- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.161
Güzel günlerin hiç bitmesin cnm.MR a girdiğinde gözlerini kapat ve güzel hayallere dal.ne zaman bitti anlamazsın
Bence o benim doğuramicamı sandığı için ayak yapmış cnm.twdavim boyunca gezmelerdeydi.20 gün boyunca ilkokul 3 e giden oğluyla gezmelerdeydi.sadece 2 defa uğradı eve uğrama sebebide gelip duşunu alıp çamaşırlarını yıkayıp sigara parasını alıp gitmekti.kayınvalidem kimlikte benden 8 yaş geeçwkte 5-6 yaş büyük.dipçik gibi yani.eşi dolandırıcılıktan yillardır cezaevinde kızı evli konya da ama aynı şehirde bize gelince yerleşiyo gitmek bilmiyo sinirlerim zıplıyo.oğlunun biri eroin bağımlısı.biz evlenmeden oturdukları evde eşimin aldıgı eşyaların çoğunu satmış eroin almış.kayınvalide gidip 3 milyara tv ve oğluna hatlı taksitli sıfır tlf almış.oğlu onlarıda satmış.bunların borcu bize kaldı tabi.çoğunu ödedik daha doğrusu eşim 2 aydır maaş alamadı çoğunu ben ödedim ama ömrümde böyle arsızlık yüzsüzlük ve tembellik görmedim.ögleye kasar yatıyo kalkınca direk müge anlı ya yöneliyo saatlerce kahvaltı yapıyo.iyiki hattı kapalı açık olduğunda elinde sigara ve tlf kakara kikiri muhabbet.küçük oğlunun servis parası okul masraflarıda bizde tabi.oğlum bana bakacak diyo.kızı bana tlf açuıp annemin faturayı niye ödemediniz kadın gezmeye gidecek harçlık vermemişsiniz diyo.sinir krizleri geçiriyorumAaaa hayırdır.. Ben kayınvalidenle aran süper diye hatırlıyorum sanki. Hatta oda çok istiyor çocuk diyordun canım.
ŞşşşşNasıl beceriyorsun beni afallatmayı :)
Okuduğum mesajı hatırlıyorum başka isimden...
Senin alıntına bakıyorum başka isimden...
N'oluyor diyorum hahahah dönüp bakıyorum tekrar...
Tebrik ederim vallahi beni geriye "dönderdiğin" için :)))))
Korkunun ecele faydası yok derler canım..
Ya bismillah de yola koyul
Maşallah diyelim şeker kayınvalidene.. Belki annenler gelince sende rahatladıgın için olaylara farklı bakmaya başlamış, daha az alınır olmuşda olabilirsin canım.
Bence o benim doğuramicamı sandığı için ayak yapmış cnm.twdavim boyunca gezmelerdeydi.20 gün boyunca ilkokul 3 e giden oğluyla gezmelerdeydi.sadece 2 defa uğradı eve uğrama sebebide gelip duşunu alıp çamaşırlarını yıkayıp sigara parasını alıp gitmekti.kayınvalidem kimlikte benden 8 yaş geeçwkte 5-6 yaş büyük.dipçik gibi yani.eşi dolandırıcılıktan yillardır cezaevinde kızı evli konya da ama aynı şehirde bize gelince yerleşiyo gitmek bilmiyo sinirlerim zıplıyo.oğlunun biri eroin bağımlısı.biz evlenmeden oturdukları evde eşimin aldıgı eşyaların çoğunu satmış eroin almış.kayınvalide gidip 3 milyara tv ve oğluna hatlı taksitli sıfır tlf almış.oğlu onlarıda satmış.bunların borcu bize kaldı tabi.çoğunu ödedik daha doğrusu eşim 2 aydır maaş alamadı çoğunu ben ödedim ama ömrümde böyle arsızlık yüzsüzlük ve tembellik görmedim.ögleye kasar yatıyo kalkınca direk müge anlı ya yöneliyo saatlerce kahvaltı yapıyo.iyiki hattı kapalı açık olduğunda elinde sigara ve tlf kakara kikiri muhabbet.küçük oğlunun servis parası okul masraflarıda bizde tabi.oğlum bana bakacak diyo.kızı bana tlf açuıp annemin faturayı niye ödemediniz kadın gezmeye gidecek harçlık vermemişsiniz diyo.sinir krizleri geçiriyorum
maşallah ki ne maşallah tü tü tü maşallah
olaylara hep olduğu gibi bakıyorum ama annemin nasihatleri işe yaradı diyelim bideee annemin geldiğini duyunca arayıp sordular gelip gittiler davet ettiler hiç yapmadıkları şeyleri yaptılar bunlar beni çok mutlu etti ben çok şey istemiyorum kimseden anlayış hoşgörü ilgi alaka yani hep benden olmasın bazı şeylerde karşılıklı olsun çünkü o zaman herşey anlamlı oluyor haksızmıyım
Vallahi bravo canım sana da eşine de.. Böyle bir toplumda birbirinize sahip çıkıp hayatınızı birleştirmeyi seçmişsiniz. Cesaretine hayran oldum. Ben yapamadın çünkü.. Hayatım boyunca en çok Sevdiğim erkek benden 6 yaş küçük olduğu için evlenenedik. Aşamadık bir türlü, 8 senenin sonunda ayrılmaya karar verdik. Tabii bunda onun ailesinin Baskısının da Rolü vardı. Biz yapamadık ama siz sıkı sıkı sarılmışsınız birbirinize.. Kaynananı da umursamamaya çalış. Ölene kadar sevin birbirinizi!![/QUOTE]25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin
teşekürler canım güzel düşüncelerin dilekelerin için ben aslında güçlü bir kadın değilim benim babam parkinson hastası idi 30 yıl parkinsonla yaşadı annemde de parkinsonlu eşi ile ki annemin 8 tane çocuğu vardı fakat hiç bir zaman babama off demedi babamın geceleri hiç uyku uyumazdı ve annemden başka hiç kimseye kendini güvenmezdi kulandığı ilaçlar yeişl reçete ile alınan ilaçlardı ve babamı bağımlıyaptı bu ilaçalrı almassa wc gidemezdi yemek yiyemezdi uyuyamazdı ben başıma gelen her sıkıntıda annemi hatırlarım annemin sabrını (önce ALLAH tan sabır diliyorum )örnek alıyorum her şeyin ALLAHTAN GELDİĞİNİ SINAVIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ve RABBİME sığınıyorum bu yaşadılarımıhazmetmede yaşarken isyan etmemede (ki ne kadar başarıyorum bilmiyorum ) yardımcı oluyor
Amin cnm.inşallah tüm sevenler kavuşsun.kayınvalide eşime bol bol ezik kadın taklidi modunda eşimde anne diye kıyamıyo.dün güzel bi ders verdim.seni çok seviyorum ama benim sorumluluklarım var kazancımı senin ailene yediremem biz en iyisi bitirelim bu evliliği zaten evin her yükü bende dedim.sana biraz izin vereyim kendi düzeninizi kuruncaya kadar kalın burda ve en kısa zamanda evimi terkedin dedim.onu çok seviyorum diye hayatta ihtimal vermezdi böyle diyeceğime.önce havalara girdi tmm gideeiz dedi.eşim acayip derecede konforuna düşkün.eskiden sinir olurdu ailesine.hepsi tembel asalak diye bi lira vermezdi gidin çalışın derdi.benim yanıma gelince hepsi kıymetlendi.kayınvalide eskiden arada temizliğe giderdi ama insanlar nankör değer bilmiyo.2 ayda evi 2 defa süpürdü 1 defa sildi.geçen sinirimden her tarafı kendim temizledim.ben çok ciddi konuşunca eşim durumu kavradı.gelip birsürü dil döktü.sen haklısın tmm ayarlicam herşeyi.ben ayrılamam senden bebeğimden demeye başladı ama bakalım ne olacak[/QUOTE]Vallahi bravo canım sana da eşine de.. Böyle bir toplumda birbirinize sahip çıkıp hayatınızı birleştirmeyi seçmişsiniz. Cesaretine hayran oldum. Ben yapamadın çünkü.. Hayatım boyunca en çok Sevdiğim erkek benden 6 yaş küçük olduğu için evlenenedik. Aşamadık bir türlü, 8 senenin sonunda ayrılmaya karar verdik. Tabii bunda onun ailesinin Baskısının da Rolü vardı. Biz yapamadık ama siz sıkı sıkı sarılmışsınız birbirinize.. Kaynananı da umursamamaya çalış. Ölene kadar sevin birbirinizi!!
Eşim dede ve babaanneyle büyümüş.baba ve diger erkek kardeşle yıldızı hiç barışmamış.dede ve babaanne ölmüş.ilk eşiyle zaten bu aile işleri yüzünden ayrılmış.baba cezaevine girince anne ve küçük kardeşine dayanamayıp yanına almış sonra annede diğer oğluna dayanamayip yalvar yakar eşimi ikna edip onuda evine almış.eşim çalıskan bi insan ailedede yıllarca dogru dürüst çalışan tek insan ve aile buna yıkılmaya alışık.tek güvendiğim esimin herşeyin farkında olması.inşallah gebeliğimdede bi peoblem çıkmaz.anası şimdiden başladı baba olunca bizi unutur bebeği boy abdesti aldırtmadan sevdirmez diye.küçük oğlu bile strese girmiş abimin bebeği olursa bize bakmaz bizi sevmezse diye.ben de hemen lafı soktum dağ gibi annesi var doğururken kimseye güvenmemiştir herhalde.eli ayağı sapasağlam çalışır bakar okutur oğlunu dedim.ben zengin genç koca bulup evlenecem diyo kayınvalide.kocasına boşanma davası açtı.zengin ve genç koca bu kadar bela ile beni niye alacak diye düşünmüyo.eşim de annesinin kafayı yediğini düşünüyo :)Hönkkkkk
Afedersin canım ama sana çıtır koca aldın dedim ya o sözü geri alıyorum.. Sen başına büyükk sorunlar almışsın. Allah kolaylık versin. Dilerim geçicidir bugünlerin ne diyeceğimi bilemedim..
sen ne kadar pozitifsinDışarıdan sana bakan bizleriz... Güçlüsün
Tüm yaşananlara rağmen sadece "günaydınnn" diye güne başlanması bile gücün göstergesi.
Umursamamak, yokmuş gibi davranmak değil güçlü olmak... Bilakis olanlara rağmen, sıkıntılara rağmen, yaşanmışlıklara rağmen, kedere, keyifsizliğe ve hatta kimi zaman çaresizliğe karşı hayatı ama iyi, ama kötü fark etmeksizin yürütmek güçlü olmak...
Günümüz hep aydınlık olmasa da sıhhat olsun yeter ki...
Eşim dede ve babaanneyle büyümüş.baba ve diger erkek kardeşle yıldızı hiç barışmamış.dede ve babaanne ölmüş.ilk eşiyle zaten bu aile işleri yüzünden ayrılmış.baba cezaevine girince anne ve küçük kardeşine dayanamayıp yanına almış sonra annede diğer oğluna dayanamayip yalvar yakar eşimi ikna edip onuda evine almış.eşim çalıskan bi insan ailedede yıllarca dogru dürüst çalışan tek insan ve aile buna yıkılmaya alışık.tek güvendiğim esimin herşeyin farkında olması.inşallah gebeliğimdede bi peoblem çıkmaz.anası şimdiden başladı baba olunca bizi unutur bebeği boy abdesti aldırtmadan sevdirmez diye.küçük oğlu bile strese girmiş abimin bebeği olursa bize bakmaz bizi sevmezse diye.ben de hemen lafı soktum dağ gibi annesi var doğururken kimseye güvenmemiştir herhalde.eli ayağı sapasağlam çalışır bakar okutur oğlunu dedim.ben zengin genç koca bulup evlenecem diyo kayınvalide.kocasına boşanma davası açtı.zengin ve genç koca bu kadar bela ile beni niye alacak diye düşünmüyo.eşim de annesinin kafayı yediğini düşünüyo :)
sen ne kadar pozitifsin
Kendim pozitifim testlerim negatif hahahahahahah
hahahahahah bak şimdii altıma kaçırıcam sanırım gülmekten:))
Ewt cnm kesinlikle haklısın.kac gundür gergindim bak size anlattım rahatladım iyi ki varsınız.kayınvalide çok iyi bi kadın ama kaalesiz ve sorumsuz.aç kalsa biz niye açız bugün demez.yiyeceği yığsan önüne birazıda yarina kalsın demez.kimseye hyr diyemez.evde ekmek olmasa takmaz ama kaçakta olsa o sigarayı alır.oğlunun beslenmesine meyve suyu almaz ama o sigarayı alır.kendinin çok fedakar anne olduğunu anlatıp sürekli acındırmaya çalışıyo bana göre zavallı anne modeli.ben tek başıma 3 çocuk büyüttüm hep çalıştım.büyük oğlum marmara hukuk bitirdi.diğer oğlum mersin de üniversitede kızım.lise sonda.anne dediğin evladını tüm çıkarlarından üstün tutar ve evladı için geceyi gündüzüne katar.benim anne modelim böyle :)Okuyunca üzülüyorum bir taraftan da iyi ki var dediğim sultanım için şükrediyorum...
İnşallah orta yol bulunur, bulunsa da bulunmasa da sen kendi yolunda içindeki canla ilerlemeye devam edeceksin nasıl olsa... Önemle olan sizin çekirdek aileniz... Onlar da aile evet ama siz de ailesiniz...
Önce siz güzel olun, diğerleri ister güzel olur size dahil olurlar, istemezlerse dışarıdan öyle bakarlar.
Keyfin kaçmasın, göbekler okşansın :)
Cnm benim tşk ederim.son karar olarak susmaya ve ne olursa olsun vicdan yapmamaya karar verdim.kendi gelirimde giderimde belli gerisi beni hić ilgilendirmiyo.eşim sabaha kadar bana sarılırken nerdeyse boğulacaktım.bebegimize iyi bak ben rahat mutlu huzurlu bi gebelik geçirmen ićin ne gerekiyosa yapacam dedi durdu.kendi bilir aşk olur asla taviz olmaz bende :)Minikkalbim42
canım sen zaten hayatın en büyük zorluklarını aşmış 3 evlat yetiştirmiş bu yaşa sapa sağlam gelmişsin. Ben sana asla akıl verecek bi yaşta ve olgunlukta görmem kendimi.
Tek arzum olur senin için bundan sonraki yaşamında hep rahat ve mutlu olman.. Dilerim de öyle olur.. Hiç üzme kendini canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?