kizim aynen kendini tatmin baska bir sey degil. bizde olup da elde edemedikleri seyler var kesin ve bu sekilde intikam aliyorlar. neresine soksam da acitsam diye. salla gitsin. Face'e de yazdim "Don't cry. Say F*** you and smile"
heee hee en sevdiğim laftır o , face duvarında görünce beyendimm valla

hayır benim gıcıklar yabancı dil bilse paylaşıcam daaa
ayyyy ezik miyim neyim benn , yabancı dil bilmeyenler bana neler demişşşş

hadi hayirlisi ama ben simdi nasil hitap edecegimi bilmiyorum. ne bilim sizli bizli gibisiniz elfje hanim. neden ki acaba. neyse benim 3 deneme de Almanya'da. ilk ikisi buranin en ünlü profunda. sanki amuda kalkti. hic memnun kalmadim ama 3.deneme bizim yakinlarda bir türk doktorun ortak oldugu özel bir merkezde. cok memnunum gene gitsem onlara giderim. süperler. alman doktorlara bes basarlar. gerci 4 tane de alman doktor var bünyede ama türklesmisler adeta. bana transferi yapan alman doktordu. transfer sonrasinda türkce "hayirli olsun" dedi. dumur oldum

benim 1 hakkim daha var aslinda. özel sigortali oldugum icin sigortam %100 karsiliyor 42 yasina kadar. he bu arada evde fazladan ilacklar bile var beles bir tüp cikar. ne gibi aksilikler yasadin. kabul gibi demissin. hayirdir. bu arada kaybin icin de gecmis olsun.
kuzummm yok elfjem öyle sizli bizli konuşmaz , hatta senli benli olmayı daha çok sever , dimi kuzumm elfjemm..

okurken öyle bir izlenim ediniliyor ama ben sonra yakın gözlüklerimle de baktımm , yanlış görmüşüm.

onu bunu bilmem ama Almanya'da opu'da genel anestezi mecburi. yok ben istemiyorum diyemiyorsun. sebebi de cok basit. doktorun dedigi bana" opu cok kisa sürüyor ve acisiz bir islem aslinda ama opu sirasinda kesinlikle hareket etmemen gerekiyor. yanlislikla hareket eder, öksürür, refleks gösterir veya hapsirirsan yumurtayi toplamak icin kullandigim aleti rahim duvarina veya yumurtaliga batirabilirim" dedi. gözünü korkutmayayim ama bence hakli. kesin olarak genel anestezi. bana kipirdama desen kesin her yerim kasinmaya baslar.