- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.161
Ben tam olarak bu yüzden bitkisel şifacı ilan etmiştim kendimi. Kitap yazacak hale gelmiştim bir ara.
Bu durumda sana bir kaplıca kaçamağı yazıyorum. Hatta bekle, taşınayım, birlikte gidelim. Bana da lazım. Üstüne biraz da hayıt içeriz. Bende var bir buçuk şişe kadar. Ondan sonra Allah Kerim...:)
canım ben 3 seneden beri burdayım fazla bilmem buraları alışamadım nedense çokta öğrenmekte istemiyorum nedense benim oturduğum yerdede hiçbişey yok sıkılıyorum burda eşime diyorum Tekirdağ yada çorlu ilçesi var taşınalım diye evimiz müstakil eşim kesinlikle kabul etmiyor..bakalım ilerde ikna edebilirsem aslında memleketime gitmek istiyorum Yalova çok güzel biyer ..ben tekirdağnın ilçesi muratlıda oturuyorum şuan canım ama alışamadım buralara nedense..Amin arkadaşım. Devirdik bir yılı daha iyi- kötü. İnşallah bu yıl hepimizin yüzü gülsün...
canım sana kaplıca adresi vereyim yalovanın termali meşurdur istanbulda oturuyorsan feribotla iki saate ordasın..ben senede iki kere giderim yararını çok gördüm kesinlikle tavsiye ederim..Ahaa yakaladim sizi nereye gidiyonuz bakem hangi kaplica canlarim yaaa dusunsenize biz hepberaber kaplicada olay olur haha zonak canim bari hangi kaplucayi tavsiye ediyosun yazarsan cokkkkkkk mutlu olcam ayrica hayit suyu nezaman icsem sen aklima geliyosun
söyleki yolaciktik istanbuldan kocam sordu hersey tamami tamam dedim edirneye yakin aaaa ben aktara gidecektim edirnede ugrayalim nolur felan filan ay canim sorasora aktar buldum 3 sise varmis hop hepsini aldim gelince iki sise bitirdim ama önce streste ya bir tanidik olsada hemen aktara götürü verse yada tarif etse diye gecirmistim aklimdan
Bu su bana cok yariyo fsh dusuruyo
canım sana kaplıca adresi vereyim yalovanın termali meşurdur istanbulda oturuyorsan feribotla iki saate ordasın..ben senede iki kere giderim yararını çok gördüm kesinlikle tavsiye ederim..
2220 ve Alara14 sanırım evlilik yıldönümünüz eşlerinizle beraber nice senelere sağlıkla mutlulukla
Eki Görüntüle 1300267 ZONAK VE ALARA
CANLARIM SEVGINIZ HUZUR VE MUTLULUGUNUZ HEP DAIM OLSUN VE EN KIZA ZAMANDA BU MUTLU GUNUNUZU KUTLAMAYA BEBEGINIZDE DAHIL OLSUN
Ahaa yakaladim sizi nereye gidiyonuz bakem hangi kaplica canlarim yaaa dusunsenize biz hepberaber kaplicada olay olur haha zonak canim bari hangi kaplucayi tavsiye ediyosun yazarsan cokkkkkkk mutlu olcam ayrica hayit suyu nezaman icsem sen aklima geliyosun
söyleki yolaciktik istanbuldan kocam sordu hersey tamami tamam dedim edirneye yakin aaaa ben aktara gidecektim edirnede ugrayalim nolur felan filan ay canim sorasora aktar buldum 3 sise varmis hop hepsini aldim gelince iki sise bitirdim ama önce streste ya bir tanidik olsada hemen aktara götürü verse yada tarif etse diye gecirmistim aklimdan
Bu su bana cok yariyo fsh dusuruyo
canım ben 3 seneden beri burdayım fazla bilmem buraları alışamadım nedense çokta öğrenmekte istemiyorum nedense benim oturduğum yerdede hiçbişey yok sıkılıyorum burda eşime diyorum Tekirdağ yada çorlu ilçesi var taşınalım diye evimiz müstakil eşim kesinlikle kabul etmiyor..bakalım ilerde ikna edebilirsem aslında memleketime gitmek istiyorum Yalova çok güzel biyer ..ben tekirdağnın ilçesi muratlıda oturuyorum şuan canım ama alışamadım buralara nedense..
Canim ben yurdisindayim anca marta kaplica istiyorum ben cok severimde kocami ikna edemiyorum bu sene yazin yalovaya geldim dügün vardi yalova ögtetmen evinde kaldik dügün icin gitim kuaför bana tavsiye eti mutlaka oraya git demisti ama esim ilaki fethiye diye tuturdu bir arastircam mutlaka marta gidicem cok sagol tavsiyene cok güzel bir yer yalova
Ay resmen sabah sabah ağladım yaniiiii, çok güzel dile getirmişsin, ama en güzel benzetmen "BAZEN SÜNGÜMÜZ DÜŞÜYOR AĞLIYORUZ" gerçekten doğru, gözümde canlandı bir an küçük bir kız çocuğuna büyük kıyafetler giydirirsin, ama yapması gereken çok ciddi işleri vardır, bir anda elindeki savaşı için taşıdığı süngüsü düşer, tekrar o kız çocuğuna geri döner.Merhaba @Dila86 hoşgeldin... Bakma sen +40 yaş olduğuna, bir gün 10 bir gün 50 bile olabiliyoruz. Yaş alıyoruz ama yaşlanmıyoruz... Sen de yaşlanma hiç :) Genç yaşına bir sürü sıkıntılar sığdırmışsın sanırım, hayal kırıklarınla canın yanmış... Dilerim yenilerini yaşamadan, hiç yaş almadan geçmiş birer tecrübe olarak kalırlar. Her tatsız anıyı unutturacak kadar güzel haberlerin olsun. İçindeki canın hep can katsın sana... Sağlıkla kucağına alacağın günlere kadar keyfini sürmeni diliyorum.
Her yaşa bürünsekte buradaki bir çok kadın olgun yetişkinlerden... Yani her şeyi düşünüyoruz, kurguluyoruz, araştırıyoruz direniyoruz bazen süngümüz düşüyor ağlıyoruz, bazen öyle dik duruyoruz ki gücümüzden güç dağıtıyoruz.Çok düşünceli davranıp bugün buradaki keyifsiz zamanlarımız için güzel bir örneği aktarmışsın... Eline sağlık, dieklerine sağlık. Burada da bir sürü benzer hikayelerin canlı kahramanları var. Vakit buldukça okursun belki... Her biri ayrı bir başarı öyküsü...
Moralimiz düştükçe elimizden tutan, ümit veren, destekleyen, omuz olan, anlayan, anlatan birileri hep olsun inşallah. Her şey yaştan tut, sağlıkla ilgili her detaya kadar 4-4'lük de olsa olacağı varsa oluyor, zamanı değilse olmuyor... Umarım hepimiz için zaman "tez" gelir.. Gelmezse birlikte çok daha güçlü, her gün yeni bir bilgiyle ama hep ilk günden kalan heyecanımızla, şevkle ilerleriz... Tökezleriz ama düşmeyiz bir aradayken :) İyi ki geldin hoş geldin... Aşamalarınla ilgili bilgi paylaşmak, fikir almak, fikir vermek, tecrübelerini aktararak rahatlamak istersen, hiç çekinme seni engelleyecek tek şey yorulan parmakların olsun...
Daima şansın bol, yolun açık olsun... Sevgiler
gelmezmi canım rüzgarı yeter..aslında trakya insanları iyidir hoştur ama çok soğuklar bazıları bence.hava şartlarındanmıdır nedir..fazla gelişmemiş buralar canım Tekirdağ Edirne Türkiyenin en geri kalan illerinden biri bence..burda fabrika sahaları çook iş bulmak kolaydır ama düşün ben iş bulamıyorum tecrübelerim olduğu halde..Bizim de 3,5 yıl oldu. Ben çocukken de kaldık Edirne' de. Bir başka ilçesinde. O zaman köydü. Annem babam burada görev yaptılar. Kardeşim burada doğdu. Hatta sınıf arkadaşlarımdan birisini buldum. Ama çocuk gözüyle çok farklı görmüşüm her şeyi. Gelince epey hayal kırıklığı yaşadım. Öncelikleri farklı, hayat görüşleri farklı, ilişkiler farklı... Tekirdağ nasıl bilmiyorum gerçi. Yine de genel bir Trakya hali var. Sanırım rüzgarı geliyordur oralara da...
Çok teşekkürler. Inşallah hepimiz seneye evlilik yıldönümlerimizi bebişlerimizle birlikte kutlarızEki Görüntüle 1300267 ZONAK VE ALARA
CANLARIM SEVGINIZ HUZUR VE MUTLULUGUNUZ HEP DAIM OLSUN VE EN KIZA ZAMANDA BU MUTLU GUNUNUZU KUTLAMAYA BEBEGINIZDE DAHIL OLSUN
Çok teşekkürler canım. Inşallah tüm isteyenler seneye yıldönümlerini bebişlerimiz ile birlikte kutlarız2220 ve Alara14 sanırım evlilik yıldönümünüz eşlerinizle beraber nice senelere sağlıkla mutlulukla
YALOVAM güzeldir canım ama son gitğimde pek beyenmedim heryer çöp su sorunuda vardı biyara seçimlerden sonra Yalova 10 sene geriye gittmiş yazık olmuş..gezilcek görülcek yeri çoktur yalovada canım termal güzel biyer sudüşen şelalesi var ilerde köylerde yaylası bile var Çınarcık denizi bodrumu fethiyeyi aratmaz..yalovanın dört bir yanı orman heryere yakın İstanbul bursa çook yakın.. gezmen gerek mutlaka araştır git canım..Canim ben yurdisindayim anca marta kaplica istiyorum ben cok severimde kocami ikna edemiyorum bu sene yazin yalovaya geldim dügün vardi yalova ögtetmen evinde kaldik dügün icin gitim kuaför bana tavsiye eti mutlaka oraya git demisti ama esim ilaki fethiye diye tuturdu bir arastircam mutlaka marta gidicem cok sagol tavsiyene cok güzel bir yer yalova
günaydın canımcığım minişten tek taşından haber varmı..Çok teşekkürler canım. Inşallah tüm isteyenler seneye yıldönümlerini bebişlerimiz ile birlikte kutlarız
Hala yok merakla bekliyorum. Inşallah olumsuz birşeyler duymamgünaydın canımcığım minişten tek taşından haber varmı..
çook sevindim senin adına şimdide güzelcene bölünsün annesine sağlıklı bebiş olsun transfer olucanmı canım dondurcaklarmı minişi..Arkadaşlar güzel haber. Biraz önce embiryoloğ aradı. Güzelce döllenmiş. Çok sevindim. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah
Harika! Sağlıkla kucaklayacağın günler de gelsin inşallah.Arkadaşlar güzel haber. Biraz önce embiryoloğ aradı. Güzelce döllenmiş. Çok sevindim. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?