- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.721
çok sevindim :))) bende Ege Hnm a gidiyorum..Erol Beyle beraberler bazen..zaten ikiside kardeş, çok naif insanlar..bende memnunum.
İkinci haber de geldi arkadaşım. Ekol KBB hastanesinde Fatih Uygur. Arkadaşımın ağabeyi.
Diğeri Umut Estetik. Doktorun adı da Umut. Merkezi Trabzon' da ama İzmir' e de geliyor. Bu da başka bir arkadaşımın kuzeni.
Kızların ikisi de burun estetiği yaptırdı, ikisi de çok doğal ve başarılı. Tel vs. bulamazsan haberim olsun, iletirim
Bu sefer Istanbuldan merhaba herkese.Son sayfalara bi göz attim yine. Keyfi yerinde olanlarin,böyle devam etmesini, keyifsiz olanlarinda bir an evvel toparlanmalarini diliyorum. Ben ise on gündür Istanbulu keşf ettim diyebilirim.İki günde bir Hastaneye gittim.İğnelerden heryerim delikteşik oldu.Doktor Foliküllerden memnun.Sol taraf daha güçlüymüş.Bugün kızımı tekbaşına eve gönderdim.Biz gidemedik,çünkü pazartesi Opu var. Bu gece Ovitrell zamanı. Duruma görede transfer karar verilcek.Bana makyaj,parfüm,oje sürmeden gel dediler.Neden diye sormadım,daha önce bana böyle bişey için uyarılmadım.sebebini bilen varmı? Yumoşlar çıkınca haber ederim yine size.
İkinci haber de geldi arkadaşım. Ekol KBB hastanesinde Fatih Uygur. Arkadaşımın ağabeyi.
Diğeri Umut Estetik. Doktorun adı da Umut. Merkezi Trabzon' da ama İzmir' e de geliyor. Bu da başka bir arkadaşımın kuzeni.
Kızların ikisi de burun estetiği yaptırdı, ikisi de çok doğal ve başarılı. Tel vs. bulamazsan haberim olsun, iletirim
Yok burnumdan şikayetim yok...okka gibi maşallah... Kizim moralini bozuyor. Ütü yaparken bana ,anne alnini ve dudaklarinin üstünü de ütülesene demişti..
Bugün de bana şu suali sordu, anne senin zamanında dinozorlar yasiyor muydu?
Yahu daha 6 yasinda ama beni beğenmiyor.. Bittim benhiç bile ben güzel ve genç bir anneyim diyorum ona ama aynaya bakmadan duramiyorum. Yani ben alnimi ve iki kasin arasindaki deriiiiin çizgileri, dudak üstündeki gereksiz çızikları yok etmek istiyorum.... Yapamazssam ütüyü yapistiracam surata
canımm transferinmii oldu.. yazılarına bakıyorum transfer yazısı bulamıyorum ama aklımdada öyle kalmış..
transferin olduysaa güzell haberlerini bekliyoruz.. herşey gönlünce gelişsin.. bebişibi bu sefer kucağına alman nasip olsun hayatım..
Eua bende çok merak ettim benim aklımda da öyle kalmış.
Güvenç beyin tutuk bir yapısı var.ama işinde iyi olduğuna yürekten inanıyorum.
çok sevindim Allahım sorunsuz kucağına almayaı nasip etsin.çok yakışıklı çıkmış demek geldi içimden.
orta kısımdakilerin ne olduğunu anlamadım ama diğerleri yapılıyor canım.
Hayırlı, bebekli olsun arkadaşım. Rabbim 9 ay ayırmasın, kucağına alacağın günlere ulaştırsın inşallah. Test tarihin 15 Ocak mı?
Tranferinmi oldu? Olduysa hayırlı uğurlu olsun,inşallah tutunurlar..9 ay hiç bırakmazlar..
Bu defa başardım
Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Midem bulanıyor diyorum, iyidir diyor.
Kedilerimiz, köpeklerimiz var, iyidir diyor.
Ne desek iyidir diyor. Ilk defa rahatlattı.:) Oh be
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?
Eki Görüntüle 1360720 Eki Görüntüle 1360721
Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..
Çok sevindim adina.ınsaallah olumlu sonuç alirsin.sevgiyleEvet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..
tekrar tekrar hayırlı olsun o günlerde siteye girmeedim ama duadaydın gideceğini bildiğim için.
sımsıkı tutunsunlar sana canım.
Sevgili Belki, Teşekkür ederim.. Âmin.. Allah hepimize en hayırlı en sağlıklı olanı versin inşallahÇok sevindim adina.ınsaallah olumlu sonuç alirsin.sevgiyle
Sen ne yaptın canım? Yol nasıldı? Kontrol nasıl geçti?
Hayırlı, bebekli olsun arkadaşım. Rabbim 9 ay ayırmasın, kucağına alacağın günlere ulaştırsın inşallah. Test tarihin 15 Ocak mı?
Bu sefer Istanbuldan merhaba herkese.Son sayfalara bi göz attim yine. Keyfi yerinde olanlarin,böyle devam etmesini, keyifsiz olanlarinda bir an evvel toparlanmalarini diliyorum. Ben ise on gündür Istanbulu keşf ettim diyebilirim.İki günde bir Hastaneye gittim.İğnelerden heryerim delikteşik oldu.Doktor Foliküllerden memnun.Sol taraf daha güçlüymüş.Bugün kızımı tekbaşına eve gönderdim.Biz gidemedik,çünkü pazartesi Opu var. Bu gece Ovitrell zamanı. Duruma görede transfer karar verilcek.Bana makyaj,parfüm,oje sürmeden gel dediler.Neden diye sormadım,daha önce bana böyle bişey için uyarılmadım.sebebini bilen varmı? Yumoşlar çıkınca haber ederim yine size.
Yol iyiydi sanırım, uyuduğum için göremedim
Daha önce folikül gibi görünen bir kist tespit edildi. Öpücüklerimi yolladım kendisine. Sanırım iki önceki adette görülen kist. Folikül ebatlarına kadar küçülmüş ama hala orada. Diğerlerini eritince bu kalmış kabak gibi. Neyse, eceli gelen kist bende çıkarmış. Hallederim ilk fırsatta.
Yok burnumdan şikayetim yok...okka gibi maşallah... Kizim moralini bozuyor. Ütü yaparken bana ,anne alnini ve dudaklarinin üstünü de ütülesene demişti..
Bugün de bana şu suali sordu, anne senin zamanında dinozorlar yasiyor muydu?
Yahu daha 6 yasinda ama beni beğenmiyor.. Bittim benhiç bile ben güzel ve genç bir anneyim diyorum ona ama aynaya bakmadan duramiyorum. Yani ben alnimi ve iki kasin arasindaki deriiiiin çizgileri, dudak üstündeki gereksiz çızikları yok etmek istiyorum.... Yapamazssam ütüyü yapistiracam surata
Test tarihim 14 Ocak ..
estrofem ve Protestan a ek coraspin ve kan sulandırıcı iğne verdi doktorum.
Her gün bir bardak nar suyu içmemi önerdi. Ya da bir nar.
Çok da fazla yatma dedi.. Zaten 3-4 günde tutunma gerçekleşir sonrasında dışarıda işlerini de yapabilirsin dedi.
Ama ben 10 gün rapor istedim.. Malum Bahaneyle dinlenmek istiyorum:)
transfer sonrası nar suyunu ilk defa duydum..inşallah tutunur canım..Test tarihim 14 Ocak ..
estrofem ve Protestan a ek coraspin ve kan sulandırıcı iğne verdi doktorum.
Her gün bir bardak nar suyu içmemi önerdi. Ya da bir nar.
Çok da fazla yatma dedi.. Zaten 3-4 günde tutunma gerçekleşir sonrasında dışarıda işlerini de yapabilirsin dedi.
Ama ben 10 gün rapor istedim.. Malum Bahaneyle dinlenmek istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?