Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biz de dün yolda sıkıntı çekmedik Şükürler olsun..
Ama hastaneyi birbirine katacaktım, biraz da kattım gibi :)
Beni bekletiyorlardı, idrara sıkışmış halde. Korkunç bir şekilde dayanamıyorum,
Soruyorum bekliyoruz diyorlar..
Sonra hemşireye bir fırça ( utandım sonra, ama çok canım yanıyordu ve haklıydım gerçi, işini iyi yapıp benimle ilgilenmesi gerekiyordu)
Doktorum geldi hemen beni sakinleştirdi:)

Canim bana tavsiye edeceğin birşey var mı şimdi?

Biri gitti kaldı 10 gün
Aslında yatmanın tutunma üzerinde olumlu etkileri onaylanmamış. Yine de içimiz rahat etmiyor. Ben geçen tedavide neft yağı sürülmüş beygire dönmüştüm. Normalde çok otururum ama transfer sonrası deli bir enerji gelmişti. Negatifi görünce bir dahakine 10 gün yatağa bağlayacağım kendimi demiştim.
Hareketlerine hamile olduğunu hatırlayarak dikkat edersen yeterli aslında. Kan dolaşımının devam etmesi gerek. Ama iş açısından dinlenmekte fayda var. Aklın kalmaz hiç değilse.

Reactions: Eua
Tatlım sen o kisti eritir onun yerine sağlıklı bebeği koyarsın Allah'ın izni ile.. :)
Inanıyorum sana

Bebeği bilmem ama kist fazla kalmaz. Uzun zamandır soğan sarımsak tüketimim azaldı. Onun etkisi. Bir de ameliyattan sonra ilaçsız iyileştim, bir yerden arıza çıkarmasa olmazdı. Taşınma telaşıyla ilgilenemedim de, kaldı öyle. Neyse. O kist gidecek. O kadar. Heytttt.

Evet ben de öyle okudum hatta ilişkinin bile olumsuz değil olumlu etkilediği yönünde çalışmalar var..
Ben dua ediyorum. Allah nasip edecekse ve rahmimdeki minnaklar bize evlat olacaksa (ki inşallah sağlıklı, hayırlı, uzun Ömürlü evlatlar olurlar) ben ne yapsam da farketmez olacaksa olur.
Bugün İsviçre'de doktor olan arkadaşım aradı. Kan sulandırıcı iğne verdi dediğimde, çok iyi olduğunu söyledi. Genelde bu iğneleri bir kaç düşük yapanlara veriyorlarmış. Doktorumun önlem alması hoşuna gitti.. Ben de sevindim:)

Heyt be !!! O kist yerine bebeğe bırakacak:)

Transfer zamanı hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Hem rahim pozisyonu, hem netlik için öyle olması gerekiyor. Utanmana gerek yok, alışık onlar.
İlk 3-4 gün nar suyunu doktorun söylemiş zaten. Günde bir dilim ananas ta tutunmaya yardımcı. Itırlı bitkilri yemiyoruz, parfüm, yemek vs. ağır kokulardan mümkün olduğunca uzak duruyoruz. Hareketlerimize dikkat edip uzun süre ayakta kalmıyoruz. Sık sık ayaklarını yukarı kaldırarak dinlendirmen yeterli. Hep aynı pozisyonda yatmamanı tavsiye ederim. Sık sık değiştir yönünü. Özellikle yan yatıyorsan mutlaka... Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Yine yazmaya çalışırım...

Tedbir kuldan, taktir Allah' tan. İnşallah 10 gün sonra mutlu haberine ortak oluruz

Reactions: Eua
Bana müsade hanimlar. Yastık pek bir davetkar bu gece. Gidip gönlünü alayım

Teşekkürler canım iyş geceler ..

Masallah. Tuuuu tuuuu diyelim
Kucagina saglikla alirsin insallah.

Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..
Günaydın, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına da almanı dilerim...

Günaydın, opun ve transferinin başarılı geçsin ve bebişin gelsin. Kimyasallardan etkilenilmemesi düşünülüyordur, uyarmaları dikkatlerini gösteriyor, hadi hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…