- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.761
Hayirli ugurlu ve saglikli olsun insallah, ikisi de birakmasin seni 9 ay boyuncaEvet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..
Bizim için de güzel bilgi oldu, nar suyu içmeye şimdiden baslasak mi acep. Bende bu gece catlama ignesi yapicam. Kizlar bir an önce gerçekleşmesini istiyorum, sabırsızlanıyorumTest tarihim 14 Ocak ..
estrofem ve Protestan a ek coraspin ve kan sulandırıcı iğne verdi doktorum.
Her gün bir bardak nar suyu içmemi önerdi. Ya da bir nar.
Çok da fazla yatma dedi.. Zaten 3-4 günde tutunma gerçekleşir sonrasında dışarıda işlerini de yapabilirsin dedi.
Ama ben 10 gün rapor istedim.. Malum Bahaneyle dinlenmek istiyorum:)
Bizim için de güzel bilgi oldu, nar suyu içmeye şimdiden baslasak mi acep. Bende bu gece catlama ignesi yapicam. Kizlar bir an önce gerçekleşmesini istiyorum, sabırsızlanıyorum
Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Midem bulanıyor diyorum, iyidir diyor.
Kedilerimiz, köpeklerimiz var, iyidir diyor.
Ne desek iyidir diyor. Ilk defa rahatlattı.:) Oh be
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?Eki Görüntüle 1360720 Eki Görüntüle 1360721
Âmin inşallah :) sağol canımHayirli ugurlu ve saglikli olsun insallah, ikisi de birakmasin seni 9 ay boyunca
Doktorum nar suyunun çok güçlü bir antioksidan olduğunu tüketmemim çok iyi olacağını söyledi. Buradan da okuduğum kadarıyla nar suyu rahmi güçlendiriyormuş.Bizim için de güzel bilgi oldu, nar suyu içmeye şimdiden baslasak mi acep. Bende bu gece catlama ignesi yapicam. Kizlar bir an önce gerçekleşmesini istiyorum, sabırsızlanıyorum
Bizim için de güzel bilgi oldu, nar suyu içmeye şimdiden baslasak mi acep. Bende bu gece catlama ignesi yapicam. Kizlar bir an önce gerçekleşmesini istiyorum, sabırsızlanıyorum
Kızlar salı gunu opum var, tavsiyeleriniz var mi?
Destek olarak ne tuketmeliyim, Çörek otuna tekrar basladim, ara vermistim. Nar suyu takviye edeyyim mi
Bu guzel duan sayesinde acayip guc depoladim :)OPU'n çok iyi geçsin ve kaliteli bol yumurta üret inşallah :)
O ürettiğin yumurtaların hepsi döllensin, 1.sınıf vatandaş olsun:)
Sonra gelsinler senin rahmine, tutunsunlar sana, emsinler senden besinleri..
Ama bu arada da sana da sağlıklı, keyifli gebelik yaşatsınlar..
Büyüsünler, mm'lik boylardan cm'lere çıksınlar.. :)
Vakit geldiğinde ki bu 9 ay kadar sonrası oluyorsağlıkla gelip kucağına bağıra bağıra konsunlar:)
Mutluluktan ağlatsınlar seni:)
Sağlıklı, uzun Ömürlü, hayırlı evlat olsunlar ailenize...
herkese selammm dostlar transferde 2embrio yerlesti bakalim hayirlisi... dualarim hepinizle 13 ocak kan tahlili var bu arada belim kopuyor... agri var.. bana verdiginiz emekler icin minnettarim bir kac gun giremeyebilirim merak etmeyin canlarim insallah hepimiz beraber bguleriz... sevgiyle ve innema emruhu iza erade sey' en en yekule lehu kun fe yekun.. Amin...Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..
Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..
Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol
Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..
Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..
Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol
OPU'n çok iyi geçsin ve kaliteli bol yumurta üret inşallah :)
O ürettiğin yumurtaların hepsi döllensin, 1.sınıf vatandaş olsun:)
Sonra gelsinler senin rahmine, tutunsunlar sana, emsinler senden besinleri..
Ama bu arada da sana da sağlıklı, keyifli gebelik yaşatsınlar..
Büyüsünler, mm'lik boylardan cm'lere çıksınlar.. :)
Vakit geldiğinde ki bu 9 ay kadar sonrası oluyorsağlıkla gelip kucağına bağıra bağıra konsunlar:)
Mutluluktan ağlatsınlar seni:)
Sağlıklı, uzun Ömürlü, hayırlı evlat olsunlar ailenize...
aminnnnnnAyyyyy icim ısındı... sende tez zamanda yasa aynisini insallah kuzucum
Bende de Kocaman Günaydınnnnnnnnnn
Cok hareketli gunler bekliyor bizi kizlar, transfer olanlar, opu olanlar, hamilelik testi yaptiranlar .....
Allahim hepimizin yuzunu bir anda guldursun insallahhhh....
Hayırlısıyla bol bol yumurtan olsun ve dölensin 1.kalite inşh.
Kızlar salı gunu opum var, tavsiyeleriniz var mi?
Destek olarak ne tuketmeliyim, Çörek otuna tekrar basladim, ara vermistim. Nar suyu takviye edeyyim mi
herkese selammm dostlar transferde 2embrio yerlesti bakalim hayirlisi... dualarim hepinizle 13 ocak kan tahlili var bu arada belim kopuyor... agri var.. bana verdiginiz emekler icin minnettarim bir kac gun giremeyebilirim merak etmeyin canlarim insallah hepimiz beraber bguleriz... sevgiyle ve innema emruhu iza erade sey' en en yekule lehu kun fe yekun.. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?