- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.141
25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin[/QUOTE]Cocugunuz var mi?
Geçmiş olsun canım.. Hemen doktora git MR filan ne gerkliyse artık yoluna koy..
Allah kavuştursun diyelim yeniden.. Bir dahakine sen gidersin inşallah.. Ben çok düşkün değilimdir aileme ama senin adına üzüldüm zor olasa gerek bu kadar ayrı kalmak... Ama çok şükür kü ruhuna hitap eden bi eşin var bol bol sarıl ona:)
Kayınvalidenle de düzelmiş biraz sanırım öyle demiştin bi ara.. İnşallah canımm..
Rejimle yola devam canım. Sağlıklı beslenmek şart ne gerekliyse bir dahaki sefere kadar mola vermeden devam:)
Tşk cnm.şimdilik bebekle ilgili bi sıkıntı yok ama kayınvalide yüzünden eşimle büyük bi gerilim var aramızdaCanim ne yaptin nasil gidiyo
25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin
evet hep şükür ediyorum ve sarılıyorum bol bol
heeee kaynanamlarla aramız tuhaf bi şekilde düzeldi annemler gelmesi vesile oldu aslında Allah bozmasın inşallah hep böyle gider
doktor konusuna gelincedesem anlamısın beni
Tşk cnm.şimdilik bebekle ilgili bi sıkıntı yok ama kayınvalide yüzünden eşimle büyük bi gerilim var aramızda
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Pamuk gibi bir İstanbul :)
Kafa iznimi sırf havasını soluyayım diye kesebilir ofise gidebilirim...
Gerçi evde olmak da burada zaman geçirmemi kolaylaştırıyor bakalım hayırlısı...
Mis gibi yağıyor, fırtına olmasa en sevdiğim hava...
Kuşlara ekmeklerimizi bıraktık ama yeterli değil biliyorum.
Dışarıda olanlara, evsizlere, sahipsiz 4 ayaklı canların hepsine bugünler zor onu da biliyorum.
Yardım edenleri çok olsun, dilerim üstesinden gelebiliyorlardır...
ben kendimden haberler vereyim
çok güzel geçen bir 15 günün ardından annemleri dün yolculadım ev sanki bomboş geldi dün akşama kadar eve girmek istemedim sağolsun eşimde akşama kadar gezdirdi hediyeler aldı çocuk gibi ilgilendi o ilgilendikçe ben şımardım zaman zaman ağladım akşamda evde aşkımın kollarında erkenden uyumuşum sabah uyandım duşumu aldım kahvaltıyı hazırladım yedik içtik işe geldik yani eski rutinimize döndük hayat devam ediyor sevdiklerimizin hepsi yanımızda olamasada bi telefon kadar uzakta olsunlar buda kafi geliyor artık
15 gündür anneme özlediğim tüm yöresel yemekleri yaptırıp yerken diyet miyet hak getire hatta bir kaç kilo almışlığımda var ama olsun bugün yeni bir gün ve pes etmek yok kaldığımız yerden tam gaz devam
sadece benim aylardır süren kol ağrım var boyun fıtığı kaynaklı sanıyorum bugünlerde iyice zorladı artık elbiselerimi giyip çıkarmak bile işkence haline geldi en kısa zamanda doktora gidecemde MR çektirmekten korkuyorum o kapalı kutuya girmekten nefret ediyorum ama el mecbur gidecem
benimde uykularımı bölüyor ama dr ameliyat önemerdi
Güzel günlerin hiç bitmesin cnm.MR a girdiğinde gözlerini kapat ve güzel hayallere dal.ne zaman bitti anlamazsınben kendimden haberler vereyim
çok güzel geçen bir 15 günün ardından annemleri dün yolculadım ev sanki bomboş geldi dün akşama kadar eve girmek istemedim sağolsun eşimde akşama kadar gezdirdi hediyeler aldı çocuk gibi ilgilendi o ilgilendikçe ben şımardım zaman zaman ağladım akşamda evde aşkımın kollarında erkenden uyumuşum sabah uyandım duşumu aldım kahvaltıyı hazırladım yedik içtik işe geldik yani eski rutinimize döndük hayat devam ediyor sevdiklerimizin hepsi yanımızda olamasada bi telefon kadar uzakta olsunlar buda kafi geliyor artık
15 gündür anneme özlediğim tüm yöresel yemekleri yaptırıp yerken diyet miyet hak getire hatta bir kaç kilo almışlığımda var ama olsun bugün yeni bir gün ve pes etmek yok kaldığımız yerden tam gaz devam
sadece benim aylardır süren kol ağrım var boyun fıtığı kaynaklı sanıyorum bugünlerde iyice zorladı artık elbiselerimi giyip çıkarmak bile işkence haline geldi en kısa zamanda doktora gidecemde MR çektirmekten korkuyorum o kapalı kutuya girmekten nefret ediyorum ama el mecbur gidecem
25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin[/QUOTE]Cocugunuz var mi?
Vallahi bravo canım sana da eşine de.. Böyle bir toplumda birbirinize sahip çıkıp hayatınızı birleştirmeyi seçmişsiniz. Cesaretine hayran oldum. Ben yapamadın çünkü.. Hayatım boyunca en çok Sevdiğim erkek benden 6 yaş küçük olduğu için evlenenedik. Aşamadık bir türlü, 8 senenin sonunda ayrılmaya karar verdik. Tabii bunda onun ailesinin Baskısının da Rolü vardı. Biz yapamadık ama siz sıkı sıkı sarılmışsınız birbirinize.. Kaynananı da umursamamaya çalış. Ölene kadar sevin birbirinizi!![/QUOTE]25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin
Tşk cnm.şimdilik bebekle ilgili bi sıkıntı yok ama kayınvalide yüzünden eşimle büyük bi gerilim var aramızda
teşekürler canım güzel düşüncelerin dilekelerin için ben aslında güçlü bir kadın değilim benim babam parkinson hastası idi 30 yıl parkinsonla yaşadı annemde de parkinsonlu eşi ile ki annemin 8 tane çocuğu vardı fakat hiç bir zaman babama off demedi babamın geceleri hiç uyku uyumazdı ve annemden başka hiç kimseye kendini güvenmezdi kulandığı ilaçlar yeişl reçete ile alınan ilaçlardı ve babamı bağımlıyaptı bu ilaçalrı almassa wc gidemezdi yemek yiyemezdi uyuyamazdı ben başıma gelen her sıkıntıda annemi hatırlarım annemin sabrını (önce ALLAH tan sabır diliyorum )örnek alıyorum her şeyin ALLAHTAN GELDİĞİNİ SINAVIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ve RABBİME sığınıyorum bu yaşadılarımıhazmetmede yaşarken isyan etmemede (ki ne kadar başarıyorum bilmiyorum ) yardımcı oluyorMaharetini kimden aldığın belli olduuuuuu :)
Hoşgeldin canım, sağ sağlim olsunlar başımızın üstlerinde yerleri var....
Onca zaman geçirince zor olmuştur ama bir telefon kadar uzakta olduklarını bilmek de güzel...
Bizim için de öpseydin ellerinden.
Sana da geçmiş olsun. MR gerçekten sinir bozucu. Dilerim gerek kalmaz.
Yüzme çok iyi geliyor diyorlar imkanın olsa diyetini de destekler.
En kolay şekilde atlatırsın umarım, elbise bile giyerken sıkıntı duymak oldukça zordur.
Öpeyim geçer mi acaba :)
Nefis yemeklerini de seni de özledim.
Yetercim sana da çok geçmiş olsun... Ve ayrıca tebrikler daha önce de yazmıştım bir kaç kez ama yoğunluklarının arasında denk gelememişsindir. Senin yazdıklarında ayrı bir sıcaklık buluyorum, yazdıklarına bakıp hakkında hiç bir şey bilmezken hissettiğim hüzünü de yazmıştım. Arkadaşlarda bahsetmişti ne çok şeye nasıl güçlü karşı durduğunu.
Hep bu kadar güçlü olduğun ama hiç gücünü kullanmana gerek kalmayacak günlerin olsun... İlker bebek hazırlıklarında kolaylıklar dilemeye ne hacet harika şeyler hazırlamışsınız.
Ellerinize sağlık... Tekmesi görünen bebek pastası nefis fikir... Fikri olanın da, yaptıranın da, yiyenlerin de ellerine sağlık :)
Çok sevgiler
Okuyunca üzülüyorum bir taraftan da iyi ki var dediğim sultanım için şükrediyorum...
İnşallah orta yol bulunur, bulunsa da bulunmasa da sen kendi yolunda içindeki canla ilerlemeye devam edeceksin nasıl olsa... Önemle olan sizin çekirdek aileniz... Onlar da aile evet ama siz de ailesiniz...
Önce siz güzel olun, diğerleri ister güzel olur size dahil olurlar, istemezlerse dışarıdan öyle bakarlar.
Keyfin kaçmasın, göbekler okşansın :)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN.
Maharetini kimden aldığın belli olduuuuuu :)
Hoşgeldin canım, sağ sağlim olsunlar başımızın üstlerinde yerleri var....
Onca zaman geçirince zor olmuştur ama bir telefon kadar uzakta olduklarını bilmek de güzel...
Bizim için de öpseydin ellerinden.
Sana da geçmiş olsun. MR gerçekten sinir bozucu. Dilerim gerek kalmaz.
Yüzme çok iyi geliyor diyorlar imkanın olsa diyetini de destekler.
En kolay şekilde atlatırsın umarım, elbise bile giyerken sıkıntı duymak oldukça zordur.
Öpeyim geçer mi acaba :)
Nefis yemeklerini de seni de özledim.
Yetercim sana da çok geçmiş olsun... Ve ayrıca tebrikler daha önce de yazmıştım bir kaç kez ama yoğunluklarının arasında denk gelememişsindir. Senin yazdıklarında ayrı bir sıcaklık buluyorum, yazdıklarına bakıp hakkında hiç bir şey bilmezken hissettiğim hüzünü de yazmıştım. Arkadaşlarda bahsetmişti ne çok şeye nasıl güçlü karşı durduğunu.
Hep bu kadar güçlü olduğun ama hiç gücünü kullanmana gerek kalmayacak günlerin olsun... İlker bebek hazırlıklarında kolaylıklar dilemeye ne hacet harika şeyler hazırlamışsınız.
Ellerinize sağlık... Tekmesi görünen bebek pastası nefis fikir... Fikri olanın da, yaptıranın da, yiyenlerin de ellerine sağlık :)
Çok sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?