşüme var içimde karnımda biraz Sancı ... Sancının olması çok normal çok titredim çünkü
Benim ilk denemem olduğundan kafamda deli sorular var. Aklıma takılanları doktoruma mail attım. Belki benim gibi olanlara cevap olur diye paylaşmak istedim:)
1-Dondurulmuş embriyo tedavisi sırasında transfere kadar arada alkol alabilir miyim? Arada acaip kırmızı şarap istiyor canım. Cevap: Az miktarda alabilirsin.
2-Blastosist ve 3. gün embriyosu aynı anda konulabilir mi? Cevap: Evet, kontrol günü karar verilecek
3- Transfere kadar cinsel ilişki yasak mı? Cevap: Hayır, bir sorun yok
4- Nar suyu içmek rahim duvarına iyi gelir mi? Cevap: Zararı yok, yararı kanıtlanmamış. İçebilirsin.
5- Kahve? Cevap: Günde 2 yi geçmesin.
6- Yeme içme? Cevap: Bol su, protein ağırlıklı beslenme
Google hanımda iyidir, değil mi? :)
hadi gözün aydın canım inş yeni kirana eşinle bebişinle mutlu mesut huzurlu yaşarsınız ..Hadi bir güzel haber de ben vereyim. Ev bulduk. Bahçe içinde, müstakil, kaloriferli. Çok güzel değil ama kümes gibi de değil. En son öğrenciye kiralamışlar, o yüzden epey boya ve temizlik işi var. Ama haklarını yemeyeyim, yetenekli çocuklarmış. Çizimlerine bayıldım. Boyadan sonra bir iki süsleme için çağırabilirim kerataları
Hiç değilse hayvanlarımla mutlu mesut yaşayabileceğim bir yer oldu. Eşimin de gönlü oldu. Bu arada ev sahibi veteriner hekimi. O yüzden sıkıntı yok. "BOŞUNA ENDİŞELENMİŞİM"
hadi gözün aydın canım inş yeni kirana eşinle bebişinle mutlu mesut huzurlu yaşarsınız ..
canım ne güzel bu aşamalara gelebildin inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider busefer bebeğine kavuşursun inşallah..canlar ben geldim beni merak etmişsiniz dualar etmişsiniz Allah razı olsun canlar inan nefesinizi yanımda hisetim o kadar pozitiftimki sayenizde canlarım ya iyiki varsınız..opu çook rahat geçti emriyologlada konuştum ımsı ve traşlama şlemi yapılcak inş yarın dölenip bölünmeye başlarsa canlar..bu sefer çook rahatım nedense önceden içime bir korku olurdu ya dölenmese diye..şimdi nedensiz bir rahatlık var bu aşamlara gelmekte benim için şaşırtıcı 3 hafta önce tamam menopoza girdim derken Rabim büyüklüğünü gösterdi çok şükür...yarın inş daha güzel haberler veririm sizlere olmasada herşeyde vardır bir hayır..
Oh Şahane, gönlünüze göre olmuş. Artık kısırlaştırmanın ucundan tutar ev sahibi.Hadi bir güzel haber de ben vereyim. Ev bulduk. Bahçe içinde, müstakil, kaloriferli. Çok güzel değil ama kümes gibi de değil. En son öğrenciye kiralamışlar, o yüzden epey boya ve temizlik işi var. Ama haklarını yemeyeyim, yetenekli çocuklarmış. Çizimlerine bayıldım. Boyadan sonra bir iki süsleme için çağırabilirim kerataları
Hiç değilse hayvanlarımla mutlu mesut yaşayabileceğim bir yer oldu. Eşimin de gönlü oldu. Bu arada ev sahibi veteriner hekimi. O yüzden sıkıntı yok. "BOŞUNA ENDİŞELENMİŞİM"
Hayırlı olsun acmilam inşallah 9 ay boyunca içeride kalıp evlat olsunlar en en en icten şekilde dualarım sen ve sonuç bekleyen tüm arkadaslarla.Canlarim iki bebisimi aldim geldim napcami bilmiyorum ne yesem ne yemesem abartmakta istemiyorum insallah bu sefer bana tutunur hayirli evlat olurlar bircara kim yazmisti süt peynir yenmiyecek duye dogumu hatirliyorum canlaeim 2 sini dondurduk ikisini aldim geldim doktir estrofem ister al ister alma dedi onada sasirdim ama cumartesiden itibaren alucam test günüm ayin 20 si 19 kasimda evlendim insallah güzel bir hediye veririm esime herkesi öptüm
Amin canimm rabbim isteyen dileyen herkese tattirsin inşallahMiranda, bugün kontrolün vardi canim, ne güzel bebegini izledin mutlulugun daim olsun.
Yarına randevu aldım inşllah gidicemDoktora gitmedin mi? Muhtemelen bebeği besleyebilmek için senden aldığı besinlere senin de ihtiyacın vardır. Özellikle kalsiyum. Bir hastaneye git, hiç değilse serum ve ateş düşürücü verirler. Yüksek ateş riskli senin için.
Günaydın. Gözünaydın evinizide bulmuşsunuzz.yeni ev bebişinizle şenlenir inşallah. Mutlu Mesut günleriniz olur Allah'ın izniyle...Hadi bir güzel haber de ben vereyim. Ev bulduk. Bahçe içinde, müstakil, kaloriferli. Çok güzel değil ama kümes gibi de değil. En son öğrenciye kiralamışlar, o yüzden epey boya ve temizlik işi var. Ama haklarını yemeyeyim, yetenekli çocuklarmış. Çizimlerine bayıldım. Boyadan sonra bir iki süsleme için çağırabilirim kerataları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?