Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben son tedavide eşim dışında kimseye söylememiştim. Aile de dahil. Burada paylaşmadığım için suçluluk duymanın dışında kafam çok rahattı. Ama ben oldum olası hayatımı orta yerde yaşadım ama kimseye bir şey anlatmadım. Belki o alışkanlıktan dolayı rahatlamışımdır.

Buluşalım, şööööle bi güzel kafaları çekelim, sahile inip şişeler elimizde, avaz avaz birlikte söyleyelim.
Mesela kafamda şu anda dolaşan parça:
Şarkılardan fal tuttum,
İkimize kaç kere...
Sana neş'e mutluluk, bana hep hasret düştü...

Gerçi depresyondayken Ahmet Kaya dolanır aklımda ama... Gitmiş. Sanat musikisine geçtiğimize göre... Olurum ben yakında

Hakikaten yakmış bu Ali seni
Sosyal tespitim, Ali'ler kendilerini bulduğunda çabuk zengin oluyor. Başarıya ve mutluluğa çok açıklar. Ama beni etkileyen, o yaşlarda elimden düşmeyen Cin Ali serisi
Kayınvalidene koca bulsak? Benimkine de arıyorum gerçi. Kelin ilacı olsa...
Ben, eve sokmayarak çözüm buldum. Geçmiş sayfalarda bahsetmiştim. Çok zaman ve enerjimi tüketti ama olsun. En büyük avantajım farklı şehirlerde olmamız. Tek başına otobüse binip şehir içinde bile gezemez benimki. O yüzden de gelemez. Gidip getirmek ya da ayağına taksi falan göndermek gerek. Ona da benden izin yok. Bir de sen yeni evlisin. Biz 8 yılı devirdik. Umarım benim kadar uzun sürmez düzene girmeniz. O etkiyle oğulları da sorgulanıyor çünkü. Bir zaman sonra en iyi niyetli tavırları bile zul geliyor. Uyanır uyanmaz W.C. de kafamın içinde dolaşan senaryoları anlatsam kaç tane depresif dizi çıkarırım... Neyse ki o günler de geride kaldı.

Orası senin evin. Hiç kapanma bence odana. Evet az görmen senin için daha iyi ama kendi evinde saklambaç oynaman gerekmiyor. Onlar kendi odasına çekilsin. En kısa zamanda da gitsinler inşallah. Hazır hamilesin de, (yapar mısın bilmem ama...) iki rekat namaz kıl, ardından Kenz- ül Arş duasını oku. Her türlü sıkıntıya çözüm oluyor.

delisin yaa.. wc, sen, kayinvalden ve senaryolar aman tanrim kadinnin uzakta olmasi hepiniz icin daha iyi)

delisin yaa.. wc, sen, kayinvalden ve senaryolar aman tanrim kadinnin uzakta olmasi hepiniz icin daha iyi)

Kadının saç, baş ve can sağlığı açısından kesinlikle daha iyiydi
Abukluk ruhumda var valla. Neyse artık yok öyle şeyler. Bütün günüm o saçma hayaller yüzünden rezil oluyordu. Çok şükür geçti

Benim kayinvalide ile ilgili kötü bir anim yok allaha sukur.ilk kayinvalide mle 9 yil birarada ydik. Ne yararı ne zararı vardı. Bu vefat etmiş saten.20 li yaslarda uzerimden tırı gecirseydi öf demezdim herhalde. Ama şimdi kafam götürmez. Herkes iyi olsun yerinde dursun.hersey karşılıklı. Bu arada seni görmek güzel zanork

Ayyy W.Duygu cok Alemsin yaa Aglatin beni arkadasim sade pembe degil bende bir hos oldum yaa, bu nesevgi ahhh, bune izdirapp zavali gönlüm nekadar harap, birde sarki patlatim kederlendim bu sevgi hic bitmesin biz nasil senin kiyindaysak biliyoruz ki sende bize okadar yakinsin pembeumut bir uzat elini bakk hisetin sicakligi iste

Moralini bozmadan, hemen tedaviye başlamadan, bi ikinci doktor fikri akmak istemezmisin? Ben bu tür konularda, hemen herkesin dediğine güvenmiyorum artık. Çünkü her doktor farklı görüyor, farklı yol izliyor.

Arkadasim hos geldin gel gel bir sarilayim uzn zaman oldu yoksun canim hayat mücadelesiyle ugrasmak ugrasmanin hic eksikolmadigi bir dünyada nakadar dinlene bildiysen ehhh yarasin diyorum canim bizler biraktigin gibiyiz iste bir iki lakirdiyla stres atigimizi saniyoruz ki bana yariyo buraya yazip dökmek her nekadar koca baskisi cekiyo olsamda burdan kopamuyorum Neyse canim ara sira ugra kedilerinin en sevinlisini yarin benim icin sev nolurr yaa en minik olani

Moralini bozmadan, hemen tedaviye başlamadan, bi ikinci doktor fikri akmak istemezmisin? Ben bu tür konularda, hemen herkesin dediğine güvenmiyorum artık. Çünkü her doktor farklı görüyor, farklı yol izliyor.
Slm canim seni ve minik bebegini kucakluyorum doktorun Semra Karamandi galuba nasil bir tedavi uyguladi biraz anlatirmisin birde yas kac Semra hanim da yas siniri varmi acaba yatarsan cokkk sevinirim öptüm

Canim ya cevap kusmin bende heo kapali senin mesajlar bende hep kapali niyee benlen konusmak istemiyonmu

SANA VE ASKINA YOLUYORUM HEPP ASKLA KALIN

QUOTE="kuddus, post: 39425138, member: 300793"]Umarım zor bisey değildir ilk defa duydum neden yapildi sana bu tahlil[/QUOTE]
canim tekrarlayan negatiflerde yapiliyo:.. neden tutunma olmuyir diye arastiriliyor[/QUOTE]
kuddus canim
Benimde oldu pirtilasma dna dan başka bir test görmedim ondan sordum 3 kayip var bendede

Aynen canim hissediyoruz biz seni umarim tez zamanda istedigin sen olusun , sevgililer gunun kutlu olsun

Canım Tüpdaşlarım;-))moral kaynaklarım;-)şu arısütü,bal,polen karışımını deniyim diyorum bende ,yumurta kalitesinimi artırıyor ,sayıyı mı?benim 1 tane inşallah yarın 2.gün oluyo dondurulcak ,ilk adetimde tekrar gitçem yine tedavi görcem(havuz yöntemi diyor doktorum rezerv az ya bende)diyorum hazır şu anda adete kadar ilaç-iğne almıcakken şu karışımı denesem bir sonraki opuya yarasa diyorum ama bilgim yok işte,alerji filan diyorlar ,nasıl anlıcam bunu?bşrde bu üçü karışım olacakmış ,ayrı ayrı mı alınıyor?kullananlar hangi marka ve nerden temin etti,yoksa çörek otu,bal,tarçınmı yapsam,boş oturmayayım o zamana kadar dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…