Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..
Hayirli ugurlu ve saglikli olsun insallah, ikisi de birakmasin seni 9 ay boyunca

Reactions: Eua
Bizim için de güzel bilgi oldu, nar suyu içmeye şimdiden baslasak mi acep. Bende bu gece catlama ignesi yapicam. Kizlar bir an önce gerçekleşmesini istiyorum, sabırsızlanıyorum

Kızlar salı gunu opum var, tavsiyeleriniz var mi?
Destek olarak ne tuketmeliyim, Çörek otuna tekrar basladim, ara vermistim. Nar suyu takviye edeyyim mi

Oooioooo bebegımmm çok tatlisinnn masallah sana...
Kuzumm cok sukur hayirli ugurlu olsun insallah misss gibi rahat bi hamilelik ve rahat bi dogumla kucagina alirsin... ikinizideee cooook opuyorummm

Hayirli ugurlu ve saglikli olsun insallah, ikisi de birakmasin seni 9 ay boyunca
Âmin inşallah :) sağol canım
Bizim için de güzel bilgi oldu, nar suyu içmeye şimdiden baslasak mi acep. Bende bu gece catlama ignesi yapicam. Kizlar bir an önce gerçekleşmesini istiyorum, sabırsızlanıyorum
Doktorum nar suyunun çok güçlü bir antioksidan olduğunu tüketmemim çok iyi olacağını söyledi. Buradan da okuduğum kadarıyla nar suyu rahmi güçlendiriyormuş.
Bence zateb kış ayındayız ve nar zamanı.. Hergün bir bardak iç bence. Faydası olur bence, zararı olmaz. Sonuçta mevsiminde tükettiğin bir meyve..

OPU'n çok iyi geçsin ve kaliteli bol yumurta üret inşallah :)
O ürettiğin yumurtaların hepsi döllensin, 1.sınıf vatandaş olsun:)
Sonra gelsinler senin rahmine, tutunsunlar sana, emsinler senden besinleri..
Ama bu arada da sana da sağlıklı, keyifli gebelik yaşatsınlar..
Büyüsünler, mm'lik boylardan cm'lere çıksınlar.. :)
Vakit geldiğinde ki bu 9 ay kadar sonrası oluyor sağlıkla gelip kucağına bağıra bağıra konsunlar:)
Mutluluktan ağlatsınlar seni:)
Sağlıklı, uzun Ömürlü, hayırlı evlat olsunlar ailenize...

Bu guzel duan sayesinde acayip guc depoladim :)
Cok iyi geldin bana canimmmmm.
Aminnnnnn, hepimiz icin gönülden amin diyorum.

Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..

Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..

Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol
herkese selammm dostlar transferde 2embrio yerlesti bakalim hayirlisi... dualarim hepinizle 13 ocak kan tahlili var bu arada belim kopuyor... agri var.. bana verdiginiz emekler icin minnettarim bir kac gun giremeyebilirim merak etmeyin canlarim insallah hepimiz beraber bguleriz... sevgiyle ve innema emruhu iza erade sey' en en yekule lehu kun fe yekun.. Amin...
Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..

Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..

Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol

Nar suyuna opudan sonra başlaman gerek. Şimdi başlarsan foliküller geriler. Ben tedavim sırasında bir bardak nar suyu içtim, ertesi gün e2 yarıya yakın düştü. Fazladan bir iğne daha yapmak zorunda kaldım. Opu bitsin ondan sonra başla. Transfer sonrası da 3-4 gün daha içersin...

Ayyyyy icim ısındı... sende tez zamanda yasa aynisini insallah kuzucum

Kızlar salı gunu opum var, tavsiyeleriniz var mi?
Destek olarak ne tuketmeliyim, Çörek otuna tekrar basladim, ara vermistim. Nar suyu takviye edeyyim mi

Nar suyu opudan sonra. Şimdi içersen foliküller gerileyecek ve o kadar emek belki boşa gidecek. Çörekotunu da tek kullanma. Balla, yoğurtla çemenle karıştır. Daha kolay etki ediyor...

Canım mutlu haberlerini bekliyoruz.. Inşallah Allah'ım umduğuna kavuştursun seni..
Benim senden 1 gün önce transferim oldu. Test 14 Ocak..

Sevgili EUA (neyin kisaltilisi bu yaa Eua)
Allah sana hayirlimi hayirli bir evlat versin canim 14ocagi unut hayatini normal yasa karnini oksayip bebeklerinle konus suan itibari hamilesin canim....
KUDDUS VE YAGDIGARYAGDI Dualarim sizlerle canlarim hayirli haberlerle gelin canigönülden dua ediyorum Allah sizede hayirli evlatlar nasip etsin

Yılın üc pazari Almanyada heryer acik 13/18 arasi nefret ediyorum iste o pazarlardan biri bugün ve calismak zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…