Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cocugunuz var mi?
25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin[/QUOTE]

Vawwwww çıtır bi kocam var diyorsun yanii :))
Allah hep mutlu etsin canım ne güzel...
Kabus mabus geçti gitti aşk dolu günlere devam diyorum canım

evet hep şükür ediyorum ve sarılıyorum bol bol

heeee kaynanamlarla aramız tuhaf bi şekilde düzeldi annemler gelmesi vesile oldu aslında Allah bozmasın inşallah hep böyle gider

doktor konusuna gelince desem anlamısın beni

Vawwwww çıtır bi kocam var diyorsun yanii :))
Allah hep mutlu etsin canım ne güzel...
Kabus mabus geçti gitti aşk dolu günlere devam diyorum canım[/QUOTE]
Tşk cnm.koca çıtır ama anası beni hasta ediyo

Korkunun ecele faydası yok derler canım..
Ya bismillah de yola koyul
Maşallah diyelim şeker kayınvalidene.. Belki annenler gelince sende rahatladıgın için olaylara farklı bakmaya başlamış, daha az alınır olmuşda olabilirsin canım.

"Gel gel gel Cartel'e gel
Cartel'dekiler kan kardeşler."
adlı şarkı geldi aklıma senin yazını okurken ne alaka şimdi demi:)
O bıdıkları düşünmekten hayattan zevk alamaz hale geldiğim doğrudur canım

Maharetini kimden aldığın belli olduuuuuu :)
Hoşgeldin canım, sağ sağlim olsunlar başımızın üstlerinde yerleri var....
Onca zaman geçirince zor olmuştur ama bir telefon kadar uzakta olduklarını bilmek de güzel...
Bizim için de öpseydin ellerinden.

Sana da geçmiş olsun. MR gerçekten sinir bozucu. Dilerim gerek kalmaz.
Yüzme çok iyi geliyor diyorlar imkanın olsa diyetini de destekler.
En kolay şekilde atlatırsın umarım, elbise bile giyerken sıkıntı duymak oldukça zordur.
Öpeyim geçer mi acaba :)

Nefis yemeklerini de seni de özledim.

Yetercim sana da çok geçmiş olsun... Ve ayrıca tebrikler daha önce de yazmıştım bir kaç kez ama yoğunluklarının arasında denk gelememişsindir. Senin yazdıklarında ayrı bir sıcaklık buluyorum, yazdıklarına bakıp hakkında hiç bir şey bilmezken hissettiğim hüzünü de yazmıştım. Arkadaşlarda bahsetmişti ne çok şeye nasıl güçlü karşı durduğunu.
Hep bu kadar güçlü olduğun ama hiç gücünü kullanmana gerek kalmayacak günlerin olsun... İlker bebek hazırlıklarında kolaylıklar dilemeye ne hacet harika şeyler hazırlamışsınız.

Ellerinize sağlık... Tekmesi görünen bebek pastası nefis fikir... Fikri olanın da, yaptıranın da, yiyenlerin de ellerine sağlık :)

Çok sevgiler

benimde uykularımı bölüyor ama dr ameliyat önemerdi

Güzel günlerin hiç bitmesin cnm.MR a girdiğinde gözlerini kapat ve güzel hayallere dal.ne zaman bitti anlamazsın

Yaş, hamilelik ve münasebetsiz yorumlar konusu olmuş...
Onları bana yönlendirsenize, iki çift lafım olsun :)

Benim benden 19 yaş küçük kardeşim var :)
Annem 40'ında doğurdu, iyi ki doğurdu, tekne kazıntısı dedikleri cinstendi...
En iyi anlaştığım kardeş :))))

Hatta bana arkadaşlarım neee senin çocuğun olacak yaşta annen mi doğurdu dediklerinde
Niye siz 40'ınızda seks hayatınız olmayacağını mı düşünüyorsunuz, ayıp değil, zina değil, yasak değil. Üstelik sizin üstünüze vazife değil diye paylamıştım :) Yine paylarız...

Cocugunuz var mi?
25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin[/QUOTE]
Vallahi bravo canım sana da eşine de.. Böyle bir toplumda birbirinize sahip çıkıp hayatınızı birleştirmeyi seçmişsiniz. Cesaretine hayran oldum. Ben yapamadın çünkü.. Hayatım boyunca en çok Sevdiğim erkek benden 6 yaş küçük olduğu için evlenenedik. Aşamadık bir türlü, 8 senenin sonunda ayrılmaya karar verdik. Tabii bunda onun ailesinin Baskısının da Rolü vardı. Biz yapamadık ama siz sıkı sıkı sarılmışsınız birbirinize.. Kaynananı da umursamamaya çalış. Ölene kadar sevin birbirinizi!!

Vallahi bravo canım sana da eşine de.. Böyle bir toplumda birbirinize sahip çıkıp hayatınızı birleştirmeyi seçmişsiniz. Cesaretine hayran oldum. Ben yapamadın çünkü.. Hayatım boyunca en çok Sevdiğim erkek benden 6 yaş küçük olduğu için evlenenedik. Aşamadık bir türlü, 8 senenin sonunda ayrılmaya karar verdik. Tabii bunda onun ailesinin Baskısının da Rolü vardı. Biz yapamadık ama siz sıkı sıkı sarılmışsınız birbirinize.. Kaynananı da umursamamaya çalış. Ölene kadar sevin birbirinizi!![/QUOTE]

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN.

Okuyunca üzülüyorum bir taraftan da iyi ki var dediğim sultanım için şükrediyorum...
İnşallah orta yol bulunur, bulunsa da bulunmasa da sen kendi yolunda içindeki canla ilerlemeye devam edeceksin nasıl olsa... Önemle olan sizin çekirdek aileniz... Onlar da aile evet ama siz de ailesiniz...
Önce siz güzel olun, diğerleri ister güzel olur size dahil olurlar, istemezlerse dışarıdan öyle bakarlar.

Keyfin kaçmasın, göbekler okşansın :)

Tşk cnm.şimdilik bebekle ilgili bi sıkıntı yok ama kayınvalide yüzünden eşimle büyük bi gerilim var aramızda

teşekürler canım güzel düşüncelerin dilekelerin için ben aslında güçlü bir kadın değilim benim babam parkinson hastası idi 30 yıl parkinsonla yaşadı annemde de parkinsonlu eşi ile ki annemin 8 tane çocuğu vardı fakat hiç bir zaman babama off demedi babamın geceleri hiç uyku uyumazdı ve annemden başka hiç kimseye kendini güvenmezdi kulandığı ilaçlar yeişl reçete ile alınan ilaçlardı ve babamı bağımlıyaptı bu ilaçalrı almassa wc gidemezdi yemek yiyemezdi uyuyamazdı ben başıma gelen her sıkıntıda annemi hatırlarım annemin sabrını (önce ALLAH tan sabır diliyorum )örnek alıyorum her şeyin ALLAHTAN GELDİĞİNİ SINAVIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ve RABBİME sığınıyorum bu yaşadılarımıhazmetmede yaşarken isyan etmemede (ki ne kadar başarıyorum bilmiyorum ) yardımcı oluyor

Zihinler tembel canım..
Bi gelenek gibi önceden koyulmuş kurallar ötesine çıkan dışlanıyor linç ediliyor..
Özde sevgi mi var kimse bakmıyor.. Sevelim sevilelim dünyası olmalı iken. Kınayalım hep kınayalım dünyasına dönüyor.
Kimse okumuyor, dinlemiyor, düşünemiyor...

Ve yine bir kadına en büyük kötülüğü başka bir kadın yapıyor.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN.

Şşşşş Nasıl beceriyorsun beni afallatmayı :)
Okuduğum mesajı hatırlıyorum başka isimden...
Senin alıntına bakıyorum başka isimden...

N'oluyor diyorum hahahah dönüp bakıyorum tekrar...
Tebrik ederim vallahi beni geriye "dönderdiğin" için :)))))

sağol canım yemek konusunda annemin eline su dökemem ben canımın içi pamuk elleriyle neler döktürür bi görsen canımın parçası o benim hem annem hem arkadaşım hem sırdaşım kısacası herşeyim

bende seni ve hepinizi özledim yemeklerimle gelecem yine

öğlene karalahana sarması ve arpa şehriye çorbası var mesela severmisin

yüzmeyi bilmiyorumki canım aslında denizi suyu çok seviyorum seyretmek bile stresimi alır ama yüzme bilmiyorum gülme ama denize girip gidebileceğim yere kadar gidip oturuyorum gülme dedim ama kendime ben bile gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…