- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.121
Hahahahahhahah çok güldürdün beni:) tamam sakin ol canım..
Onunda düşüncesi o boşver. Demek ki herkesle her şey konuşulmaz buda bizim dersimiz olsun.
:) kizdiriyorlar insani zorla ya....
Gunaydinnnnn
Tahmin ettim canim:)
Sesin gibi kendinde guzelsin arkadasim :))
Allah kabul etsin canım
ayrıca çok tatlısınız hepiniz ama en çok benim arkadaşım
masayada bayıldım orda olsaydım keşke
Gunaydinnnnn
Tahmin ettim canim:)
Sesin gibi kendinde guzelsin arkadasim :))
canarım ne güzel yorumlar yapmışsınız teşekürler masan sizin köleniz olsun siz gelin bana hazırlarız sizedeAllah kabul etsin canım
ayrıca çok tatlısınız hepiniz ama en çok benim arkadaşım
masayada bayıldım orda olsaydım keşke
tövbeee töbveee kızzz o nasıl söz.
Deme öyle rabbim herkesi affetsin.. Hoşgörelim gitsin..
Onun düşünceleri ile şekillenmeyecek ya hayat boşver..
Sen nasılsın bakalım?
YOksun ne zamandır anlatt:))
sara_28
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben yadigaryadi'nin iletisine cevap yazdın sandım tatlım..
Evet o haber çok fena kesin hasta kadın yoksa mümkün mü yaa... Allah ıslah etsin ne diyelim
Bağdat caddesinin göbeğinde özgürlük parkında geçen sene çöpe atılmış erkek bebek cesedi bulunmuştu, Allahım ne kadar ağladım, ne kadar canım acıdı, bu tip haberleri okumamaya çalışıyorum ama emin olun işe gidip gelirken hala çöplerin içine bakıyorum, ne olur ne olmaz diye... Her an gözümüz kulağımız açık olmalı, yardıma muhtaç hele ki bir bebek-çocuk ise...ya böylelerine hayvan desem hayvana hakaret olur insan zaten değiller yaratık bunlar yaaaaa Allah bildiği gibi yapsın cehennem ateşinde yaksın
canarım ne güzel yorumlar yapmışsınız teşekürler saram masan senin kölen olsun sen gel bana hazırlarız sanada
Bağdat caddesinin göbeğinde özgürlük parkında geçen sene çöpe atılmış erkek bebek cesedi bulunmuştu, Allahım ne kadar ağladım, ne kadar canım acıdı, bu tip haberleri okumamaya çalışıyorum ama emin olun işe gidip gelirken hala çöplerin içine bakıyorum, ne olur ne olmaz diye... Her an gözümüz kulağımız açık olmalı, yardıma muhtaç hele ki bir bebek-çocuk ise...
aminnişte hep diyorum kendi güzel yüreği güzel şeker gibi bal gibi benim arkadaşım Allahım hep yanında yardımcın olsun
anne yemeği candır diyet her zaman yapılır canım biliyorsun bendede var boyun fıtığı ellerim uyuşuyor MR benimde korkulu rüyam ama el mahkum çektiriyoruz inşşşş çok ilerlememiştirben kendimden haberler vereyim
çok güzel geçen bir 15 günün ardından annemleri dün yolculadım ev sanki bomboş geldi dün akşama kadar eve girmek istemedim sağolsun eşimde akşama kadar gezdirdi hediyeler aldı çocuk gibi ilgilendi o ilgilendikçe ben şımardım zaman zaman ağladım akşamda evde aşkımın kollarında erkenden uyumuşum sabah uyandım duşumu aldım kahvaltıyı hazırladım yedik içtik işe geldik yani eski rutinimize döndük hayat devam ediyor sevdiklerimizin hepsi yanımızda olamasada bi telefon kadar uzakta olsunlar buda kafi geliyor artık
15 gündür anneme özlediğim tüm yöresel yemekleri yaptırıp yerken diyet miyet hak getire hatta bir kaç kilo almışlığımda var ama olsun bugün yeni bir gün ve pes etmek yok kaldığımız yerden tam gaz devam
sadece benim aylardır süren kol ağrım var boyun fıtığı kaynaklı sanıyorum bugünlerde iyice zorladı artık elbiselerimi giyip çıkarmak bile işkence haline geldi en kısa zamanda doktora gidecemde MR çektirmekten korkuyorum o kapalı kutuya girmekten nefret ediyorum ama el mecbur gidecem
bende nasıl hoş görüyor diyorum deli kız
yadigaryadinin mesajını görmedim ona ne olmuşki
insan karıncaya bile kıyamazken evladına nasıl kıyar yaaa ben bunları anlamıyorum anlamakda istemiyorum
Bağdat caddesinin göbeğinde özgürlük parkında geçen sene çöpe atılmış erkek bebek cesedi bulunmuştu, Allahım ne kadar ağladım, ne kadar canım acıdı, bu tip haberleri okumamaya çalışıyorum ama emin olun işe gidip gelirken hala çöplerin içine bakıyorum, ne olur ne olmaz diye... Her an gözümüz kulağımız açık olmalı, yardıma muhtaç hele ki bir bebek-çocuk ise...
OTE="sabanur42, post: 39355830, member: 652360"]45 yaşında ilk tüp bebek diye sorarsan ben varım cnm :))
anne yemeği candır diyet her zaman yapılır canım biliyorsun bendede var boyun fıtığı ellerim uyuşuyor MR benimde korkulu rüyam ama el mahkum çektiriyoruz inşşşş çok ilerlememiştir
ben kendimden haberler vereyim
çok güzel geçen bir 15 günün ardından annemleri dün yolculadım ev sanki bomboş geldi dün akşama kadar eve girmek istemedim sağolsun eşimde akşama kadar gezdirdi hediyeler aldı çocuk gibi ilgilendi o ilgilendikçe ben şımardım zaman zaman ağladım akşamda evde aşkımın kollarında erkenden uyumuşum sabah uyandım duşumu aldım kahvaltıyı hazırladım yedik içtik işe geldik yani eski rutinimize döndük hayat devam ediyor sevdiklerimizin hepsi yanımızda olamasada bi telefon kadar uzakta olsunlar buda kafi geliyor artık
15 gündür anneme özlediğim tüm yöresel yemekleri yaptırıp yerken diyet miyet hak getire hatta bir kaç kilo almışlığımda var ama olsun bugün yeni bir gün ve pes etmek yok kaldığımız yerden tam gaz devam
sadece benim aylardır süren kol ağrım var boyun fıtığı kaynaklı sanıyorum bugünlerde iyice zorladı artık elbiselerimi giyip çıkarmak bile işkence haline geldi en kısa zamanda doktora gidecemde MR çektirmekten korkuyorum o kapalı kutuya girmekten nefret ediyorum ama el mecbur gidecem
Evet canım... yadigaryadi ye de bi arkadası bebek istegi ile ilgili bişiler söylemişt onu okudun sandım:)
Ayyyy canımm.. Bizim eski sitede de yavru kedileri çöpe atmışlar öyle duymuştum...
Allah gönüllere merhamet versin.. Çok üzücüü.
25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin
şimdi okudum canım insanlar tuhaflar ya o yüzden böylelerinide çok takmayacaksın hatta hiç kaale almayacaksın
hayat benim istek benim istediğim yaşta doğururum kime ne yeterki Rabbim Ol desin yardım etsin
maşallah ne güzel yeniden anne oluyorsunuz demek işte siz bu yaşta anne olunurmu diyenlere kapak oluyorsunuz ne güzel bizlerede umut Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benimde uykularımı bölüyor ama dr ameliyat önemerdievet canım biliyorum ayyy inşallah ilerlememiştir benimde sol elimin baş ve işaret parmağı zaman zaman uyuşuyor masaj iyi geliyor ama artık yetmiyor kolumu yukarı kaldıramıyorum gece uykumdan uyanıyorum o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?