Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin. Bitirmişsin bile tedaviyi, hayırlı, bebekli olsun. Kızına da bir an önce sağlıkla ve mutlulukla kavuşursun inşallah.
Ameliyatlarda bu tip kimyasallarla temas durumunda "kirlenme" diye niteledikleri bir durum oluyor. Doktorun saç teli eldivenine değse, hemşirenin teni, ameliyat malzemelerine dokunsa hemen temizlenmesi gerekiyor. Kimyasalların ve olası hastalıkların en ufak reaksiyonlarından bile kaçınmak, ameliyathane hijyeni açısından önemli. Tabi bizlerin ve bizden sonra gelecek hastaların sağlığı açısından da. Risk almak istememeleri çok güzel. Şu meşhur ameliyathane mikrobunun temel sebepleri arasında gösterilen hijyene dikkat eden çok fazla sağlık kurumu yok malesef. Senin adına sevindim.
Dilerim yumoşların da gördükleri bu ihtimama kibarca karşılık verir, seni dolayısıyla bizleri mutlu edecek şekilde gelirler.

Yok burnumdan şikayetim yok...okka gibi maşallah... Kizim moralini bozuyor. Ütü yaparken bana ,anne alnini ve dudaklarinin üstünü de ütülesene demişti..
Bugün de bana şu suali sordu, anne senin zamanında dinozorlar yasiyor muydu?
Yahu daha 6 yasinda ama beni beğenmiyor.. Bittim ben hiç bile ben güzel ve genç bir anneyim diyorum ona ama aynaya bakmadan duramiyorum. Yani ben alnimi ve iki kasin arasindaki deriiiiin çizgileri, dudak üstündeki gereksiz çızikları yok etmek istiyorum.... Yapamazssam ütüyü yapistiracam surata

Kızını ısır benim için. O kadar duru ki kalpleri...
İkisine de yüz gerdirme konusunu sordum, öyle bahsetmiştin. Yapıyorlarmış. Bir görüş istersen. Karar verirsen hangisine kimin selamını götüreceğini de yazarım. Taksit taksit veriyorum bilgiyi. Kötü müyüm? Evet

Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..

Hayırlı, bebekli olsun arkadaşım. Rabbim 9 ay ayırmasın, kucağına alacağın günlere ulaştırsın inşallah. Test tarihin 15 Ocak mı?

Tranferinmi oldu? Olduysa hayırlı uğurlu olsun,inşallah tutunurlar..9 ay hiç bırakmazlar..

Maşallah ne güzel bişey bu böyle.. Allah'ım sağlıklı olarak devam ettirsin Gelişimini inşallah.. Seni de tebrik ederim ..:) çok sevindim

Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..

tekrar tekrar hayırlı olsun o günlerde siteye girmeedim ama duadaydın gideceğini bildiğim için.
sımsıkı tutunsunlar sana canım.

Reactions: Eua
Çok sevindim adina.ınsaallah olumlu sonuç alirsin.sevgiyle

Reactions: Eua
Sen ne yaptın canım? Yol nasıldı? Kontrol nasıl geçti?

Yol iyiydi sanırım, uyuduğum için göremedim
Daha önce folikül gibi görünen bir kist tespit edildi. Öpücüklerimi yolladım kendisine. Sanırım iki önceki adette görülen kist. Folikül ebatlarına kadar küçülmüş ama hala orada. Diğerlerini eritince bu kalmış kabak gibi. Neyse, eceli gelen kist bende çıkarmış. Hallederim ilk fırsatta.

Hayırlı, bebekli olsun arkadaşım. Rabbim 9 ay ayırmasın, kucağına alacağın günlere ulaştırsın inşallah. Test tarihin 15 Ocak mı?

Test tarihim 14 Ocak ..
estrofem ve Protestan a ek coraspin ve kan sulandırıcı iğne verdi doktorum.
Her gün bir bardak nar suyu içmemi önerdi. Ya da bir nar.
Çok da fazla yatma dedi.. Zaten 3-4 günde tutunma gerçekleşir sonrasında dışarıda işlerini de yapabilirsin dedi.
Ama ben 10 gün rapor istedim.. Malum Bahaneyle dinlenmek istiyorum:)

Benim de OPU da da transferde de makyaj, parfüm krem hiçbirşeye sürmeden banyonuzu yapıp gelin demişlerdi.

Tatlım sen o kisti eritir onun yerine sağlıklı bebeği koyarsın Allah'ın izni ile.. :)
Inanıyorum sana

Senin kız çok fırlamaymış.. :) çok güldüm 6 Yaşında böyleyse Sonrasını düşünemiyorum..

Progestan'ı Protestan yapmışım ya :)

transfer sonrası nar suyunu ilk defa duydum..inşallah tutunur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…