Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahaa yakaladim sizi nereye gidiyonuz bakem hangi kaplica canlarim yaaa dusunsenize biz hepberaber kaplicada olay olur haha zonak canim bari hangi kaplucayi tavsiye ediyosun yazarsan cokkkkkkk mutlu olcam ayrica hayit suyu nezaman icsem sen aklima geliyosun
söyleki yolaciktik istanbuldan kocam sordu hersey tamami tamam dedim edirneye yakin aaaa ben aktara gidecektim edirnede ugrayalim nolur felan filan ay canim sorasora aktar buldum 3 sise varmis hop hepsini aldim gelince iki sise bitirdim ama önce streste ya bir tanidik olsada hemen aktara götürü verse yada tarif etse diye gecirmistim aklimdan
Bu su bana cok yariyo fsh dusuruyo

Amin arkadaşım. Devirdik bir yılı daha iyi- kötü. İnşallah bu yıl hepimizin yüzü gülsün...
canım ben 3 seneden beri burdayım fazla bilmem buraları alışamadım nedense çokta öğrenmekte istemiyorum nedense benim oturduğum yerdede hiçbişey yok sıkılıyorum burda eşime diyorum Tekirdağ yada çorlu ilçesi var taşınalım diye evimiz müstakil eşim kesinlikle kabul etmiyor..bakalım ilerde ikna edebilirsem aslında memleketime gitmek istiyorum Yalova çok güzel biyer ..ben tekirdağnın ilçesi muratlıda oturuyorum şuan canım ama alışamadım buralara nedense..

canım sana kaplıca adresi vereyim yalovanın termali meşurdur istanbulda oturuyorsan feribotla iki saate ordasın..ben senede iki kere giderim yararını çok gördüm kesinlikle tavsiye ederim..

canım sana kaplıca adresi vereyim yalovanın termali meşurdur istanbulda oturuyorsan feribotla iki saate ordasın..ben senede iki kere giderim yararını çok gördüm kesinlikle tavsiye ederim..

Canim ben yurdisindayim anca marta kaplica istiyorum ben cok severimde kocami ikna edemiyorum bu sene yazin yalovaya geldim dügün vardi yalova ögtetmen evinde kaldik dügün icin gitim kuaför bana tavsiye eti mutlaka oraya git demisti ama esim ilaki fethiye diye tuturdu bir arastircam mutlaka marta gidicem cok sagol tavsiyene cok güzel bir yer yalova

Valla kaplıcanın adını koymadık ama en yakın Yalova var. Adapazarı, Afyon var bir de bildiğim. Ya da toplanıp Pamukkale' ye kaçalım. Kendi suyu yaz - kış 20 derece. Yakınında bir de Karahayıt var. Orası da iyi sağlık için. Hem gevşemem, hem arınmam gerek...
Hayıt suyunun iyi gelmesine sevindim. Ben de almıştım ilk tedaviden sonra. Yarım şişe içtim, sonra tedavi ertelenecek diye bıraktım. Yeni evde ona da başlayayım bari. Transfere kadar biraz destek lazım :)

Bizim de 3,5 yıl oldu. Ben çocukken de kaldık Edirne' de. Bir başka ilçesinde. O zaman köydü. Annem babam burada görev yaptılar. Kardeşim burada doğdu. Hatta sınıf arkadaşlarımdan birisini buldum. Ama çocuk gözüyle çok farklı görmüşüm her şeyi. Gelince epey hayal kırıklığı yaşadım. Öncelikleri farklı, hayat görüşleri farklı, ilişkiler farklı... Tekirdağ nasıl bilmiyorum gerçi. Yine de genel bir Trakya hali var. Sanırım rüzgarı geliyordur oralara da...

İnşallah hamile olur gelemezsin

Ay resmen sabah sabah ağladım yaniiiii, çok güzel dile getirmişsin, ama en güzel benzetmen "BAZEN SÜNGÜMÜZ DÜŞÜYOR AĞLIYORUZ" gerçekten doğru, gözümde canlandı bir an küçük bir kız çocuğuna büyük kıyafetler giydirirsin, ama yapması gereken çok ciddi işleri vardır, bir anda elindeki savaşı için taşıdığı süngüsü düşer, tekrar o kız çocuğuna geri döner.
Bizler böyleyiz, boyumuzu aşan işlerin peşinden de koşuyoruz.

gelmezmi canım rüzgarı yeter..aslında trakya insanları iyidir hoştur ama çok soğuklar bazıları bence.hava şartlarındanmıdır nedir..fazla gelişmemiş buralar canım Tekirdağ Edirne Türkiyenin en geri kalan illerinden biri bence..burda fabrika sahaları çook iş bulmak kolaydır ama düşün ben iş bulamıyorum tecrübelerim olduğu halde..

YALOVAM güzeldir canım ama son gitğimde pek beyenmedim heryer çöp su sorunuda vardı biyara seçimlerden sonra Yalova 10 sene geriye gittmiş yazık olmuş..gezilcek görülcek yeri çoktur yalovada canım termal güzel biyer sudüşen şelalesi var ilerde köylerde yaylası bile var Çınarcık denizi bodrumu fethiyeyi aratmaz..yalovanın dört bir yanı orman heryere yakın İstanbul bursa çook yakın.. gezmen gerek mutlaka araştır git canım..

Arkadaşlar güzel haber. Biraz önce embiryoloğ aradı. Güzelce döllenmiş. Çok sevindim. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah
çook sevindim senin adına şimdide güzelcene bölünsün annesine sağlıklı bebiş olsun transfer olucanmı canım dondurcaklarmı minişi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…